Djuxy 1752 Napisano Jul 5, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 1516 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Versys buljavi Prijavi odgovor kao problematičan Poenta je da on vuče kao da je prešao 22 'iljde Sent from lift Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mishke 574 Napisano Jul 5, 2013 Svrati ponekad, 335 postova Lokacija: Indjija Motocikl: Suzuki GSXR 750 K9 Prijavi odgovor kao problematičan A kako moj vuce Djuxy? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djuxy 1752 Napisano Jul 5, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 1516 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Versys buljavi Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cobe 189 Napisano Jul 5, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 469 postova Lokacija: TRSTENIK Motocikl: pa najbolji nego koji drugi :-))) Prijavi odgovor kao problematičan 01. Culle 02. bracabgd (субота ) 03. BigRider(субота сигурно а недеља можда) 04. Macko021 a.k.a. BojanNexus(субота сигурно а недеља можда) 05. alexanto ekipa: Bilja zbog janjet'ne i Sale zbog svega ostalog Subota, noćenje i nedelja zorom kući 06. Panta_kg verovatno oba dana 07. Laki_90 (Subota sigurno a nedelja mozda 08. Румба (субота и недеља) 09. Alexa i Ivana (subota, nedelja možda) 10. rohirrim i zence(subota povratak kuci isti dan) 11. Satelis ( subota, nedelja klaj klaj nazad u selo ) 12. Crni i Pedja (ostaju na nocenju) 13. Zeka Peka i drugari....za sada samo subota, mozda spavanje... 14. Fanky (Subota) 15. Fićfirić (full pansion) 16. PaPaja (subota) 17. NeCi i mozda GaGa (subota) 18. Srdjan NS (subota i nedelja najverovatnije) 19. Svalerma 20. Acarus ( subota ) 21. Bugiman (full) 22. pizon 23. Leica (full) 24. Šipi (subota) 25. Mishke i Marina 26.skohajm 27. Cobe + Gospođa Stević ( samo u subotu ) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NeCi 176 Napisano Jul 5, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 341 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Burgman 400 k7 Prijavi odgovor kao problematičan ja sam pod znakom pitanja za sutra, moram da idem do posla oko 11h tako da ako me nema lep provod vam zelim :moto3: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bugiman 725 Napisano Jul 5, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 952 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati Multistrada 1200 Enduro Prijavi odgovor kao problematičan al dolazi ko kad hoce ili ima neki dogovor gde se sastajemo u koliko i itd?! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BigRider 1659 Napisano Jul 5, 2013 МК Братство, 1943 postova Lokacija: НОВИ САД СРБИЈА Motocikl: BMW R 1200 RT Prijavi odgovor kao problematičan Што се тиче екипе са севера земље овако стоје ствари ко иде преко НС и ко жели да иде са нама новосађанима...у 7.30 испред Модене полазак у 7.45...ко дошао добро дошао,ко није нека нас стигне,не чекам никога да нас не би чекали у БГ... ете толико!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SALE_CA 440 Napisano Jul 5, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 380 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Vstrom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Zbog poslovnih obaveza ja i kolega Boban032 krecemo malo kasnije iz Cacka, tako da ekipi koja se nalazi kod Kola zelim srecan put... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
panta_kg 687 Napisano Jul 5, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 1551 postova Lokacija: kragujevac Motocikl: Burgman 400 2007 Prijavi odgovor kao problematičan al dolazi ko kad hoce ili ima neki dogovor gde se sastajemo u koliko i itd?! OKO 11-11:30 MOTEL KOLE U KONJEVICIMA Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bugiman 725 Napisano Jul 5, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 952 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati Multistrada 1200 Enduro Prijavi odgovor kao problematičan al dolazi ko kad hoce ili ima neki dogovor gde se sastajemo u koliko i itd?! OKO 11-11:30 MOTEL KOLE U KONJEVICIMA Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Srdjan NS 71 Napisano Jul 6, 2013 Svrati ponekad, 311 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Gilera Nexus 500 Prijavi odgovor kao problematičan Krecem! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GagiBgd 5 Napisano Jul 6, 2013 U prolazu, 31 postova Lokacija: Beograd-Dorcol Prijavi odgovor kao problematičan Kolegama srecan put i dobar provod Ja i Alexa smo morali da odustanemo ... Do neke naredne voznjice Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PaPaja 1182 Napisano Jul 6, 2013 Zainteresovan, 912 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Africa Twin AS 2024 Prijavi odgovor kao problematičan Ja stigao Lepo sam se proveo, nadam se da cu ici jos neki put sa vama negde . Malo pokisao izmedju Cacka i Milanovca ali nije strasno.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
