ZlajoX 47 Napisano Octobar 7, 2012 Svrati ponekad, 125 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Suzuki DR600 DJEBEL Prijavi odgovor kao problematičan Jeste Banconi, enduro je sranje, 'ebeš ti tu vožnju, u šumi neće niko da te vidi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ninja7 31 Napisano Novembar 6, 2012 U prolazu, 90 postova Lokacija: Beograd - Cerak Motocikl: Kawasaki ZX9R Prijavi odgovor kao problematičan Ne mora 1000cc... ja imam 105kg i 188cm, vozio sam gsxf-a 600 i sad zx9r i oba su bila ok po tom pitanju, cak je gsxf masivniji... cbr600 je isto ok... jedino nisam uzimao u obzir R6 jer kad sam jednom seo na njega izgledao sam kao da sam ga oteo nekom klincu Pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miskoR6 12 Napisano Novembar 21, 2012 U prolazu, 24 postova Lokacija: Niš Motocikl: Yamaha R6 2006 Prijavi odgovor kao problematičan Kolega, kasno stižem u temu ali probaću da pomognem. Imam 192 cm, 100kg (sve mišići ), kupio sam R hiljadarku iz dva razloga: jedan je što sam oduvek želeo R-a, a drugi je što je sve drugo maaaaaloooooo. Ti si potpuno u pravu, za tebe ne postoji motor ispod 1000 ccm, eventualno 900 neki čoper. Ispričaću i kako sam ja došao do motora. Ponesen pričom da početnik treba da vozi nešto lagano za početak, krenuo sam da tražim 600-tke golaće, te neke Hornete, te neke SV650, te neke Fazere itd. Odem do jednog našeg poznatog valjača motora u Zemunu koji ima pun hangar raznih modela. Odaberem nekoliko njih koji bi mogli da se svide, sednem, slikam se na svakom, pogledam fotografije i shvatim da mi svi ti motori stoje ko piletu sise. Tom prilikom je slučajno jedan drugar bio sa mnom, sa svojom R1 o kojoj do tog momenta ni najmanje nisam razmišljao. Iskoristim priliku da se slikam i na tome kako bih uporedio. Istog momenta shvatim da mogu da vozim samo to, i ništa manje. Pustim da mi ideja odleži još neko vreme, postavio sam sebi dvesta puta pitanje da li sam normalan i da li sam sposoban da se iskontrolišem, obećam sebi da jesam - i kupim si furalicu od soma kubika. Sada skuterišem i poziram. Pusti ove što ne vole poziranje, nego vole one svoje traktore ili one...kako se ono zovu...enduro, nešto tako, znam samo da je za njivu, a ne za grad. Apsolutno se slazem s kolegom. Ne bi smeo da uzmes mali R motor iz dva razloga. Prvi je estetski, objasnjenje je gore a drugi je funkcionalni. Kad bi ja tebi dao moju R6 2006 da vozis ti bi morao posle 15 minuta voznje u neku banju na lecenje. Meni je R6 savrsen jer sam 180cm visok i imam manje od 70kg. Pogledajte na kraju krajeva koliko su vozaci GP-a visoki pa ce vam se samo kazti. R1 za tebe il ni jedan! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivan1986 4 Napisano Decembar 10, 2012 U prolazu, 36 postova Lokacija: pozarevac Motocikl: Honda cbr 929 rr Prijavi odgovor kao problematičan Imam 192cm,86kg,vozim cbr 929 i apsolutno osecam da mi odgovara u svakom pogledu motor. Kapiram da ces misliti o tome kako izgledas na motoru ali daleko od toga da je to ono cime trebas da se vodis pri odabiru. Ako volis motore jednostavno nesto u tebi ce odabrati motor... Moj savet,nadji tu "vezu" ...moj predlog,ako oko 600 cc,cbr f4,gsxr k2-k5. I znas onu...nije vazno koji motor vozis,vetar je za sve isti 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
freepartyman 420 Napisano Decembar 10, 2012 Svrati ponekad, 212 postova Lokacija: Beograd-Cerak,Banovo brdo Motocikl: Yamaha R6 Prijavi odgovor kao problematičan Pusti ove što ne vole poziranje, nego vole one svoje traktore ili one...kako se ono zovu...enduro, nešto tako, znam samo da je za njivu, a ne za grad. Hahahaaha Ja imam 185 cm i 85 kg i R6 mi je taman Mada mislim da bi mi novi model bio mali jer su nazalost motori sve manji i manji... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaxomirR 31 Napisano Januar 13, 2013 Svrati ponekad, 141 postova Lokacija: Baranda Motocikl: Yamaha Tracer 900 GT '20 Prijavi odgovor kao problematičan Hmmm pre mesec dana sam bio nasao u jednom postu sajt na kome se moze videti polozaj na motoru. Ukucas svoji visinu, kilazu, izaberes motor i vizualno vidis polozaj. Samo zaboravih kako se zove taj sajt Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jastuk 1 Napisano Januar 15, 2013 U prolazu, 5 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pusti ove što ne vole poziranje, nego vole one svoje traktore ili one...kako se ono zovu...enduro, nešto tako, znam samo da je za njivu, a ne za grad. na ovo sam se iskreno dobro nasmijao ahahahaha drugovi samo da se javim da sam ziv i dalje pratim ovaj forum i citam sta pisete, nazalost za mene vjerovatno nista od R-a, svi ispod kao igracke osim R1 (cak i suzuki 1000 nekako mali), a posto tako nikad necu naucit i zaljepit cu se kad tad u banderu necu ni kupovat.. jos da napomenem gledao sam r6 2006 godiste, dosta velika izgleda, nisam imao prilike sjesti ali mislim da bi odgovarala, to ostaje jedina nada do ljeta hvala svima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
