cheja 0 Napisano Avgust 5, 2012 U prolazu, 5 postova Lokacija: 308km od Nisa Motocikl: gpz 600r Prijavi odgovor kao problematičan subota 4. avgust nedaleko od kampa u futogu stojim iza plave Corse na raskrsnici kad eto skripe guma... lik se ispred mene ukljucije (uz *potpis* valjda da pozuri, ili da fascinira saputnicu ) na put sa PPP i u istom trenutku na njega nalece motocikl. vozac motocikla, koliko sam video, nije isao brze od 60kmh i imao je upaljena svetla, znaci vozac automobila morao ga je videti Bogu hvala decko je imao srece u nesreci i dobro je prosao (jake ogrebotine potkolenice, nadkolenice, podlaktice...), s obzirom da je bio obucen za plazu i bez kacige! odmah je skocio, posle kotrljanja 15ak metara, i dotrcao do auta sa izrazitom zeljom da bije vozaca automobila ali je policija stigla na vreme... izvinte za lose fotografije ali slikao sam, sto bi popularno rekli, fiksnim telefonom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DjordjeMijailovic 2701 Napisano Avgust 5, 2012 Strucnjak, 1641 postova Lokacija: Novi Sad - Šabac Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Jesi li svedok? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ETFovac 35 Napisano Avgust 5, 2012 U prolazu, 21 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Burgman AN400 '01 Prijavi odgovor kao problematičan Ovakve price su razlog sto maltene i pri voznji od 10m stavljam kacigu na glavu. Nikad ne znas kad ce neka budala da se "isku*ci"... Ako su samo ogrebotine u pitanju, super je pros'o kako je mogao! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cheja 0 Napisano Avgust 5, 2012 U prolazu, 5 postova Lokacija: 308km od Nisa Motocikl: gpz 600r Prijavi odgovor kao problematičan ne, bilo je par pesaka na raskrsnici pa su njih pozvali... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DjordjeMijailovic 2701 Napisano Avgust 5, 2012 Strucnjak, 1641 postova Lokacija: Novi Sad - Šabac Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Jbg necemo cuti opilog.. No, najbitnije je da je decko ok i da ce imati malo drugaciji stav sto se kacige i jakne tice 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cheja 0 Napisano Avgust 5, 2012 U prolazu, 5 postova Lokacija: 308km od Nisa Motocikl: gpz 600r Prijavi odgovor kao problematičan jest, nadajmo se, najbolje se covek uci na svojoj kozi... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DjordjeMijailovic 2701 Napisano Avgust 5, 2012 Strucnjak, 1641 postova Lokacija: Novi Sad - Šabac Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan "na svojoj kozi" u ovom slucaju treba shvatiti najbukvalnije moguce A takodje bukvalno shvatiti i naziv ovog foruma: motoristi NA DRUMU 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cheja 0 Napisano Avgust 5, 2012 U prolazu, 5 postova Lokacija: 308km od Nisa Motocikl: gpz 600r Prijavi odgovor kao problematičan dobro zapazanje! nego, nekako mi krivo sto je policija prekinula njegovo samostalno resavanje situacije na licu mesta premlacivanjem kapiram da te stvari ne treba podrzavati ali... kako bi neko od vas reagovao?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7451 Napisano Avgust 5, 2012 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan Koji je motor u pitanju? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cheja 0 Napisano Avgust 5, 2012 U prolazu, 5 postova Lokacija: 308km od Nisa Motocikl: gpz 600r Prijavi odgovor kao problematičan nznm koji motor bese, bilo mi je nevazno tad pa nisam obratio paznju. u pitanju je Peca, momak iz tog kraja to znam samo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...