panta_kg 687 Napisano Jul 6, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 1551 postova Lokacija: kragujevac Motocikl: Burgman 400 2007 Prijavi odgovor kao problematičan kg stigao pre sat i po... kisli od negrisorija do mrcajevaca...sve u svemu VRH... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BigRider 1659 Napisano Jul 6, 2013 МК Братство, 1943 postova Lokacija: НОВИ САД СРБИЈА Motocikl: BMW R 1200 RT Prijavi odgovor kao problematičan После дивно проведеног дана са екипом што у вожњи,што у хацијенди Негришори ди Куле ...одосмо кратко до Гуче ...где сам имао кратак тренинг нерава од стране Мацка ...кренусмо из Гуче и све до дебелог брда код Ваљева нас је пратила киша,али ко је шиша ми смо то одвозали у фулу!!! 500 км у једном дану ...мислим да ми је то мера !!! Таманица,да кажем!!! P.S. Куле све похвале од стране мене за данашњу организацију и гостопримство ...а посебно на лепом дружењу и доброј вољи око свега тога!!! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DaliborBP 1233 Napisano Jul 7, 2013 BJB Maxi scooter club, 1660 postova Lokacija: Backa Palanka SRB / Ludwigsburg DE Motocikl: Sanja o NT1100 :) Prijavi odgovor kao problematičan 01. Culle 02. bracabgd (субота ) 03. BigRider(субота сигурно а недеља можда) 04. Macko021 a.k.a. BojanNexus(субота сигурно а недеља можда) 05. alexanto ekipa: Bilja zbog janjet'ne i Sale zbog svega ostalog Subota, noćenje i nedelja zorom kući 06. Panta_kg verovatno oba dana 07. Laki_90 (Subota sigurno a nedelja mozda 08. Румба (субота и недеља) 09. Alexa i Ivana (subota, nedelja možda) 10. rohirrim i zence(subota povratak kuci isti dan) 11. Satelis ( subota, nedelja klaj klaj nazad u selo ) 12. Crni i Pedja (ostaju na nocenju) 13. Zeka Peka i drugari....za sada samo subota, mozda spavanje... 14. Fanky (Subota) 15. Fićfirić (full pansion) 16. PaPaja (subota) 17. NeCi i mozda GaGa (subota) 18. Srdjan NS (subota i nedelja najverovatnije) 19. Svalerma 20. Acarus ( subota ) 21. Bugiman (full) 22. pizon 23. Leica (full) 24. Šipi (subota) 25. Mishke i Marina 26.skohajm 27. Cobe + Gospođa Stević ( samo u subotu ) 28. DaliborBP E tako, prvo da se turim na spisak,posto sam odvozao i ja turicu! Sve u svemu, prelep dan... Prava ekipa ljudi, pravi domacin i sve u najboljem redu! Povratak kuci veoma uspesan, 565 kilometara... taman kako TREBA! Do sledeceg susreta , pozdrav! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4730 Napisano Jul 7, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 6006 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Alexanto ekipa trenutno na OMV-u kod Lajkovca. Druzenje extra kao i uvek. Sve pohvale Culle-tu naa gostoprimstvu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bugiman 725 Napisano Jul 7, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 952 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati Multistrada 1200 Enduro Prijavi odgovor kao problematičan I ja sam malo pre stigao.....culle svaka cast...pravi si domacin 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Crni. 448 Napisano Jul 7, 2013 Zainteresovan, 581 postova Lokacija: Beograd,29 novembar Motocikl: Honda Varadero XL 1000 V Prijavi odgovor kao problematičan Lazarevici stigli,Cule hvala na ova dva dana divno provedena... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Carlito. 183 Napisano Jul 7, 2013 KBK, 400 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Silver Wing 600 Prijavi odgovor kao problematičan Cestitke, pohvale, jedna rec: MSC!!! <3 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SALE_CA 440 Napisano Jul 7, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 380 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Vstrom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Culee i njegov drugar Sima zemunac kako ga ja zovem su glavne face u selu, ja otisao par puta do zadruge sa zemuncem svi mu sviraju bacaju pivo ispred na klupicii...ma idii :-D Druzina je bila vrh, ja ostah sinoc do devet sati i da nisam imao obaveza sigurno bih nocio jer je ostala ekipa koja obecava na celu sa vlasnikom zadruge koji je dosao u goste kako bi danas u selu imao informacije iz prve ruke sta se tu desavalo :-) Culetu svaka cast na organizaciji, a ostalim ucesnicima na dobrom druzenju... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4730 Napisano Jul 7, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 6006 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Alexanto ekipa stigla kući. Par puta dobrano pokisli, između ostalog i na ulasku u Žabalj . Proćaskali sa motor_chetom na Avali, družili se sa cobetom i njegovom dragom u Ovčar banji. Divan vikend. MAXI pozdrav svima! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Crni Jr. 298 Napisano Jul 7, 2013 Svrati ponekad, 188 postova Lokacija: Beograd , 29 novembar Motocikl: Yamaha XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Bolje od ovoga nije moglo , fenomenalan vikend sa MSC ekipom ! <3 MAXI POZDRAV 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Carlito. 183 Napisano Jul 7, 2013 KBK, 400 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Silver Wing 600 Prijavi odgovor kao problematičan Gde su svi? spavate a? poz za shvalermu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11549 Napisano Jul 7, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 4365 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Bolje od ovoga nije moglo , fenomenalan vikend sa MSC ekipom ! <3 MAXI POZDRAV Nemoj brate ta srca..Bigi je homofobičan Bigi samo za tebe ♡♥♡ 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...