Nele11 2452 Napisano Octobar 29, 2020 Šta reći?, 399 postova Lokacija: Branicevski okrug Prijavi odgovor kao problematičan Sa kakvim se predznanjem ide u kafanu 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gastrorider 253 Napisano Octobar 29, 2020 Fat and furios, 586 postova Lokacija: Budva Motocikl: KLE 500, bev 500 cruis Prijavi odgovor kao problematičan Savjet zlata vrijedan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Chika Jimi 611 Napisano Octobar 29, 2020 Ponekad pozelim da sazrim i odrastem. Cisto da bi zrelo ozbiljno, 581 postova Lokacija: Bgd Dorćol Motocikl: NC750XA‚ Beverly 350 Prijavi odgovor kao problematičan Ako uspes nekako da se zavuces mislim da je kod tebe sajla sa leve strane sedista kao i kod mene na 300s (2010god) ima tu ispod kao zglob kojim se sila prve sajke premesta na drugu sajlu koja odatle ide do brave nazad.Mozda uspes tuda da dohvatis. Probaj.Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slekic69 11 Napisano Octobar 31, 2020 U prolazu, 34 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Aprilia Scarabeo 250ie Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na savetima, probacemo Darkov predlog, nadam se da cemo uspeti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slekic69 11 Napisano Novembar 23, 2020 U prolazu, 34 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Aprilia Scarabeo 250ie Prijavi odgovor kao problematičan uspelo..dobili smo struju da otvorimo sediste kroz uticnicu 12v u pretincu ispod volana, nije morala da se skida prednja maska... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15648 Napisano Mart 11, 2021 Integrisan, 9279 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Saletova makina sveze kupljena. Ono sta znam je to da lepo pali, radi, ide, huci iz prenosa pri kretanju, ne otvara sediste preko poluge vec samo na daljinac fabrickog alarma, suv odozdo, pretresti sve. Dosao Sale, seo sam da probam cisto da imam uvid u neke stvari..... Lepo pali, zdrav zvuk, vece vibracije u radu, huci pri kretanju, amortizaciju nema napred-nazad uz lupnjavu pozadi desno, vuce u desnu stranu. kao i uvek, krecem od baterije, punjenje je ok... ali ovaj akumulator nije odgovarajuci, visok je te se ne moze staviti poklopac moze na silu ali ondak ne moze sediste zabraviti, treba mu YTX12-BS ocistiti kleme dok ne vidi sta ce s'njim... da ne landara pod sicem neka ga nek se puni ma da je u odlicnoj kondiciji vece vibracije u radu se prenose od agregata na sasiju/ram nosac motora naslanja se na izduvnu granu.... kako, zasto treba videti izduvna grana je odgovarajuca, zamenjen je nosac motora iz nekog razloga svi su na oko skoro isti, medjutim kad se stavi na bajk to i ne bude tako veci trag naleganja ispravice brusilica naocare zastitne na glavu i vozi misko usput selnu okrenuti jer fabricki ne stoji tako vec vako, na dole dodao jedan sraf posto ga na donjem kacenju nije bilo rasclaniti svecica dobra, diznu ocistiti, tps takodje, ventile nastelovati, dihtung poklopca zameniti jer curka ulje usisna grana zdrava i prava spremno za ugradnju sredjeni sve gumene elemente valja macnuti odgovarajucom masti pre montaze slobodno i gumice na dizni kao i sam prikljucak na rampi goriva jer i tu ima oring gumica moze i sajle gasa bakterija na kratko, cisto da ispratim situaciju CVT otvoren, bit ce potrebno zvono je totalno deformisano, kako u srcu tako i spolja i ako ima mesa ne radi dobro M oznaka + cukano nije dobro jer dobro glavi neka nek popusti ovako treba biti patkovanje proba lagano mora naici na osovinu sk cvt, f.vazduha, ulje motor..... gotovo, na red ulje reduktor zatim i kociona tecnost, diskaci i plocke niht za sada jebena zapusena nipla za ozracivanje ode i antifriz ode tocak, dobri lezajevi ode regler i sviraljka treba amortizaciju skinuti 2 M6 srafa i osigurac sa gornje strane dzonson me ceka na druoj strani, jbg fali gumeni zaptivac idemo na frezenklovanje prva etapa gotova treba sanirati sledece druga etapa gotova treca etapa jedan je, drugi nije djob dan pred svrsen cin Nastavice se.......... 9 