misa-pei 6157 Napisano Jul 31, 2012 Drug član, 3024 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem Jare. Ispravno, pali, radi ide. Godište '88, prešla kod mene 7 000km, ukupno se ne zna. Nema anlaser, samo kurbla. Auspuh nije serijski, neki drugi je. Mene je nosila veselo i pouzdano po poljanama, makadamu, blatu, stenju, čak i po asfaltu. Ima poneki ožiljak na limariji/plastici. Nisam je štedeo, ali sam je i održavao. Registrovana do 25.05.2013. Cena 1100e. Na mom imenu je, prenos je obavezan. Test vožnja samo ako se položi kompletan iznos za kupovinu. Zamene me ne zanimaju, imam drugi motor, trebaju mi pare. Kontakt: PP ili 064/1675-894 Miša 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andreja 1330 Napisano Jul 31, 2012 ENDURO, 1344 postova Lokacija: Vrčin Motocikl: Honda XR600R Prijavi odgovor kao problematičan Ko poznaje Mišu, ne mora ni da pita kako je motor održavan 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6398 Napisano Jul 31, 2012 Enduraš, 6384 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Sta ti bi sad ? A jel moze test voznja za 500e, nemam vise 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 6157 Napisano Jul 31, 2012 Drug član, 3024 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan Taman, Aco, samo za tebe. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Jul 31, 2012 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan A baš ti čuči jare budeš li posle uzeo nešto što se pali na dugme.. prestaćeš da budeš prava muškarčina 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jimmy 327 Napisano Jul 31, 2012 Balkan Hard Enduro, 600 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sherco SER 300 Factory, Beta 300RR, Husqvarna Te300i Prijavi odgovor kao problematičan Projahao sam uz Jare bar 4000 od tih 7000km ,.zaista je cuvan ,mazen ,pazen i odrzavan ,..nikad nije ostavio na drumu,i ako je nosio na sebi pozzamasan bradati teret po svakakvim vuko.ebinama 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ugac 1150 Napisano Avgust 3, 2012 Drug član, 1366 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Orion craus 49 Prijavi odgovor kao problematičan Ode nam šef sekte. :'( Kud ćemo sad? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TA96 300 Napisano Avgust 3, 2012 Drug član, 1423 postova Lokacija: Bliski Istok-Pančevo Motocikl: Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Komsije Jimmy i Misa odjednom prodaju jarice hmmm.... nesto smisljaju nek smisljaju samo nek ne napustaju enduro sektu Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jelenko Vilotic 1012 Napisano Avgust 3, 2012 I have limited knowledge to make room for faith..., 435 postova Lokacija: Padova, Italy Motocikl: R1200GS Prijavi odgovor kao problematičan A što se slike ne vide? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 6157 Napisano Avgust 3, 2012 Drug član, 3024 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan Vide se, ne znam kako se kod tebe ne vide. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jimmy 327 Napisano Avgust 23, 2012 Balkan Hard Enduro, 600 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sherco SER 300 Factory, Beta 300RR, Husqvarna Te300i Prijavi odgovor kao problematičan Vide se slike,i na slikama Jare Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Avgust 26, 2012 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan A što se slike ne vide? Ja lepo vidim slike, proveri računar . Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 6157 Napisano Septembar 29, 2012 Drug član, 3024 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan Promenjeno ulje. Vozimo se. Cena, jesenja, pala sa lišćem. 950e 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Novembar 2, 2012 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Jel ovo još aktuelno ? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bishke 263 Napisano Novembar 2, 2012 Drug član, 1083 postova Lokacija: BG-Avala Motocikl: zx6r Prijavi odgovor kao problematičan Koliko znam jeste ! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ugac 1150 Napisano Novembar 2, 2012 Drug član, 1366 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Orion craus 49 Prijavi odgovor kao problematičan Zar još nije otišla legenda? 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 6157 Napisano Novembar 4, 2012 Drug član, 3024 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan Nije otišla, i dalje je aktuelno... Ne znaju ljudi šta valja. Kupuje neke tamo KTM,KLX isl. bUraniju, a Jare stoji. Nije hića, neka ga. Dogodine valja voziti po brdima i dolinama. A možda se pređe i koja rečica Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andreja 1330 Napisano Novembar 4, 2012 ENDURO, 1344 postova Lokacija: Vrčin Motocikl: Honda XR600R Prijavi odgovor kao problematičan Ja se nadam da ćeš se opametiti i bataliti prodaju 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1362 Napisano Novembar 5, 2012 Ne silazi, 6285 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan E jebeš ga, koja je sad od te dve na prodaju? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 6157 Napisano Novembar 5, 2012 Drug član, 3024 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan Ona lepša i očuvanija Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andreja 1330 Napisano Novembar 5, 2012 ENDURO, 1344 postova Lokacija: Vrčin Motocikl: Honda XR600R Prijavi odgovor kao problematičan Jbg, ova druga se više vozi, manje se šminka Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rade koenig 1053 Napisano Novembar 15, 2012 Drug član, 1056 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Majesty 250, Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan IMAM 600eur pa ako krpi Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 6157 Napisano Novembar 15, 2012 Drug član, 3024 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan Krpi, ako uz to ide i Qingqi 200 GY 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andreja 1330 Napisano Novembar 15, 2012 ENDURO, 1344 postova Lokacija: Vrčin Motocikl: Honda XR600R Prijavi odgovor kao problematičan Rade, to u stvari i ne bi bilo tako loše, dobiješ motor koji znatno bolje ide i koči dok održavanje i nije mnogo skuplje Podržavam Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rade koenig 1053 Napisano Novembar 15, 2012 Drug član, 1056 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Majesty 250, Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan poreklo para je od prodatog qingqia tako daaaaaaaaaa NO QINGQI u opticaju samo pare male ali su pare Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...