strom 3 Napisano Avgust 1, 2012 U prolazu, 74 postova Lokacija: vrsac Prijavi odgovor kao problematičan na prodaju shedow 600,93god presla 42000 solidnom stanju.moze zamena za auto do 1800kubika za kes 2500e.zamolio bi zainteresovane da ponude salju na pm.registracija je do aprila 2013. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
strom 3 Napisano Avgust 25, 2012 U prolazu, 74 postova Lokacija: vrsac Prijavi odgovor kao problematičan dajte bar neki komentar,lep je ruzan bilo sta neko zainteresovan neka ponuda.... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlacjani 195 Napisano Avgust 26, 2012 Svrati ponekad, 251 postova Lokacija: Rakovac Motocikl: zrx1200 Prijavi odgovor kao problematičan kad već pitaš za komentar... bez ikakve zle namere, ali ne razumem kako neko očekuje da proda motor (valjda to očekuje ako ga i prodaje)ako se ne potrudi da sredi predmet kupovine pre stavljanja u promet, a opali cenu kao da je primerak savršeno očuvan ??? posle se svi žale kako se ništa ne trguje i niko nema keša (u prethodnih 2 meseca sam prodao svojih 4 motora, svi su bili registrovani na moje ime, i prodati su u roku od 1 -7 dana od postavljanja oglasa) 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
strom 3 Napisano Avgust 26, 2012 U prolazu, 74 postova Lokacija: vrsac Prijavi odgovor kao problematičan ko me vuko za jezik 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
demro.st 435 Napisano Avgust 26, 2012 Zainteresovan, 736 postova Lokacija: Kisac kod Novog Sada 13 i po km. Motocikl: Yamaha XJ 900 diversion Prijavi odgovor kao problematičan dajkem u zamenu kluc za kluc moju suzuki gsx 98 oglas je ovde --manjam trkalicu za copera Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
demro.st 435 Napisano Avgust 28, 2012 Zainteresovan, 736 postova Lokacija: Kisac kod Novog Sada 13 i po km. Motocikl: Yamaha XJ 900 diversion Prijavi odgovor kao problematičan dajkem u zamenu kluc za kluc moju suzuki gsx 98 oglas je ovde --manjam trkalicu za copera moj mob je` napisi najpre dal si zainteresovan pozdrav Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
strom 3 Napisano Avgust 28, 2012 U prolazu, 74 postova Lokacija: vrsac Prijavi odgovor kao problematičan motor je exstra ali nazalost potrban mi je auto tako da nemogu da se upustam u menjanje za drugi motor. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
strom 3 Napisano Septembar 22, 2012 U prolazu, 74 postova Lokacija: vrsac Prijavi odgovor kao problematičan i danje aktuelno Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
strom 3 Napisano Octobar 20, 2012 U prolazu, 74 postova Lokacija: vrsac Prijavi odgovor kao problematičan 2200e jesenja akcija Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
strom 3 Napisano Novembar 1, 2012 U prolazu, 74 postova Lokacija: vrsac Prijavi odgovor kao problematičan prodato tema moze da se brise Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...