tibor 467 Napisano Avgust 8, 2012 Zainteresovan, 639 postova Lokacija: Temerin Motocikl: TDM 850, DKW RT175 Prijavi odgovor kao problematičan Pec koriscena dve godine, odlicno radi jos bolje greje! : ) Prodajem je jer prelazim na centralno grejanje, pa mi nece vise trebati. Uz nju prodajem 2 kolena i 2 cevi od po 60 cm. cena 50e Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile 1707 Napisano Avgust 8, 2012 Drug član, 875 postova Lokacija: Gornji Milanovac Motocikl: Kawasaki Versys 650 '10; Kawasaki KZ 440 LTD '82 & '83 Prijavi odgovor kao problematičan Koliko kW je ova, a koliko veca pec? Da li gasovi idu u odzak ili kroz zid napolje? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tibor 467 Napisano Avgust 9, 2012 Zainteresovan, 639 postova Lokacija: Temerin Motocikl: TDM 850, DKW RT175 Prijavi odgovor kao problematičan aj provericu za KW a ja sam imao samo rupu u zidu (dakle bez odzaka) i gasovi su isli napolje ;-) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miksamgm 1068 Napisano Avgust 9, 2012 Tutti Frutti, 668 postova Lokacija: ... Motocikl: Pojela Maca Prijavi odgovor kao problematičan ja cenim da je 8kw a druga 12kw,jer uglavnom oznaka peci je i jacina Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1881 Napisano Avgust 9, 2012 Drug član, 2867 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Jel idu i te cevi za kroz zid uz nju? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tibor 467 Napisano Avgust 9, 2012 Zainteresovan, 639 postova Lokacija: Temerin Motocikl: TDM 850, DKW RT175 Prijavi odgovor kao problematičan jeste, miksa je upravu mala je 8kw a veca je 12 kw i da i cevi i kolena idu sa njom. doslo je gore do greske u kucanju Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1881 Napisano Avgust 10, 2012 Drug član, 2867 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Sad mi nije jasno jel na peć idu kolena i cev ili dimovod fasadni to je ono cev u cevi i rozetna za fasadu. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1881 Napisano Avgust 10, 2012 Drug član, 2867 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan sad mi je jasno peći su dimnjačke ,a ne fasadne. http://www.plamen.hr/Proizvod.aspx?ProdID=27 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile 1707 Napisano Avgust 10, 2012 Drug član, 875 postova Lokacija: Gornji Milanovac Motocikl: Kawasaki Versys 650 '10; Kawasaki KZ 440 LTD '82 & '83 Prijavi odgovor kao problematičan To mi je previse, treba mi maksimalno 3 do 4 kW. Hvala u svakom slucaju. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tibor 467 Napisano Avgust 10, 2012 Zainteresovan, 639 postova Lokacija: Temerin Motocikl: TDM 850, DKW RT175 Prijavi odgovor kao problematičan ja sam imao obican izvod kroz zid i nista nije falilo njenom grejanju, niti se osetilo u prostoriji... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1881 Napisano Avgust 11, 2012 Drug član, 2867 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Zato sad radiš centralno jer si ubeđen da ove puno troše.Kad se peći montiraju kako bog zapoveda to je najevtinije grejanje Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tibor 467 Napisano Avgust 11, 2012 Zainteresovan, 639 postova Lokacija: Temerin Motocikl: TDM 850, DKW RT175 Prijavi odgovor kao problematičan Zato sad radiš centralno jer si ubeđen da ove puno troše.Kad se peći montiraju kako bog zapoveda to je najevtinije grejanje ne vidim iz kog si ti razloga video zasto ja uvodim centralno??? a u sta sam ja ubedjen to samo ja znam, ali ovo sto si ti naveo da sam ubedjen, nisam. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AIeksandar 396 Napisano Avgust 11, 2012 Zainteresovan, 764 postova Lokacija: BEG Motocikl: ER6n Prijavi odgovor kao problematičan Daj neke slike bolje, npr sa tefona posle '98 ili sa nekog aparata Treba mi stoji na jako vidnom mestu pa me interesuje u kakvom je stanju spolja, tacno Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tibor 467 Napisano Avgust 12, 2012 Zainteresovan, 639 postova Lokacija: Temerin Motocikl: TDM 850, DKW RT175 Prijavi odgovor kao problematičan ne znam kad bih mogao uslikati kvalitetnije slike, ali pec nema ni jednu fleku, ogrebotinu ili uubljenje na sebi. u svakom slucaju gledacu da uslikam boljim sredstvom. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tibor 467 Napisano Avgust 14, 2012 Zainteresovan, 639 postova Lokacija: Temerin Motocikl: TDM 850, DKW RT175 Prijavi odgovor kao problematičan podato! jos je ostala MAJA 12. moze lock Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...