smokic 0 Napisano Avgust 6, 2012 U prolazu, 2 postova Prijavi odgovor kao problematičan Konacno su pristali roditelji da mi kupe motorcic , E sad ,Yamaha DT 125 R ili Suzuki TS 125 R , motor bi vise koristio za offroad, imam 15 godina .. Koji je bolji? , koja im je potrosnja? , pre sam vozio Tomos automatik, i kad sam imao 9 godina vozio sam mini motor, nekog kineza ... I imam debelo iskustvo na biciklu , e sad koji motor bi ste mi vi preporucili? Neznam bas da vozim motor sa brzinama, ali deda ima Apn 6 , pa on bi me malo poducav'o , molim za pomoc . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lad 207 Napisano Avgust 6, 2012 Svrati ponekad, 229 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: 4 cilindra :-))) Prijavi odgovor kao problematičan Prvo bi ti preporučio da polažeš za A1 kategoriju(sa 16god. ako se nevaram),razloga je mnogo,da ne nabrajam.Drugo da onda kupiš adekvatnu opremu,pored naravno kacige,jakna s protektorima il gladijator,rukavice,štitnike za kolena-podkolenice,il pantalone s protektorima,čizme,pojas.Što se motora tiče oba su ok izbor,više zavisi od satanja u kakvom je. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sparco 149 Napisano Avgust 7, 2012 Drug član, 1249 postova Lokacija: underlittleforest Motocikl: nekakvo motokros sokocalo Prijavi odgovor kao problematičan kupi koji ti je ljepsi sa oba neces pogrijesiti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stefaneli 2 Napisano Avgust 10, 2012 U prolazu, 14 postova Lokacija: Indjija Motocikl: Trenutno nemam Prijavi odgovor kao problematičan Yamaha DT 125 R Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...