M i r k o 36 Napisano Januar 15, 2013 TT Monter, 118 postova Lokacija: Silbaš-Novi Sad Motocikl: Aprilia Pegaso 650 cube Prijavi odgovor kao problematičan Nemojte se uopšte opterećivati visinom. Visina nije bitna nego dužina Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaxomirR 31 Napisano Januar 15, 2013 Svrati ponekad, 141 postova Lokacija: Baranda Motocikl: Yamaha Tracer 900 GT '20 Prijavi odgovor kao problematičan Nemojte se uopšte opterećivati visinom. Visina nije bitna nego dužina Hahahaha off topic Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2461 Napisano Februar 1, 2013 Andragog, 5035 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan A R1 je poprilicno veliki motor, kao Mito 125,He he he ZX 10 90 god CBR 1000 f Triumph Rocket to su motorcine.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ducatista 223 Napisano Februar 1, 2013 Zainteresovan, 532 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Ducati 748 S Prijavi odgovor kao problematičan Nije R ali je veliki . BMW K 1600 GT(L). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vaximo944 127 Napisano Februar 7, 2013 Svrati ponekad, 402 postova Lokacija: Novi Beograd-Bezanija-Bologna Motocikl: Ducati 944 000012....i od neki dan jedan Ducati ST4s Prijavi odgovor kao problematičan au majstore,pa jos nisi izabrao...... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vurin 1 Napisano Februar 14, 2013 U prolazu, 12 postova Prijavi odgovor kao problematičan [ mislim da se ovde radi o poziranju kupi kola i neces imati problem sa vetrom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
smilodon 152 Napisano Februar 16, 2013 Honda, 45 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Honda Prijavi odgovor kao problematičan Stvarno, šta bi na kraju? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DUSAN 111 5 Napisano Februar 16, 2013 U prolazu, 19 postova Lokacija: beograd Motocikl: Bmw r1150gs honda fireblade suzuki dr650 Prijavi odgovor kao problematičan jastuce majstore, ludost je da sa skutera kupis odma jamahu r6, jel si ti to uopste provozao?? moj savet je da te neko ko ima r6 provoza da shvatis kakva je to masina.Treba da kupis neki motor s`jednim cilindrom eventualno dva. Svaki bajker ce da te odere za mz-om po gradu, a ti kao pocetnik neces moci da iskontrolises r6, nedaj boze r1! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
StefiVA 617 Napisano Februar 17, 2013 svrati kad mu je dosadno, 258 postova Motocikl: GSXR 600k7 & kTm 690smc 2009 i Thundercat 600 2001 Prijavi odgovor kao problematičan Ja mislim da je r1 pravi izbor,nov je to motor, vozi se kao bicikla, kao stvoren za pocetnika. Jos nema migavce na retrovizorima kao suzuki tako da sa njega moras dobro da padnes da bi napravio vecu stetu(na sve misle u yamahi)Jos ima 2 topa, tako da ti ribica od 15 leta opece obe noge podjednako kad se vozi 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cacundraki 0 Napisano April 24, 2013 U prolazu, 2 postova Prijavi odgovor kao problematičan Interesuje me da li neko ko je visok 1.62 moze da vozi neki jaci motor kao npr Suzuki gsxr-1000? Pogledao sam na sajtu cycle ergonomics bukvalno vrhovima prstiju se dodiruje zemlja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spider 38 Napisano April 24, 2013 U prolazu, 67 postova Lokacija: Beograd-Voždovac Motocikl: Hyosung GT250 Comet Prijavi odgovor kao problematičan Interesuje me da li neko ko je visok 1.62 moze da vozi neki jaci motor kao npr Suzuki gsxr-1000? Pogledao sam na sajtu cycle ergonomics bukvalno vrhovima prstiju se dodiruje zemlja. Postoji resenje za smanjenje visine tkz "dog bones". Evo ima jedna tema ovde: http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/19488-spustanje-motora/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
m.mitar 175 Napisano April 24, 2013 Zainteresovan, 751 postova Lokacija: Bor Motocikl: yamaha fz 750 genesis Prijavi odgovor kao problematičan A mozes i cizme sa visokom petom,kao onaj lik iz Rokera s Moravu,salim se,dog bones nadji,nisi jedini ko jenizi rastom pitao za resenje! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...