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15648 Napisano Mart 12, 2021 Integrisan, 9279 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Zaboravi reci da nakon zamene antifriza ide paljenje i pustenje u rad do radne temperature. Dok je radio ispred, slazem alat na svoje mesto i u delu sekunde umalo se nije ugasio. Bi mi cudno, pridjem i vidim da na tabli svetli EFI lampa, dam gas ugasi se. Ponovo je posle upalio (samo na leru) EFI lampu i svaki put ugasi cim se gas da. Kasnije u razgovoru sa Saletom dodjem do saznanja da se i njemu palila lampica kad je gledao motor ali nije bio siguran da je EFI posto je crvene boje. Bas u tom trenutku covek koji je isao sa njim da zajedno gledaju, odvio je merac nivoa ulja dok je radio motor..... misli su otisle na pritisak ulja i eto. Moped ce otici na dijagnostiku zarad ocitavanja greske i znace se tacno di smo i sta smo s'lampicku na tablu. lezajevi u tocku dobri, amorti spremni za ugradnju namackati sve pa i gore usica na desnoj rozetni zavarena, busenje pa montaza nosac blatobrana iskrivljen bese pa samim tim ni blatobran nije mogao stajati dobro sad je jednak luft i na levoj rozetni prednja amortizacija gotova, prelazim pozadi oba 10.000din, originalni su 30.000din ugradio dosta komada do sad.... nista njima ne fali treba prebaciti bolcne sa starih puce buksna prekidaca svetla pod sicem Kad ima kamara posla za odraditi, gotovo uvek idem od teze ka lakse zahtevnom poslu, tracije sto zbog koncetracije, sto zbog umora. Za sam kraj ostavio sam sajlu za otvaranje sedista, racunajuci da cu je relativno lako zameniti i ako nije originalna..... kako sam se samo zajebao. E sad, zasto nije originalna.... zato sto kosta 6.000din dok za Beva stoji citavih 800din. uz drugaciju putanju kud prolazi moze se proci dosta jeftinije ovo nije bitno, bitno je da sajli ne mozes prici ni sa jedne strane cak i ako se skinu bocne plastike gde su rebra a da bi se to skinula svi srafovi moraju dole ceo srednji tunel mora da radi ne bi li se pomerila plastika kod Beva do sajle se dolazi odozdo dok kod Skarabe odozgo da poludi covek kako su glupo resili Sajla inace ne crkava od vode vec od ne koriscenja. Ko ima mogucnost otvaranja sedista preko dugmeta, taj gotovo nikad ne koristi polugu. Usled kondezacije ispod plastika, prednja sajla skroz na skroz zapekne. Koristitie dugme slobodno, lakse je i ja bi ga koristio svaki put kad zatreba ali isto tako bar jednom u mesec dana uhvatite se za polugu i povucite 10-ak puta .... trajace dosta dugo da ne kazem vecno. gotovo, nakacena, radi, pakuj plastike, srafove nazad nakon zavrsetka.... morao sam da drmnem jednu da se smirim ajd ziveli i u zdravlje 4 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DaliborBP 1221 Napisano Mart 12, 2021 BJB Maxi scooter club, 1654 postova Lokacija: Backa Palanka SRB / Ludwigsburg DE Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, Satelis je napisao: Zaboravi reci da nakon zamene antifriza ide paljenje i pustenje u rad do radne temperature. Dok je radio ispred, slazem alat na svoje mesto i u delu sekunde umalo se nije ugasio. Bi mi cudno, pridjem i vidim da na tabli svetli EFI lampa, dam gas ugasi se. Ponovo je posle upalio (samo na leru) EFI lampu i svaki put ugasi cim se gas da. Kasnije u razgovoru sa Saletom dodjem do saznanja da se i njemu palila lampica kad je gledao motor ali nije bio siguran da je EFI posto je crvene boje. Bas u tom trenutku covek koji je isao sa njim da zajedno gledaju, odvio je merac nivoa ulja dok je radio motor..... misli su otisle na pritisak ulja i eto. Moped ce otici na dijagnostiku zarad ocitavanja greske i znace se tacno di smo i sta smo s'lampicku na tablu. lezajevi u tocku dobri, amorti spremni za ugradnju namackati sve pa i gore usica na desnoj rozetni zavarena, busenje pa montaza nosac blatobrana iskrivljen bese pa samim tim ni blatobran nije mogao stajati dobro sad je jednak luft i na levoj rozetni prednja amortizacija gotova, prelazim pozadi oba 10.000din, originalni su 30.000din ugradio dosta komada do sad.... nista njima ne fali treba prebaciti