Dentas 55 Napisano Avgust 9, 2012 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: u potrazi za motorom Prijavi odgovor kao problematičan Motor je registrovan do 30.06.2013. Prešao 27500 km, 2007.godište, kupljen kod nas, a ja ga kupio od našeg Jasminka, uredno servisiran, sa Akrapovičem (i originalnim auspuhom), povišenim MRA vizirom, teflonskim crevima na prednjoj kočnici, gume odlične, lanac i lančanici takođe, karbovi naštelovani kod drugara Bokilića itd. Menjao bi za auto do vrednosti motora, a cena je u zameni 5500 eura. Od automobila me interesuju veći, znači porodični, molim bez Punta, Clia itd, znači može recimo Alfa 166 2.4 jtd, 156 1.9jtd, BMW, Pasat i sl. 063/312-804 ili na PP Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kobra 152 Napisano Avgust 9, 2012 Free rider, 814 postova Lokacija: Beograd/Borca Motocikl: 2014 BMW R1200RT Prijavi odgovor kao problematičan San snova, mnogo mi se svidja ovaj motor !!!! Sto ga prodajes ? Srecno sa prodajom !! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sergio 2328 Napisano Avgust 10, 2012 hoochie coochie man, 1239 postova Lokacija: BG/ZG Motocikl: Harley Davidson Road King Classic '07 & Honda CB750K '81 Prijavi odgovor kao problematičan Stvarno je prelep! Pored starog z900 i z1300(sest cil.), ovo je jedina, tj. 3. kawa koju bih rado posedovao Srecno sa prodajom! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dentas 55 Napisano Avgust 10, 2012 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: u potrazi za motorom Prijavi odgovor kao problematičan San snova, mnogo mi se svidja ovaj motor !!!! Sto ga prodajes ? Srecno sa prodajom !! Uleteh u neku kupovinu nekretnine, dadoh svoj auto i sad moram motor za auto...jbga, ima nekih prioriteta u životu...bože zdravlja, biće motora... 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jasminko VIR 1498 Napisano Avgust 10, 2012 I N S T R U K T O R, 1209 postova Lokacija: Beograd i okolina Motocikl: R 1200 R Prijavi odgovor kao problematičan A ja ga kupio direktno od "Culeta" u Novom Sadu. Perfektan motor. Uostalom, ja sam mu već ponudio mog Rovera 75 ( ovog ovde.. http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/77908-rover-75-dizel-2003/page__p__1250509__fromsearch__1#entry1250509 ) ne bi li se "Lesi" vratio kući i strpljivi čekam odgovor. Ako imate neku dobru Alfu, pasata ili već nešto od onoga što je on nabrojao kao prioritet, ponudite, redak je motor i retko će naleteti ovakva prilika. Sretno svima ! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dentas 55 Napisano Avgust 14, 2012 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: u potrazi za motorom Prijavi odgovor kao problematičan Šta je momci? Nema niko da ponudi neki auto za ovaj dobar bajk? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dentas 55 Napisano Septembar 14, 2012 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: u potrazi za motorom Prijavi odgovor kao problematičan MOTOR ipak OSTAJE u garaži, a stigla Alfa 166 2.0TS 2003.... Može LOCK... 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SpaleKG 298 Napisano Septembar 14, 2012 Svrati ponekad, 295 postova Lokacija: Kragujevac Prijavi odgovor kao problematičan Lepo... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6802 Napisano Septembar 14, 2012 Ne silazi, 6591 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Stici cu valjda pre locka.... Pravi metalni motor za decake Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...