Jump to content

Moto Zajednica

Poginuo motorcilkista ! ! !

Recommended Posts

• Zainteresovan, 786 postova

Prema nezvanicnim informacijama, danas oko 19 casova na putu Kovin - Bela crkva na delu izmedju Šumarka i Gaja poginuo je motorcilkista iz Dolova na yamahi R1.

Vise informacija kad se nesto vise sazna!

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Svrati ponekad, 159 postova
  • Motocikl: Varadero(Krmaca) 1000

Samo mogu da potvrdim :( Sada sam se vratio iz B.Crkve a vest su nam preneli njegovi drugari!

Takmicili smo se u nadvlacenju konopca,Dolovci nas odrali! Tuga! Neka su mu siroki putevi nebeski!

Danas sam prosao porem mesta nesrece....u pitanju je Thunderace 1000....slikao sam deo puta da obratite paznju zbog prosutih tecnosti....prizor je stravican...maske i delovi su na sve strane....

dsc0013.jpg

dsc0014.jpg

• U prolazu, 23 postova
  • Motocikl: z750

u povratku sa skupa sam video uzas, josh telo jadnog coveka nisu odneli a prizor je bio uzasan,do Bora sam se vracao u mislim da je tesko,najteze neznam sta reci .........ljudi ucimo na tudjim greskama i neka nam je bog u pomoci ,svi vozimo brzo neznam sta reci..

Kako se ovo dogodilo? Jel bilo jos ucesnika ili je sam nastradao?

Juce oko 18-19:00 casova, sudar sa automobilom...samo je motorciklista nastradao ....za osobe iz automobila nisam nista cuo!

• Svrati ponekad, 159 postova
  • Motocikl: Varadero(Krmaca) 1000

Znam, ali za vojvođanske uslove ovo je još i oštra krivina.

Nisi u pravu! Taj potez od B.Crkve do Kovina vodi delom kroz Deliblatsku Pescaru i ima dosta krivina sto jeste retkost za ravnicu!

• Svrati ponekad, 205 postova
  • Motocikl: RF600+

Zna li neko tačno o kome se radi? Ne želim ni da pomislim da je to moj drug iz detinjstva. Zna li neko ime i prezime? U svakom slučaju strašno! Saučešće.

• U prolazu, 23 postova
  • Motocikl: z750

Nisi u pravu! Taj potez od B.Crkve do Kovina vodi delom kroz Deliblatsku Pescaru i ima dosta krivina sto jeste retkost za ravnicu!

krivina ili ne u svakom slucaju jezivo mi je ono sto sam video,znaci nedao bog nikome,strasno

• Zainteresovan, 525 postova
  • Motocikl: Yamaha TT 600 S , Yamaha YZ 250

I to jako nezgodnih krivina - put na pravcu vuce da se razviju velike brzine, pa nailazak na krivinu ( po izgledu blagu i dugacku ) a u krivini kontra nagibi i nezgodan asfalt ( dal su amateri projektovali i izgradili put ili nije moglo drugacije na pescanoj podlozi - neznam )

Saucesce porodici i prijateljima

• Podržavam 1

• Drug član, 2234 postova
  • Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013

Auhhh... Prosao sam tuda kolima oko 16-17h, video nekoliko grupa motora koji su me obisli, ali sasvim normalno, lagano, niko nije divljao... Bio sam jako ponosan na to, jer sam bio sa suprugom koja ne voli motore. Posebno pamtim grupu sa par TDM-ova njih 7-8, zuti TDM 900 na celu, svi su svirnuli ili mahnuli u znak zahvalnosti za moj desni zmigavac (bela Fabia). Ali sam zato sreo crnog Seat-a koji je toliko jasio crtu u svojoj levoj krivini da sam morao da se sklonim skroooz desno, do trave, da bih prosao. Usao je bar pola metra u moju traku. Koliko li bi usao da je video nekog manjeg od sebe, recimo motorcikl? :lud:

Neka je nastradalom laka zemlja, a mi ostali, cuvajmo se jer nas niko drugi nece cuvati :neznam:

• Podržavam 1

• U prolazu, 7 postova

Fijuk je to veče oko 22:30 h izašao na binu, prekinuo muziku i objavio tu tužnu vest. On je došao tim putem i naišao na kola hitne pomoći i policiju. Rekao je da je vozač bio pod dejstvom alkohola i da je vozio veoma brzo. Motor je bukvalno presekao automobil, a delovi motora su bili svuda po putu. U kakvom je stanju bilo vozačevo telo, možete da predpostavite. To veče se apelovalo na sve vozače da ako primete da mu je drug pijan, da mu oduzmu ključeve pa makar se sa njim i potukao i posvađao. Da je neko njemu oduzeo ključeve, bio bi živ

• Podržavam 1

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja