BigRider 1659 Napisano Avgust 24, 2013 МК Братство, 1943 postova Lokacija: НОВИ САД СРБИЈА Motocikl: BMW R 1200 RT Prijavi odgovor kao problematičan Новосадски део екипе улетео у своја дворишта,гараже тик пред кишу ...надам се да је бг део екипе као и увек па и сад бржи од кишееее... бар до Инђије!!! Данас сам надам се испунио очекивања свих и да сам вас провео кроз лепе шумске путеве Фрушке Горе... ја данас прошао лепих 120 км ...кратко али слатко..са мојом екипом !!! Хвала на посети !!! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMZEM 2610 Napisano Avgust 24, 2013 ODUSTO OD DIJETE, 2654 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: GSX650F & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan Evo i ja uleteo u kuću, uhvatio me pljusak na 400m od kuće al sva sreća kapija i garaža me sačekali otvoreni i uleteo ko metak. Do Inđije bilo suvo, samo nas neka sitna kišica uhvatila pred pumpom na ulasku u Inđiju i dok smo mi stali pod krov i Meda sipao gorivo ona stala. Seli sa Zokijem da popijemo piće kad krenulo da duva i navlači sive oblake i mi bež za BG. Do BG videli da je kiša padala oko Stare i Nove Pazove do Zemuna bilo suvo i tu se rastali. Nadam se da je ostatak ekipe uspeo da izbegne pljusak a ako nije bar su imali uzput gde da se sklone. Samo malo da se osušim i stavljam slike. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMZEM 2610 Napisano Avgust 24, 2013 ODUSTO OD DIJETE, 2654 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: GSX650F & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan Evo ovako je krenulo - oko 11.00 - BG ekipa dolazi po novog člana tj mene, zbog nekih obaveza nisam mogao da dođem na AK već su me pokupili kod Galenike. Odavde idemo da se nađemo sa NS ekipom u S. Karlovcima - popili pićence da se malo odmorimo i dogovorimo kuda dalje. Šteta što niko od nas nije imao saputnika da slika one predivne krivine i vožnju po njima. Posle prelepe vožnje i u 95% dobrog asfalta ogladnesmo i na predlog vođe puta odlazimo na klopu u restoran ATOS koji ima baštu sa predivnim pogledom na Dunav. Posle klope smo se raspričali ali nailazak lošeg vremena i sevanje u daljini su nam skratili odmor i krenusmo do Inđije da se vidimo sa Zokijem. Ali pre toka par zajedničkih slika Na ulasku u Inđiju počinje slaba kišica a na našu sreću tu je odmah i pumpa gde nalazimo sklonište i dok poskidasmo opremu kiša staje i nastavljamo dalje do Inđije i susreta sa Zokijem. Taman posedasmo i naručismo piće i stiže i Zoki a ono se nešto razduvalo i navukli se neki sumnjivi oblaci. Vidimo radnici u kafiću se razleteli sklapaju suncobrane i mi odlučismo da krenemo put BG da nas ne uhvati neki pljusak. Da ne izazivamo kad smo do sad imali sreće sa kišom i vremenom. Po ulasku u Zemun nas je ipak sačekao pljusak. Ja sam se odvojio kod Altine i nadam se da je ostatak ekipe dobro prošao. I na kraju nadam se da sam se uklopio u vožnju MSC ekipe sa kojom sam vozio i da im nisam bio naporan ili na teretu. Ako je sve bilo OK sa moje strane onda se vidimo na još nekim vožnjama ove godine. I veliki pozdrav mom Zemuncu koji nas je proveo prelepim krivinama. 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Meda M 209 Napisano Avgust 24, 2013 Svrati ponekad, 292 postova Lokacija: Beograd - Zemun Motocikl: Yamaha Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Ja konacno stigoh u Plandiste, malo sam se smrzao ali ok. Hvala svima koji su danas bili na odlicnom danu 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rumba 591 Napisano Avgust 24, 2013 Zainteresovan, 605 postova Lokacija: Dorćol Prijavi odgovor kao problematičan Одлична вожња, одлична екипа, Биги изабрао одличну руту, мало нас је време "зекило"...... Зоки, Друже, извини за ону "бежанију", видео си и сам, кренула "г....." да падају! Све у свему, као и обично, МСК стајл! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
skohajm 184 Napisano Avgust 25, 2013 Svrati ponekad, 123 postova Lokacija: CH Motocikl: R1250GSA Prijavi odgovor kao problematičan Super voznja, jedino mala zamerka sto Tasic nije pojeo ceo fish paprikas. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rumba 591 Napisano Avgust 25, 2013 Zainteresovan, 605 postova Lokacija: Dorćol Prijavi odgovor kao problematičan Super voznja, jedino mala zamerka sto Tasic nije pojeo ceo fish paprikas. Не замери му Сколе, не иде му фиш-паприкаш уз "персоналити". 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BigRider 1659 Napisano Avgust 25, 2013 МК Братство, 1943 postova Lokacija: НОВИ САД СРБИЈА Motocikl: BMW R 1200 RT Prijavi odgovor kao problematičan Иначе слабо рибу волим а поготово рибља муда ми не иду !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMZEM 2610 Napisano Avgust 25, 2013 ODUSTO OD DIJETE, 2654 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: GSX650F & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan Šta reći, ti si izabrao restorao a i poručio - da smo bili u Zemunu ne bi bilo tih čudnih ribljih dodataka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Carlito. 183 Napisano Avgust 31, 2013 (promenjeno) KBK, 400 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Silver Wing 600 Prijavi odgovor kao problematičan MINI VOZNJA BG>KOSMAJ SKUP SVATOVA SUTRA UJUTRU 9h AK 1. Team Carlito 2. Pizon 3. Miki Max 4. Promenio Avgust 31, 2013 član Carlito. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pižon 240 Napisano Avgust 31, 2013 Zainteresovan, 649 postova Lokacija: Beograd, Vinca Motocikl: yamaha FZ6 fazer Prijavi odgovor kao problematičan 4. Rumba Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Carlito. 