MILJAN* 157 Napisano Jul 29, 2012 Zainteresovan, 904 postova Lokacija: Šumadija-Pašaluk Motocikl: SUZUKI V- STROM Prijavi odgovor kao problematičan (Powered by frubar.net) 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MILJAN* 157 Napisano Jul 29, 2012 Zainteresovan, 904 postova Lokacija: Šumadija-Pašaluk Motocikl: SUZUKI V- STROM Prijavi odgovor kao problematičan SKUP JE NA GOLDEN BEACH 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dukagss 353 Napisano Jul 29, 2012 ○○○○○○○○○○, 213 postova Motocikl: Honda CBR 600 Ф Prijavi odgovor kao problematičan ...eh da imam ko sto nemam pa da se odvozam i vratim, mada do septembera ko zna... i vid' i ovi ima da propadnu "ulaz besplatan" 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MILJAN* 157 Napisano Avgust 2, 2012 Zainteresovan, 904 postova Lokacija: Šumadija-Pašaluk Motocikl: SUZUKI V- STROM Prijavi odgovor kao problematičan troškovi puta sa gorivom a prema Michelin route planneru su oko 75 eu... Zavisi odakle se iz Srbije krene... Ja i Kruševljani imamo oko 700 km... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mitri 1847 Napisano Avgust 2, 2012 Rashodovani bajker, 1731 postova Lokacija: KŠ Motocikl: SunRa Shino Prijavi odgovor kao problematičan Miljane, sve je to lepo ... ali naslov je daleko od istine... ''TASOS PRVI OSTRVSKI MOTO SKUP U GRČKOJ'' ... prvi, kako da ne ... možda je to neki novoosnovani klub koji pravi svoj prvi skup ... A inače čuveni PANHELLENIC skup se često održavao na ostrvima ... recimo prošle godine na Skiatosu, pa 2008. baš na Tasosu, pa 2009. na Samotrakiju ... itd ... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MILJAN* 157 Napisano Avgust 2, 2012 Zainteresovan, 904 postova Lokacija: Šumadija-Pašaluk Motocikl: SUZUKI V- STROM Prijavi odgovor kao problematičan Miljane, sve je to lepo ... ali naslov je daleko od istine... ''TASOS PRVI OSTRVSKI MOTO SKUP U GRČKOJ'' ... prvi, kako da ne ... možda je to neki novoosnovani klub koji pravi svoj prvi skup ... A inače čuveni PANHELLENIC skup se često održavao na ostrvima ... recimo prošle godine na Skiatosu, pa 2008. baš na Tasosu, pa 2009. na Samotrakiju ... itd ... Da...prvi ostrvski skup na Tasosu...napisao sam nezgodno... Sent from my ASUS Transformer Pad TF300T using Tapatalk 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zoran.nis 11 Napisano Avgust 3, 2012 U prolazu, 22 postova Prijavi odgovor kao problematičan Hvala ti na informaciji,vrlo interesantna tema za razmisljanje!Nis-Keramoti preko Bugarske malo preko 500km,a Golden bich,prica za sebe..pesak,more.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nenad Nis 2 Napisano Avgust 4, 2012 U prolazu, 38 postova Lokacija: Nis Motocikl: XVS1300 Midnight Star Prijavi odgovor kao problematičan Da, interesantno. Zoran je u pravu za Bulgariju, ali ja sam letos išao još interesantnijom turom kroz BG za Thassos (naravno bajkom sa suprugom). Tura je bila: Niš-Sofia-Blagoevgrad- Bansko (tamo ručak) i onda kroz ludilo prirodu do grada Goce Delčev, granični prelaz, i pravo se izlazi na Dramu i Kavalu. Serez se skroz zaobiđe. Ruta je fenomenalna i za tu ideju moram da zahvalim Furious Pandi. Inače mi tog vikenda palimo za Krf, pa ako se odlučite za put preko Soluna, možemo zajedno do dole. Pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MILJAN* 157 Napisano Avgust 4, 2012 Zainteresovan, 904 postova Lokacija: Šumadija-Pašaluk Motocikl: SUZUKI V- STROM Prijavi odgovor kao problematičan BAciste me u rebus da planiram i druge rute... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zoran.nis 11 Napisano Avgust 16, 2012 U prolazu, 22 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ima li neka detaljnija informacija o ovom moto skupu.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gojko 210 Napisano Avgust 16, 2012 Zainteresovan, 543 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Kawasaki zzr 1400 i Bmw r1200gsa Prijavi odgovor kao problematičan PANHELLENIC bio pre cetiri godine bas na golden beachu, prelepe plaže ako mi stigne motor do tad, verovatno cu ici 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zoran.nis 11 Napisano Avgust 24, 2012 U prolazu, 22 postova Prijavi odgovor kao problematičan Da malo osvezimo ovu temu..da li neko ima neku novu informaciju oko ovog moto skupa.