Miladin 0 Napisano Mart 13, 2006 U prolazu, 16 postova Lokacija: Futog Prijavi odgovor kao problematičan Po meni su rajdersi "lezi *lebe da te jedem". Pogotovo sto sam se sa jednim "uglednim"clanom rajdersa druzio izvestan vremenski period i video koliko je tu drugarstva i kolegijalnosti. Po meni je nemoguce da grad poput NS nema jedan da kazemo OZBILJAN MC svi su kao nesto podeljeni i varijanta ako se druzis sa tim i tim moras da budes protiv tog i tog. A meni je pun qurac licemerja. U aprilu jako dobrom drugaru stize HYOSUNG GT650R drugi ma gsxr750rw 93 i ja kao u predskolskom Z400J I neinteresuju me nikakvi skupovi i MCme neinteresuju me ni skupovi ni MC nego voznja tipa idemo do Libije i nazad to nam je tu.... Samo jos malo da utegnem dedu za sezonu i to je to. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miladin 0 Napisano Mart 13, 2006 U prolazu, 16 postova Lokacija: Futog Prijavi odgovor kao problematičan Hte sam da pustim post a izgleda stisnuo new topic :oops: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano Mart 14, 2006 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan A mi (BJB) s druge strane ne bi nikoga da vredjamo i sa svima bi prijateljski odnos (pošto je to i ideja svega ovoga), pa ako je moguæe ubuduæe da malo... :oops: , ovaj što se tièe, ovaj, znaš veæ :mrgreen: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zverka 4 Napisano Mart 14, 2006 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: bg :) Prijavi odgovor kao problematičan :roll: :roll: :roll: nemoj da se ljutis al mislim da definitivno nisi upravu elem , druzila sam se licno sa dosta klubova i imam dosta poznanika (ne u fazonu ... od motora do motora ili kao neke "riderke") elem to da ako se druzis s neki klubom i vozas se s njima neznaci da moras da mrzis druge , a i to tebe interesuje voznja , dal znas koju kilometrazu prelaze neki klubovi koji nisu sami vec im se pridruzuju clanovi mnogih drugih moto skupove verovatno nekapiras i mozda si jedan od onih koje bi ja nazvala "kafe bajkeri" (nemoj da se ljutis) cim tako mozes da ladno pricas , pogledaj npr,mc NS RIDERSe organizovani su druze se i ja sam per 2 god s njima isla za tuzlu i nikad se jace provela , sad sto ima nesuglasica , ima ih skoro uz svakom klubu sto je normalno , BJB naprimer je ekipa koju sam ja tek upooznala i na prvi pogled su sjajni organizovani i sve naj , al veruj mi nemaju bas tvoju politiku "briga me ja ocu da se vozim" vozi se brate onda sam , a i nije uredu da kritikujes mnoge motoklubove i moto skupove radi tvog moguceg razocarenja u jedan od njih ..... ima tu mnogo kvaliteta i jakih ljudi DAKLE AKO NEMAS MALO UKUSNIJI KOMENTAR BOLJE PRESKOCI ,ili mozda bi bio voljan da meni licno kazes nesto tako u lice ,pogledaj samo MC ARHANGEL ...MC ORTHODOX........ ima ih jos mnoogo i nemoj molim te da mesas MC NS RIDERS sa NS TIME om!!!!!!!!!!!!!(jer mislim da si upoznao CIRKUSA cim pominjes NS ovce ) IZNERVIRA ME BUZDOVAN:) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milos_ 280 Napisano Mart 14, 2006 MK. Sirius - Srbija, 806 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: KTM Supermoto T 990 '11, Piaggio Beverly Tourer 250ie '08 Prijavi odgovor kao problematičan :roll: :roll: :roll: nemoj da se ljutis al mislim da definitivno nisi upravu elem ' date=' druzila sam se licno sa dosta klubova i imam dosta poznanika (ne u fazonu ... od motora do motora ili kao neke "riderke") elem to da ako se druzis s neki klubom i vozas se s njima neznaci da moras da mrzis druge , a i to tebe interesuje voznja , dal znas koju kilometrazu prelaze neki klubovi koji nisu sami vec im se pridruzuju clanovi mnogih drugih moto skupove verovatno nekapiras i mozda si jedan od onih koje bi ja nazvala "kafe bajkeri" (nemoj da se ljutis) cim tako mozes da ladno pricas , pogledaj npr,mc NS RIDERSe organizovani su druze se i ja sam per 2 god s njima isla za tuzlu i nikad se jace provela , sad sto ima nesuglasica , ima ih skoro uz svakom klubu sto je normalno , BJB naprimer je ekipa koju sam ja tek upooznala i na prvi pogled su sjajni organizovani i sve naj , al veruj mi nemaju bas tvoju politiku "briga me ja ocu da se vozim" vozi se brate onda sam , a i nije uredu da kritikujes mnoge motoklubove i moto skupove radi tvog moguceg razocarenja u jedan od njih ..... ima tu mnogo kvaliteta i jakih ljudi DAKLE AKO NEMAS MALO UKUSNIJI KOMENTAR BOLJE PRESKOCI ,ili mozda bi bio voljan da meni licno kazes nesto tako u lice ,pogledaj samo MC ARHANGEL ...MC ORTHODOX........ ima ih jos mnoogo i nemoj molim te da mesas MC NS RIDERS sa NS TIME om!!!!!!!!!!!!!(jer mislim da si upoznao CIRKUSA cim pominjes NS ovce ) IZNERVIRA ME BUZDOVAN:)[/quote'] Sto tako strogo majku mu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zverka 4 Napisano Mart 14, 2006 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: bg :) Prijavi odgovor kao problematičan veruj mi ovo nije s od strogoce mislim da nije uredu da se pljuje po drugim klubovima i po celoj toj kako da kazem nekoj mc organizaciji a i brate mili kad je kafe bajker mogao da se stavi u iste cipele sa previm bajkerom...elem iznerviro me pacer u roku od sekunde jer vidim imao je jedno lose (MOZDA)iskustvo pa sad na sav glas , a to je isto kao da kaze da su SVI bajkeri prljavi i masni ....itd :roll: :twisted: :twisted: :twisted: nemogu da Qliram ako neko pljuje ono sto nerazume i ono sto ja volim i srcem i dusom :twisted: :twisted: :twisted: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Majstor_kvarisa 957 Napisano Mart 14, 2006 Navigator, 1801 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Papričica :) Prijavi odgovor kao problematičan Alo bre Duco, smiri se malo, nemoj tako impulsivno da reagujes. Nauci covek vremenom. Samo polako. Znash da sam i ja u istom svetu pa se ne nerviram toliko. Izcooliras i kazes coveku da gresi. :wink: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zverka 4 Napisano Mart 14, 2006 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: bg :) Prijavi odgovor kao problematičan ma sta on 2 zeca tri zeca , nema ni 2 kisna petka u tom svetu sigurno a ovde vec divlja nemogu i necu da tako nesto iskuliram :axe: :axe: :axe: :kaboom: :axe: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miladin 0 Napisano Mart 14, 2006 U prolazu, 16 postova Lokacija: Futog Prijavi odgovor kao problematičan Duco jedno VEEEEEEEEEELIKO izvinjenje :oops: sto sam ti pomerio zivac nisam imao niti imam nameru da nekog vredjam. Vremenom sam stekao takav utisak a i kako to da ljudi kojima je to hobi, ljubav, ili kako vec da nazovem mogu da okrenu ledja onome cemu su posvetili toliko truda i rada. To lezi lebe da te jedem sam mislio figurativno jer kako mozes nesto da bacis u vodu posle svega? I veruj mi nisam od onih kafe bajkera (a da jesam to ne bi bio stroj od cirka 25 god i nego neki R sa plavusom i bio mudonja na pravcu a u krivini svi junaci nikom ponikose..) i da imam vise od dva kisna petka na bajku. IZVINJAVAM SE onima koji su se nasli uvredjenim i koji su me krivo shvatili. Nisam imao nameru bas da pljujem nego sam malo kriticki bio nastrojen. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RSVMillenian 228 Napisano Mart 14, 2006 Drug član, 1140 postova Lokacija: Chicago, IL USA Motocikl: 2007 Triumph Daytona 675 Prijavi odgovor kao problematičan Nas petorica ga nebi ubedili da se izvine, kad ono nasa Duca to sama zbrza zdola, odozgo, odozdo bez vazelina tras vamo tras tamo i jadan decak nije ni skapirao sta ga je snaslo i odmah se izvinjava. Nasa Duca ima kahones od olova! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miladin 0 Napisano Mart 14, 2006 U prolazu, 16 postova Lokacija: Futog Prijavi odgovor kao problematičan E da Duco jel moze na jedno pivo pomirenja :jos_piva: :partyman: pa onda slobodno onom smiley sekirom :axe: :bokser: osini buzdovana u glavu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miladin 0 Napisano Mart 14, 2006 U prolazu, 16 postova Lokacija: Futog Prijavi odgovor kao problematičan Nas petorica ga nebi ubedili da se izvine' date=' kad ono nasa Duca to sama zbrza zdola, odozgo, odozdo bez vazelina tras vamo tras tamo i jadan decak nije ni skapirao sta ga je snaslo i odmah se izvinjava.Nasa Duca ima kahones od olova![/quote'] Nema sta vidis sta ti je zensko u pantalonama Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brka 2 Napisano Mart 14, 2006 Zainteresovan, 837 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Daj Duco, polako. Svako ima prava na svoje misljenje i to svako od nas treba da ispostuje a ne odma da se vredjamo. Svi mi imamo razlicita iskustva i kroz razlicite stvari prolazimo u zivotu tako da... Razumes vec sta hocu da kazem? