kumche 334 Napisano Avgust 8, 2012 Svrati ponekad, 291 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Honda varadero 1000 Prijavi odgovor kao problematičan uz transalpa ide i originalni kisobran za ekstremne paadavine Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Adler 189 Napisano Avgust 8, 2012 Svrati ponekad, 439 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Piaggio Beverly Sport Touring 350 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam par puta na nekom malo jacem vetru, mislio da cu pasti. Narucito kada sam vozio devojku za Beograd, i sa 110kmh usao u neku blazu krivinu, malo nakrivio motor, i kad je vetar dunuo, u bas tu nagnutu stranu, mislio sam to je to... posle toga sam vozio 80. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dejan Nešković 801 Napisano Avgust 8, 2012 Bivši baksuz :), 599 postova Lokacija: Beograd / Leskovac Motocikl: Yamaha FZS600 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan Izgleda se tebi fino zamaglila kaciga. Ja ne znam postoji li negde vise kafana nego na tom potezu od Lipovice do Stepojevca U Lipovačkoj šumi nisam video ni jednu. Pokušao da stanem na onoj NISovoj pumpi, ali nije bilo mesta... A posle, već sam bio do te mere mokar, da sam se fokusirao samo na put i činjenicu da negde treba da stignem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikulanac 7909 Napisano Avgust 8, 2012 nocni cuvar, 2583 postova Lokacija: White City / White Water Motocikl: Yamaha nouvo elegance Prijavi odgovor kao problematičan Ja bi ti poklonio kofer da si dosao po njega po takvom kijametu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dejan Nešković 801 Napisano Avgust 8, 2012 Bivši baksuz :), 599 postova Lokacija: Beograd / Leskovac Motocikl: Yamaha FZS600 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan Ja bi ti poklonio kofer da si dosao po njega po takvom kijametu Eh... Počeo da psujem momka kad smo se našli. Sreća, dobar lik pa mi nije zamerio. A novčanice je dobio na kamari, pa kad je počeo da broji, a one slepljene počele da se cepaju, morao da mi veruje na reč da je sve tu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Crni Leptir 199 Napisano Avgust 8, 2012 Free Rider, 126 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki En 500 Prijavi odgovor kao problematičan Pokisao mnogo puta. Zadnji put pre dve nedelje izmedju Jagodine i Kragujevca, nema kafana, samo brda i šuma, noć, rizla u svakoj krivini, isparavanje kolovoza posle vrućina... horor. Gadno je još s jeseni kad rukavice upiju vodu, rezervnih nema a mora da se vozi noću kad temperatura dodatno padne, zajebana stvar, kao i one magle kad krenu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...