LuckyVladano 5073 Napisano Jul 31, 2012 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem zmigavce sa mog nekadasnjeg motora koji su se kiselili u podrumu jedno 15-ak godina Krenuo sam da rascistim nepotrebne stvari, pa ako nekome trebaju, neka me zvrcne i dodje da ih pokupi. Mislim da su novi, ali posle toliko vremena u fioci, imaju poneku ogrebotinu, jer su stajali u obicnoj plasticnoj kesi. Cena koliko da nije dzabe, neka bude recimo 500 din. za oba. Moj tel. je 064 1515997 Evo i slika: free image hosting Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
malitomic 1734 Napisano Jul 31, 2012 Drug član, 1213 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Lanac, kaiš, kardan Prijavi odgovor kao problematičan kupljeno Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano Jul 31, 2012 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Znaci, prodato! :lol: Ko je ostalima kriv kad ne vise non-stop na BJB-u kao mi, zar ne? Culi smo se, vidimo se! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...