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano Mart 14, 2006 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan Prosvetljeni... :misli: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ernesto 10 Napisano Mart 15, 2006 Zainteresovan, 981 postova Lokacija: Bgd Prijavi odgovor kao problematičan ma sta on 2 zeca tri zeca ' date=' nema ni 2 kisna petka u tom svetu sigurno a ovde vec divlja nemogu i necu da tako nesto iskuliram :axe: :axe: :axe: :kaboom: :axe:[/quote'] 2 kisna petka evo tebi jedno podsecanje na jednu jako kisnu nedelju posle skupa u obrenovcu 2004-te Ako se secate! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zverka 4 Napisano Mart 15, 2006 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: bg :) Prijavi odgovor kao problematičan a sta cu kad sam taka:) ok izvini i ti malo sam preburno i ja reagovala, al sto se tice toga sto nerazumes , sta da ti kazem ima dosta ljudi nisu svi isti. i nekapiraju svi to kao npr.ja i jos mnogo nas,ako ti ekipa neodgovara,nadji brate bolju,TOPLPO PREPOBUCUJEM BJB ...a tebi ernesto_urosuuu pozz, vidim uzeo si novu masinu , leepo leepo a onaj kisni petak pa zamalo da ja zveknem zajedno sa zokijevim motorom kako je skocio sa njega , sreca pa si "krakat " pa si onda samo pustio motor da sklizne Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djura 28 Napisano Mart 15, 2006 Drug član, 2245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Duco jedno VEEEEEEEEEELIKO izvinjenje Laughing Embarassed sto sam ti pomerio zivac nisam imao niti imam nameru da nekog vredjam. Vremenom sam stekao takav utisak a i kako to da ljudi kojima je to hobi' date=' ljubav, ili kako vec da nazovem mogu da okrenu ledja onome cemu su posvetili toliko truda i rada. To lezi lebe da te jedem sam mislio figurativno jer kako mozes nesto da bacis u vodu posle svega? I veruj mi nisam od onih kafe bajkera (a da jesam to ne bi bio stroj od cirka 25 god i nego neki R sa plavusom i bio mudonja na pravcu a u krivini svi junaci nikom ponikose..) i da imam vise od dva kisna petka na bajku. IZVINJAVAM SE onima koji su se nasli uvredjenim i koji su me krivo shvatili. Nisam imao nameru bas da pljujem nego sam malo kriticki bio nastrojen.[/quote'] a sta cu kad sam taka:) ok izvini i ti malo sam preburno i ja reagovala' date=' [/quote'] "Ja mislim da je ovo pocetak jednog divnog prijateljstva..." Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurac 961 Napisano Mart 15, 2006 Drug član, 1576 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan ovo je bas lepo..a ko je kum:)...? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Majstor_kvarisa 957 Napisano Mart 15, 2006 Navigator, 1801 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Papričica :) Prijavi odgovor kao problematičan Prosvetljeni... :misli: I meni nest ocudno. :?: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zverka 4 Napisano Mart 15, 2006 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: bg :) Prijavi odgovor kao problematičan :partyman: :oops: :oops: O:) cek bre polako breee vi tek takoi vasu ducu ???????? :cry: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Majstor_kvarisa 957 Napisano Mart 15, 2006 Navigator, 1801 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Papričica :) Prijavi odgovor kao problematičan Odma kitimo motore. Sad samo da pocne ono: cinge, canga, cinge ,canga..... ...uzmi me za kuma......svadba,svadba.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miladin 0 Napisano Mart 15, 2006 U prolazu, 16 postova Lokacija: Futog Prijavi odgovor kao problematičan Duco ovi ocedu da pravimo male bajkere. :oops: :mrgreen: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RSVMillenian 228 Napisano Mart 15, 2006 Drug član, 1140 postova Lokacija: Chicago, IL USA Motocikl: 2007 Triumph Daytona 675 Prijavi odgovor kao problematičan Duco ovi ocedu da pravimo male bajkere. :oops: :mrgreen: Ma jok, mi hocemo da vi slusate ploce....i da nas pustite da gledamo..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zverka 4 Napisano Mart 16, 2006 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: bg :) Prijavi odgovor kao problematičan ma neee gledacemo filmove dok se nerastope boje..... :? :twisted: ALO BRE TAKO VI VASU DUCU ???KVARNI NADRLJO SI KAD TE VIDIM :twisted: :twisted: :twisted: neda se duca bez borbe...negro odosmo mi u off Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miladin 0 Napisano Mart 16, 2006 U prolazu, 16 postova Lokacija: Futog Prijavi odgovor kao problematičan Odma kitimo motore. Sad samo da pocne ono: cinge' date=' canga, cinge ,canga........uzmi me za kuma......svadba,svadba....[/quote'] Ej a umesto burme dva manja semeringa :supz: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...