bolcne sa starih puce buksna prekidaca svetla pod sicem Kad ima kamara posla za odraditi, gotovo uvek idem od teze ka lakse zahtevnom poslu, tracije sto zbog koncetracije, sto zbog umora. Za sam kraj ostavio sam sajlu za otvaranje sedista, racunajuci da cu je relativno lako zameniti i ako nije originalna..... kako sam se samo zajebao. E sad, zasto nije originalna.... zato sto kosta 6.000din dok za Beva stoji citavih 800din. uz drugaciju putanju kud prolazi moze se proci dosta jeftinije ovo nije bitno, bitno je da sajli ne mozes prici ni sa jedne strane cak i ako se skinu bocne plastike gde su rebra a da bi se to skinula svi srafovi moraju dole ceo srednji tunel mora da radi ne bi li se pomerila plastika kod Beva do sajle se dolazi odozdo dok kod Skarabe odozgo da poludi covek kako su glupo resili Sajla inace ne crkava od vode vec od ne koriscenja. Ko ima mogucnost otvaranja sedista preko dugmeta, taj gotovo nikad ne koristi polugu. Usled kondezacije ispod plastika, prednja sajla skroz na skroz zapekne. Koristitie dugme slobodno, lakse je i ja bi ga koristio svaki put kad zatreba ali isto tako bar jednom u mesec dana uhvatite se za polugu i povucite 10-ak puta .... trajace dosta dugo da ne kazem vecno. gotovo, nakacena, radi, pakuj plastike, srafove nazad nakon zavrsetka.... morao sam da drmnem jednu da se smirim ajd ziveli i u zdravlje Dare valja li ta sljiva? Kao i uvek,decidno ,tacno, opsirno i kvalitetno! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15648 Napisano Mart 12, 2021 Integrisan, 9279 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Tu je nekad bila sljiva Dado, inace odlicna rakija, pravi je kolega sa foruma (ne znam nik). 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DaliborBP 1221 Napisano Mart 12, 2021 BJB Maxi scooter club, 1654 postova Lokacija: Backa Palanka SRB / Ludwigsburg DE Prijavi odgovor kao problematičan pre 36 minuta, Satelis je napisao: Tu je nekad bila sljiva Dado, inace odlicna rakija, pravi je kolega sa foruma (ne znam nik). A sta pozadi flase pise? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sale-kum 349 Napisano Mart 13, 2021 Svrati ponekad, 426 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Scarabeo 250ie Prijavi odgovor kao problematičan Pitao sam svašta Dareta, ali meni je jedno pitanje bilo najvažnije: Da li je to sada solidan skuter? Reče Dare: Više nego solidan. Ja zadovoljan. Ostalo je da vidim zašto se pali lampica, to ćemo čim ga registrujem. Spomenuo sam na drugom mestu, ali da kažem i ovde: motor je kupljen na placu u Petrovaradinu kao skuter u fabričkom stanju, bez ikakvih oštećenja itd. Čisto da ljudi znaju šta ih čeka. I da malo filozofiram. Svi mi, valjda je to u ljudskoj prirodi, očekujemo da smo baš mi srećnici koji će izabrati jevtin, a dobar polovan motor iz uvoza. Nažalost, to je baš redak slučaj. Problem je u tome što su i domaći vlasnici to tako shvatili, pa su digli cene u nebesa. Na mom primeru, a smatram da sam kupio prosečan motor, sa prosečnom količinom potrebnih radova i intervencija, troškovi motora, delova i Daretovog rada su izneli otprilike kao i drugi motor istog godišta sa domaćim tablicama. Ali ja sada tačno znam šta imam, a i taj domaći se sigurno ne prodaje u apsolutno idealnom stanju, sedi i vozi, kako vole da kažu. Dare me nije iznenadio, njegova posvećenost i perfekcionizam su široko poznati, i mogu samo da mu se zahvalim još jednom. 3 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sale-kum 349 Napisano April 13, 2021 Svrati ponekad, 426 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Scarabeo 250ie Prijavi odgovor kao problematičan Jedan dodatak posle par stotina predjenih kilometara: EFI lampica se više ne pali, pa ću to pripisati nedovoljno napunjenom akumulatoru u početku, starom benzinu i baba Vangi. Motor ide odlično, probao sam da se potrkam sa Kymcom 300 i tu smo negde bili???, juče sam probao na auto putu i prebacuje 130kmh, potrošnja po gradu 4 l/100km. Sada nastavljam da se vozim, koliko to ovo kilavo vreme dozvoljava, i pokušavam da uživam u vožnji i zaboravim početna nerviranja. 