veronas.64 1 Napisano Avgust 5, 2012 Svrati ponekad, 100 postova Lokacija: Cerevic Motocikl: QINGQI QM 250 - od 2008 god. Prijavi odgovor kao problematičan Kao sto naslov kaze, kupujem hromiranu plastiku sa rezervoara od QINGQI qm-250, da nije ostecena. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
somi032 29 Napisano Avgust 5, 2012 Svrati ponekad, 112 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Ni u najavi Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam kupio novu za kinroada iste su i bila je 1500 din pozovi njihovo predstavnistvo mozda imaju. Pozdrav. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zidar 36 Napisano Avgust 5, 2012 Svrati ponekad, 460 postova Lokacija: okolina zrenjanina Motocikl: mz ts250/1 i qm250 cb450N pc14 Prijavi odgovor kao problematičan Da tip sto sam od njeg kupio motor je bio pretegao sraf pa mu je i pukla ali kaze da je kupio od kinroud-a za 1500din. u B&T Nedeljkovic. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...