183 Napisano Septembar 1, 2013 KBK, 400 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Silver Wing 600 Prijavi odgovor kao problematičan Savrsen dan proveden sa dragim kolegama! Prosto je bilo uzivanje voziti se svama! Maxi pozdrav! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMZEM 2610 Napisano Septembar 1, 2013 ODUSTO OD DIJETE, 2654 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: GSX650F & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, ja tek sad videh temu a ja i žena jutros otišli do Avale pa niz Avalu pa opet uz i ja teo još koji krug gore-dole al saputnik dreknu - dosta ti je za danas,parkiraj i idemo na piće. Da sam juče video temu išli bi sa vama 10001% Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mare70a 1399 Napisano Septembar 1, 2013 veloce come un proiettile , 728 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa Gts Super 300 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam video temu ali dok ne prodam Subarua,svake nedelje blejim na bubanj potoku. Cele sledece nedelje do petka mogu da se vozam,na odmoru sam pa ako neko bude za djir,tu sam. Rece Carlito da morm da se popravim sto naravno i hocu,samo kuburim sa vremenom.Kad imam vremena,para nemam,kad ima para,nikad slobodnog vremena i sve tako u krug.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pižon 240 Napisano Septembar 2, 2013 Zainteresovan, 649 postova Lokacija: Beograd, Vinca Motocikl: yamaha FZ6 fazer Prijavi odgovor kao problematičan Subaru ce malo teze naci kupca na pijaci, ipak to voze ljudi koji znaju kakva je to sprava... mislim da dzabe ides i dajes soma za ufur srecno sa prodajom!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mare70a 1399 Napisano Septembar 2, 2013 veloce come un proiettile , 728 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa Gts Super 300 Prijavi odgovor kao problematičan Subaru ce malo teze naci kupca na pijaci, ipak to voze ljudi koji znaju kakva je to sprava... mislim da dzabe ides i dajes soma za ufur srecno sa prodajom!!! Spustili su cenu ulaza na 500 dingera a idem jer dolaze sa Kosova i sa raznih mesta iz Srbije.Jbg,mozda se isplati ko zna...klasicno pecanje... A da je egzotika,jeste.To kupuje onaj ko bas hoce taj auto.Al ajd,dok budem imao strpljenja cu da ga teram. Za maksishe spec popust... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Carlito. 183 Napisano Septembar 4, 2013 KBK, 400 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Silver Wing 600 Prijavi odgovor kao problematičan Momci izvinite ali ovo nije za ovu temu prepiska 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pižon 240 Napisano Septembar 5, 2013 Zainteresovan, 649 postova Lokacija: Beograd, Vinca Motocikl: yamaha FZ6 fazer Prijavi odgovor kao problematičan Ajde bre Karlic ne cepidlaci 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
noxy91 122 Napisano Septembar 15, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 548 postova Lokacija: Paracin Motocikl: gilera runner 50/piaggio x9 500 Prijavi odgovor kao problematičan da li je neko raspolozen za voznju do Aleksandrovca?? u toku ove nedelje, mislim da od cetvrtka pocinje zupska berba, i traje do nedelje... za vikend bi mogli da uklopimo neku voznjicu do tamo, uz obilazak i kopaonika ili vrnjacke banje, koji su na 40-50km od aleksandrovca.. ja dajem predlog i stavicu se na spisak, ali nisam 100% siguran da li mogu zbog posla.. inace u subotu uvece na trgu svira Yu Grupa, a u nedelju Haris.. stavljajte se na spisak ko bi isao, pa ako ima zainteresovanih mogli bi da se provozamo.. 01. Noxy Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
matori351 291 Napisano Septembar 16, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 336 postova Lokacija: Beograd Motocikl: HONDA CTX700 DCT Prijavi odgovor kao problematičan 01. Noxy 02. matori351 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BigRider 1659 Napisano Septembar 16, 2013 МК Братство, 1943 postova Lokacija: НОВИ САД СРБИЈА Motocikl: BMW R 1200 RT Prijavi odgovor kao problematičan Oрганизујеш вожњу на коју ти вероватно нећеш ићи!!! 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
noxy91 122 Napisano Septembar 16, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 548 postova Lokacija: Paracin Motocikl: gilera runner 50/piaggio x9 500 Prijavi odgovor kao problematičan ako ne mogu ja, ici ce bugiman.. cuo sam se s njim o dogovorili se sve.. ne vidim u cemu je tu problem? i ja cu 90% da idem.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4929 Napisano Septembar 16, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 6022 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Pa malo je degutantno da se organizator vožnje ne pojavi Pogotovo što organizator odredjuje putanju vožnje... E sad ako je bugiman suorganizator to je druga priča. A i to treba da pomeneš u postu za predlog vožnje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čorta 172 Napisano Septembar 16, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 346 postova Lokacija: Zaječar Motocikl: Kymco + Bandit Prijavi odgovor kao problematičan Ako je ta vožnja u nedelju, evo da se upišem i ja !! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
noxy91 122 Napisano Septembar 16, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 548 postova Lokacija: Paracin Motocikl: gilera runner 50/piaggio x9 500 Prijavi odgovor kao problematičan drugari voznju moram otkazati jer me veceras zvao bugiman da mi kaze ne moze da ide za vikend, a ja ne smem nista da garantujem jer cu tek u petak znati da li radim ili ne.. izvinjavam se sto je ovako ispalo.. jos jednom se izvinjavam svima, ali bolje da otkazemo sad dok jos nema prijavljenih... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...