3 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 4704 Napisano April 13, 2021 Drug član, 3602 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Zavisi koji model Kymca je bio u pitanju? Modela sa oznakom 300 ima mnogo, ima ih od 17 pa do 30 konja, različitih težina i gabarita. G5 agregat je daleko jači od Rotaxa, recimo. Ja izmerio 145 km/h po GPS-u sa velikim vizirom recimo, al sve jedno, to i nisu brzine za skutere. Važno je da se uživa! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sale-kum 349 Napisano April 13, 2021 Svrati ponekad, 426 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Scarabeo 250ie Prijavi odgovor kao problematičan Ma bio je neki noviji. Možda je dečko video sedu glavu pa dao pola gasa da me ne nervira. Uopšte to nije bitno, znam ja šta mogu da očekujem od 250ccm. Da mi je bila važnija brzina i kubikaža od troškova, ne bih prodavao 900ccm i kupovao ovo. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
petar_lord 809 Napisano April 13, 2021 Zainteresovan, 388 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Liberty 150 - Beverly 250ie - Majesty 400 Prijavi odgovor kao problematičan @sale-kum i nemoj da ti je bitno ja sa svojih 50 leta sada uzivam u onom sto mi pruza moj bev 250ie Ako sam sam na motoru vozim kako se tog trenutka osecam.. kada je zena samnom onda malo laganije da nam bude lepo, udobno , prijatno.. znam sta mi skuter moze pruziti u datom trenutku i ne zelim od njega traziti nemoguce.. budi realan i bice ti ok 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
petar_lord 809 Napisano Jun 15, 2021 Zainteresovan, 388 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Liberty 150 - Beverly 250ie - Majesty 400 Prijavi odgovor kao problematičan Sad vidoh na instragamu objavu za scarabeo 250 2005god kod onog lika iz Novog Sada sto prodaje skutere.. plave boje, malo zagreban , ali sa original top case i bocnim koferima u boji skutera.. pa ko voli nek izvoli.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sale-kum 349 Napisano Jun 16, 2021 Svrati ponekad, 426 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Scarabeo 250ie Prijavi odgovor kao problematičan Daaa, samo što je to prethodna verzija Scarabea, veliki i, po meni, dosta ružniji skuter. Mašina je, mislim, Rotax sa karburatorom, a ovo je tema o tzv Scarabeu light, dosta manjem i sa Piaggio motorima 250ie. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cgorac 0 Napisano Jun 17, 2021 U prolazu, 5 postova Motocikl: Aprilia Scarabeo 250 ie Prijavi odgovor kao problematičan Zdravo drugari, Novopečeni sam vlasnik ovog skutera (2007 god.), to mi je ujedno i prvi skuter tako da nemam nikakvog iskustva, pa imam par pitanja... Ustvari moje osnovno pitanje je da li neko ima možda pointer na manual za ovaj skuter (našao sam neke manual-e za Scarabeo 250 po netu, ali ne za ovaj konkretan model)? Dakle, moja pitanja su sledeća, bez nekog reda: 1. U vožnji po gradu mu se baš često pali hladnjak. Temperatura na instrument tabli je međutim cijelo vrijeme ok, tako da pretpostavljam da je to normalno? Takođe kad ga ostavim preko noći, ponekad bude ujutro malo vlage ispod njega, pretpostavljam da je to od hladnjaka? 2. Kako se podešava vrijeme na instrument tabli, i kako se ista prebacuje sa milja na km? 3. Poklopac od rezervoara za gorivo odjednom neće da se zatvori, ima li nešto što treba da se uradi da bi se zatvorio (npr. da se nešto uradi sa ključem itsl.)? Dosad sam ga zatvarao samo tako što gurnem malo jače plastiku, sad odjednom neće. (Zbog ovakvih stvari mi treba manual, dosta toga je baš neintuitivno. Npr. ovako mi se u vožnji otvarao pretinac na upravljaču, ja ga samo nabijao nazad dok mi poznanik nije pokazao da treba valjda ključ da se okrene ulijevo da bi se zatvorio kako treba. A za zaključavanje kufera sam morao da gledam tutorijal na YouTube-u ) 4. Kako se zaključava upravljač? Probao sam klasično sa okretanjem ključa ulijevo, pa upravljača ulijevo, ali neće da se zaključa. 5. Gdje je kurbla na ovom skuteru? 