TroxX 65 Napisano Avgust 8, 2012 Svrati ponekad, 148 postova Lokacija: Sabac-Debeljaca(Banat) Motocikl: kawa zx6r Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi pomagajte,prijatelj mi je dao njegovu navigaciju da mu ubacim novije mape. Navigacija ima internu memoriju od 2gb,koja je bila mala za nove mape,poi i ostalo. Ubacio sam sd karticu od 8 gb i na nju iskopirao komplet fajlove sa interne memorije i dodao nove mape u content/map,poi,dem,bilding i ostale foldere,a internu memoriju ocistio skroz. Elem kad pokrenem navigacioni program izbacuje mi da su mape zastarele i da kontaktiram lokalnog dilera,inace mape su navteq q1 2012zadnje mape koje sam nasao. Prica se nastavlja izvadih sd karticu,i na internu memoriju vratih sve fajlove koji su tu bili pre brisanja,sad ne mogu iz menija da pokrenem navigaciju uopste,nece da sljaka Program je igo8 mislim,navigacija je kupljena u Rodi i nesto sam pokarambacio i ne znam kako da popravim.A ne bi da je vracam drugu u ovakvom stanju,da bi je on nosio u Rodu izgubice garanciju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...