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MILJAN* 157 Napisano Avgust 25, 2012 Zainteresovan, 904 postova Lokacija: Šumadija-Pašaluk Motocikl: SUZUKI V- STROM Prijavi odgovor kao problematičan informacija je da se ode na moto skup ..Zakazan je i samo da odemo.-.. Ufur slobodan.. Jedino ne znam za bendove ali koga je briga..Nas nekoliko idemo dan ili 2 ranije da se smestimo,. kupamo...zezanje... Nema greške ...Biće to lepa tura... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zoran.nis 11 Napisano Avgust 25, 2012 U prolazu, 22 postova Prijavi odgovor kao problematičan Iz Nisa ide par motora.Po sadasnjim planovima krecemo 14.09.u ranim jutarnjim casovima,povratak u nedelju.Palimo preko Bugarske..na Seres,Dramu,Kavalu i Keramoti..mada razmisljamo i o Sofija,Plovdiv pa samo da se spustimo na Tasos.. :moto3: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mata 19 Napisano Avgust 25, 2012 Svrati ponekad, 169 postova Lokacija: UE Motocikl: BMW f650 furuna, R1200gs LC Prijavi odgovor kao problematičan Uuuu, lepe vestii , moja lepsa polovina i ja planiramo da putujemo na Tasos sledeci vikend na mali odmor, i bicemo tamo do 16 , pa se verovatno vidimo, trazicu nase tablice Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šanke 92 Napisano Avgust 25, 2012 Svrati ponekad, 121 postova Lokacija: Borča Motocikl: hooooonnddaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Prijavi odgovor kao problematičan Hm!?! Ovo i ne zvuči tako loše! Pratimo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasasnob 57 Napisano Avgust 27, 2012 Svrati ponekad, 181 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Suzuki DL 650 V Strom Prijavi odgovor kao problematičan Imao bih jedno pitanje na koje ne znam odgovor. Ko organizuje moto skup na Tasosu? Ima mnogo zainteresovanih za ovaj skup, ne toliko zbog samog skupa nego zbog samog ostrva. Da li se na nekom od sajtova moze videti koji je klub u pitanju kao i neke druge informacije o samom skupu. Da ne bude ono "mi smo sa mladine strane". Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zoran.nis 11 Napisano Avgust 27, 2012 U prolazu, 22 postova Prijavi odgovor kao problematičan Povremeno proveravam po netu,ali nista detaljnije nisam uspeo da nadjem.Grcka slova mi nisu jaca strana,kao i njima Engleski izgleda..ali ako se i desi to sto kazes..evo predloga..pravimo srb.skup na Mermernoj plazi..u nedelju kod Kostasa u Teologos na jagnjetinu..pa kuci Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sumski demon 5 1 Napisano Avgust 27, 2012 U prolazu, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan Ja bio u avgustu, mesto fantazija bio sam u kampu prostor lep kamp kucice ladovina dobra 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MILJAN* 157 Napisano Avgust 28, 2012 Zainteresovan, 904 postova Lokacija: Šumadija-Pašaluk Motocikl: SUZUKI V- STROM Prijavi odgovor kao problematičan Povremeno proveravam po netu,ali nista detaljnije nisam uspeo da nadjem.Grcka slova mi nisu jaca strana,kao i njima Engleski izgleda..ali ako se i desi to sto kazes..evo predloga..pravimo srb.skup na Mermernoj plazi..u nedelju kod Kostasa u Teologos na jagnjetinu..pa kuci Probaj na osnovu naziva kluba (Powered by frubar.net) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
opusteni 155 Napisano Avgust 30, 2012 . . ., 172 postova Lokacija: Indjija Motocikl: Japaner Prijavi odgovor kao problematičan Mali off,jel ide neko devetog septembra? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MILJAN* 157 Napisano Avgust 30, 2012 Zainteresovan, 904 postova Lokacija: Šumadija-Pašaluk Motocikl: SUZUKI V- STROM Prijavi odgovor kao problematičan NAS DVOJICA 12 ILI 13 SEPT Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
opusteni 155 Napisano Avgust 31, 2012 . . ., 172 postova Lokacija: Indjija Motocikl: Japaner Prijavi odgovor kao problematičan A ja devetog,koji maler . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zoran.nis 11 Napisano Avgust 31, 2012 U prolazu, 22 postova Prijavi odgovor kao problematičan Iz Nisa MK Blue Knights 14.09.sa cetri motora..sa tendencijom da se ovaj broj poveca..za ostale iz ovog grada,grupno ili solo ne znam.. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PeraM 19 Napisano Septembar 1, 2012 U prolazu, 51 postova Lokacija: Kikinda Prijavi odgovor kao problematičan Mozda produzim dole nakon relija kroz Makedoniju? Ide li neko iz pravca Subotice, Novog Sada, Kikinde? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...