drugsef 137 Napisano Avgust 17, 2012 Svrati ponekad, 291 postova Lokacija: Jagodina Srbija Motocikl: Moto Guzzi V35 custom Moto Guzzi California Jackal V11 Prijavi odgovor kao problematičan Jeste Mile , posle Crne Trave put je fenomenalan za voznju , lep nov i obelezen asfalt sa fenomenalnim krivinama za krivinarenje hehehehe. Sto bi reko moj drug Milos. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mile fazer 4466 Napisano Avgust 17, 2012 Drug član, 2013 postova Lokacija: Pula Motocikl: KTM 1290 SD GT Prijavi odgovor kao problematičan a tek Vlasina - Promaja - Surdulica. ajme majko. nekoliko puta sam mislio da ce mi zubi puknuti od stiskanja i toliko puta sam rekao " ma necu više juriti samo da se sada izvucem " a onda opet isto - gas. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drugsef 137 Napisano Avgust 17, 2012 Svrati ponekad, 291 postova Lokacija: Jagodina Srbija Motocikl: Moto Guzzi V35 custom Moto Guzzi California Jackal V11 Prijavi odgovor kao problematičan Nizbrdo , hehehehehe lomi ga bato. Gume skripe blues kilometara. Slatko smo se izvozili tuda . Naplatili smo sve muke po onim rupama i zakrpama. Preporuka , nikako lagano preko rupa odose bubrezi , pristojna brzina od 70-80 km/h pegla neravnine ehehehehehehe . Vidimo se na drumuuuu umuuu muuuu uuuuuu Brrrm brrrrm brrrrrm. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1392 Napisano Avgust 17, 2012 Ne silazi, 6314 postova Lokacija: Meljak Motocikl: KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan a tek Vlasina - Promaja - Surdulica. ajme majko. nekoliko puta sam mislio da ce mi zubi puknuti od stiskanja i toliko puta sam rekao " ma necu više juriti samo da se sada izvucem " a onda opet isto - gas. Drugi dan kampovanja na Vlasini, krenem ja sam (devojku ostavim 'kod kuće' ) kao do Surdulice po beMzin (i pivo) i rahatlokum (jer ga kod Joku nemaju)... Ajmeee majko, kakav put A nazad uzbrdo je već bilo opuštenije, obrijao sam i poslednji red iglica na gumama Pa kod Joku na Skopsko, da se malo smirim 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KANJO 109 Napisano Avgust 18, 2012 Svrati ponekad, 378 postova Lokacija: Beograd-Jajinci Prijavi odgovor kao problematičan Jedini deo za zaborav ove ture su te rupe i krateri, povremeno i koja piramida od asfalta, ooo da rodjaci, povremeno se izdizalo nesto na drumu nalik piramidama kojima je vrh oderan karterima kecheva koji ovuda ponosno jezde. Ali nakon toga krece deonica nezaboravnog krivinarenja do gore a sutradan i na dole, pa jos malo sve do Leskovac 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...