Pedja knx 1 Napisano Jul 31, 2012 U prolazu, 79 postova Lokacija: Србија,Нови Сад Motocikl: suzuki DL-650 Prijavi odgovor kao problematičan Kako nacentrirati volan ako vuce malo u stranu,konkretno u levo.Dali mozda ima veze i sa gumama koje su dosta presle.Volan malo vibrira to je sigurno zbog istrosenosti prednje gume.A Sto malo vuce u stranu da se nisu malo stapovi povukli uvili nemam pojma.Kako da resim to sto vuce u stranu,jel to resivo? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brm-brm 852 Napisano Jul 31, 2012 Zainteresovan, 621 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha SR250 Honda NTV650 Prijavi odgovor kao problematičan Meni je volan tresao ohoho, po 10-ak cm napred-nazad, dobijao sam upale misica. Zamenio lezaj kormana i sad je sve u redu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pedja knx 1 Napisano Jul 31, 2012 U prolazu, 79 postova Lokacija: Србија,Нови Сад Motocikl: suzuki DL-650 Prijavi odgovor kao problematičan To sigurno nije kod mene posto motor ima samo 4 godine.Sto se tice setanja volana to je gotovo siguran sam zbog pojedenih guma.Ali to sto vuceu levo to me nervira.Citao sam negde da se stapovi nose na centriranje.Ili neki drugi nacin a sam da uradim? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...