6. Za ovo je još rano, ali - šta je na kraju savjet u vezi akumulatora preko zime? Moj skuter ima alarm, koji se automatski uključuje nakon 10-15 sekundi. Hvala unaprijed za svaku sugestiju. PS. Da iskoristim priliku za jedno veliko hvala Satelis-u na pomoći oko problema koga sam imao sa upravljačem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 9536 Napisano Jun 17, 2021 Ne silazi, 2259 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Pozz @Cgorac Kada okreneš volan skroz levo, onda i ključ u bravi okreneš skroz levo (stoji popreko brava) i tada je volan zaključan. Ako zimi ne voziš, kupi "pametni punjač" (lidl, oglasi itd) i stavi ga na poslednji mod, nešto kao zimski san, ima u uputstvu. Da bi zatvorio poklopac rezervoara, treba da se vrati ključ u bravi rezervoara u početni položaj, ima pipak koji zabravljuje poklopac. Na levoj ručici volana imaš crni taster kojim podešavaš vreme, kada je upaljen motor, drži malo duže... Nema kurble. Ako možeš, skini prednju "haubu " (masku) i proveri nivo antifriza, gledaj da bude na max... Manual ti ne treba. Sve sitnije stvari ima na Yutjubu. Krupnije ostavi majstorima... Pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sale-kum 349 Napisano Jun 18, 2021 Svrati ponekad, 426 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Scarabeo 250ie Prijavi odgovor kao problematičan Evo ti malo bolji odgovor na pitanje 2: na tabli imaš samo jedan taster "Mode" koji pritiskanjem ukrug prikazuje ukupnu km, parcijalnu km i napon akumulatora. U prikazu ukupne kilometraže, ako držiš taster duže (oko 10 sec) ulaziš u režim podešavanja sata, posle te dispej vodi sati pa minuti ili obrnuto... U prikazu parcijalne km dužim držanjem tastera poništavaš parcijalnu km. U prikazu napona dužim držanjem tastera menjaš jedinice naizmenično milja-km-milja... Sve ovo naravno kad motor radi. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cgorac 0 Napisano Jun 18, 2021 U prolazu, 5 postova Motocikl: Aprilia Scarabeo 250 ie Prijavi odgovor kao problematičan Hvala @Blaza, i @sale-kum: ekran podešen, rezervoar zaključan kako treba, uspio i volan da zaključavam Samo da malko dodatno preciziram oko podešavanja vremena: Prvi duži pritisak aktivira podešavanje sati, onda se kraćim pritiscima ide ukrug kroz sate, a ako se umjesto toga opet duže pritisne taster, onda se aktivira podešavanje minuta, gdje se opet kraćim pritiscima ide ukrug. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 9536 Napisano Jun 18, 2021 Ne silazi, 2259 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Tako je. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SLOBA250280 5 Napisano Avgust 9, 2021 U prolazu, 15 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Moto Guzzi Breva 750ie Prijavi odgovor kao problematičan Zdravo drugari imam Apriliu Scarabeo 250ie 2008god. Danas mi se upalila lampica sa ključićem kao za servis. Do servisa imam još 1000km jel se pali zbog toga ili nešto drugo. Ne primećujem nikakvu promenu rada na motoru dobro vuče i mirno radi na leru ne trza i ne cima. Do sada sam vozio starije motore bez elektronike koji nisu imali ovakve vidove upozorenja pa me malo buni jel nešto ozbiljni ili...? Da inače sam sa njom prešao oko 7000km servis urađen pre 4000 majstor mi reče da radim na 5000 Molim bez komentara tipa eksplodiraće i ostalih neumesnih fora Unapred zahvalan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 7596 Napisano Avgust 9, 2021 Solo Rider, 3068 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan Obično blinka kao podsetnik za predstojeći servis, a kad stalno gori znači "idi na servis". E sad kad odeš u ovlašćeni servis oni ti taj ključić ugase do sledećeg putaPoslato sa VOG-L29 pomoću Tapatoka 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 10966 Napisano Avgust 9, 2021 Ne silazi, 2188 postova Lokacija: pvo Motocikl: Benelli Prijavi odgovor kao problematičan I meni na beverlyju se ukljucio taj kljuc kad sam uzeo proletos,imas na you tube kako da obrises.Nesto tipa kontakt,dugme mod i valda kocnica. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...