Živković 47 Napisano Avgust 5, 2012 Svrati ponekad, 155 postova Lokacija: Šabac / Novi Sad Motocikl: Sprint Challenger JL250V, Qingqi QM125-2D Prijavi odgovor kao problematičan Ćao, Nikola Živković, student, prodao sam skuter, sada sam na pragu kupovine motora od 125ccm, trenutno u opticaju su Keeway Speed i Qingqi QM125 2D pa je to i jedan od razloga registracije na ovom forumu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pocetnik_pancevo 5 Napisano Avgust 6, 2012 U prolazu, 18 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Trazi se :) Prijavi odgovor kao problematičan Dobro dosao I ja sam nov ovde Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srrdjan 314 Napisano Avgust 6, 2012 Нек иде живот, 857 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vulkan 800 некада био Keeway Supershadow 250 Prijavi odgovor kao problematičan Добро дошао на форум Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzaver 130 Napisano Avgust 13, 2012 U prolazu, 82 postova Lokacija: Irig Motocikl: Suzuki SV 650N Prijavi odgovor kao problematičan dobro dosao!Srecna kupovina! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stefaneli 2 Napisano Avgust 13, 2012 U prolazu, 14 postova Lokacija: Indjija Motocikl: Trenutno nemam Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pocetnik_pancevo 5 Napisano Avgust 13, 2012 U prolazu, 18 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Trazi se :) Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...