Pablo 1825 Napisano Novembar 8, 2007 Vlasnik sajta, 5356 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan Gledajuci drugu epizodu LWD sinoc, videh interesantan motor u Moto Guzzi fabrici... Totalno nisam znao da takav motor imaju... http://www.motoguzzi-us.com/Nuovi_modelli/norge1200/specifiche.asp?modello=norge1200&%20pagina=spec Najs, veri najs... Jos da nije toliko skupo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wulfy 196 Napisano Novembar 8, 2007 Drug član, 1592 postova Lokacija: Budva - MNE Motocikl: Aprilia Pegaso 650 Strada Prijavi odgovor kao problematičan Mene se svidja...a...a puuuuuuuuuuuno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2004 Napisano Novembar 8, 2007 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan http://www.bjbikers.com/smf/index.php?topic=4970.0 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Мали Ћаћа 9594 Napisano Novembar 8, 2007 Drug član, 4400 postova Lokacija: Ванкувер, Британска Колумбија Motocikl: Дукати '97 748, '08 848, '09 1198S, '12 1199С, 2020 РСВ4 1100 Фактори, 2021 РСВ4 1100 Фактори Prijavi odgovor kao problematičan Vozio ga vec ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doda 124 Napisano Novembar 8, 2007 Zainteresovan, 599 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Vozio ga vec ;D I, kakvi su utisci?? Mnoogo me podseca na motor koji ja volim -- FJR 1300. Koncepcija im je ista,namena takodje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Мали Ћаћа 9594 Napisano Novembar 8, 2007 Drug član, 4400 postova Lokacija: Ванкувер, Британска Колумбија Motocikl: Дукати '97 748, '08 848, '09 1198S, '12 1199С, 2020 РСВ4 1100 Фактори, 2021 РСВ4 1100 Фактори Prijavi odgovor kao problematičan Vozio ga vec ;D I, kakvi su utisci?? Mnoogo me podseca na motor koji ja volim -- FJR 1300. Koncepcija im je ista,namena takodje. Motor je uradjen dobro s obziro sto nam je Guzzi nudio zadnjih par godina sto se tice kvalitete i tehnickih resenja.Ima grejace u rucicama,vetrobran se pomera gore/dole po zelji itd.........ABS radi veoma dobro,mada ga nisam probao po kisi.Agregat je ono sto nam je Moto Guzzi pruzao zadnjih 30-k godina samo sa par boljih resenja.Sve u svemu je lep paket za voznju po gradu ili na duze.Najvise mi se svidja sto su napravili aktivnu polugu diferencijala koja radi izvaredno.Kad krenes iz mesta zadnji kraj motora se ne podize kao kod tipicnog motora sa kardanskim vratilom.Ovde u Kanadi je mlao skup po mom misljenju ali za Evropu neznam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sailor 6 Napisano Novembar 8, 2007 Svrati ponekad, 375 postova Lokacija: Mačvanska Mitrovica Prijavi odgovor kao problematičan ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
igor-gs 162 Napisano Novembar 9, 2007 BMW GS is waiting for You...what are You waiting for????, 822 postova Lokacija: YU jos uvjek u 36-oj... Motocikl: Wee 650 Prijavi odgovor kao problematičan Vidjeo sam ga na Plitvicama u maju mjesecu i mogu reci da je ljepsi na slikama. Nije motor koji oduzima dah (uzivo), mada sam ga vidjevsi prvo na slikama to pomislio. Daleko jaci utisak (bar na mene) ostavlja Aprilia Caponord! Znam da je Norge tourer a Caponord neki endurotourer ali cisto ih poredim radi prvog utiska kada se vide uzivo! Norge uzivo izgleda nekako nedorecen..... http://www.motorbox.com/Moto/VisteeProvate/Prove_speciali/3776.html Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Urke 12 Napisano Novembar 9, 2007 Svrati ponekad, 272 postova Lokacija: South Banat,Pančevo Prijavi odgovor kao problematičan Sve su to bez razlike nekvalitetna italijanska g**** Lepa na oko,skupa i bolešljiva. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Obelix 140 Napisano Novembar 9, 2007 Zainteresovan, 584 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: ZX 12 R Prijavi odgovor kao problematičan Sve su to bez razlike nekvalitetna italijanska g**** Lepa na oko,skupa i bolešljiva. Takva je i Klaudija Šifer,ali...ja bih joj oprostio sve mane,samo da mi je ...bliže...blizu...najbliže moguće ;) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Urke 12 Napisano Novembar 9, 2007 Svrati ponekad, 272 postova Lokacija: South Banat,Pančevo Prijavi odgovor kao problematičan Znam ja Žare da kad bi ti samo došo njoj na uvce 5min,da bi tu bilo svašta,al jaranica ne razume srpski,isto ko ni žabari. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...