Culle 1112 Napisano Maj 3, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 863 postova Lokacija: Beograd MML Motocikl: Aprilia Atlantic Clasic 500,dok ne pojeftini GP Prijavi odgovor kao problematičan 01. SuperPOP 02. cobe 03. Đura 04. Alexa i u poslednjem casu Culle 05. rohirrim (posto sam u Mladenovcu cekam vas na pumpi era petrol u. vlaskom polju) 06. panta_kg 07. Acarus 08. motor_che 09. Satelis 10. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rade koenig 1052 Napisano Maj 3, 2013 Drug član, 1056 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Majesty 250, Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan Srecan put drugari,lep provod Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SALE_CA 440 Napisano Maj 3, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 380 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Vstrom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ma idi bas sad voznja na jug kad ja nisam bio tu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
panta_kg 687 Napisano Maj 3, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 1551 postova Lokacija: kragujevac Motocikl: Burgman 400 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Ma idi bas sad voznja na jug kad ja nisam bio tu imao si ti pametnija posla... ja sam stigao ziv i zdrav ostali produzili za bg,ovu deonicu pod hitno ponoviti jer je savrsena...puno prelepih predela,krivina ,znaci dolina jorgovana je do OO 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cobe 189 Napisano Maj 3, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 469 postova Lokacija: TRSTENIK Motocikl: pa najbolji nego koji drugi :-))) Prijavi odgovor kao problematičan hvala svima na druzenju i na extra provedenom vremenu.. nadam se da smo bili dobri domacini i da su svi uzivali!!! 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11549 Napisano Maj 3, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 4365 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ovo danas je bilo savršeno, da mi je malo bliže ono krivinarenje, svaki dan bih išao! Inače, jedva sam stigao do kuće a da se nisam uneredio. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BigRider 1659 Napisano Maj 3, 2013 МК Братство, 1943 postova Lokacija: НОВИ САД СРБИЈА Motocikl: BMW R 1200 RT Prijavi odgovor kao problematičan вишак информација!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rohirrim 187 Napisano Maj 3, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 342 postova Lokacija: Beograd-filmski grad Motocikl: PIAGGIO-X9 500cc evo Prijavi odgovor kao problematičan u svakom slucaju jedna od najboljih voznja u MSC organizaciji od vremen, krivina drustva, klope,ama bas sve zasto i volim MSC pozdrav za sve i hvala domacinima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djuxy 1752 Napisano Maj 3, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 1516 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Versys buljavi Prijavi odgovor kao problematičan Mene je Kulle zadržao na sokiću i keksićima pa tek sad stigoh... 460Km uživanja... Che se vratio posle duže pauze da nas ponovo predvodi po lepotama majčice Srbije KV ekipa & mali od Trstenika vrh domaćini, hvala im na svemu Stigao nam novi drugar i Aca Uspešno ceo dan eskivirali kišne oblake Majku mu, što ovako ne može svaki dan .... . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SuperPOP 1231 Napisano Maj 3, 2013 R A M P A Š, 987 postova Lokacija: Beograd, Borča Motocikl: I opet... Suzuki :) Prijavi odgovor kao problematičan Šta reći sem Do 00 , ekipa najjači ste!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4730 Napisano Maj 3, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 6005 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Ič vam neverujem dok ne vidim neke fotke Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15854 Napisano Maj 3, 2013 Integrisan, 9293 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Sve gore navedeno potvrdjujem, juznjaci svaka cast na gostoprimstvu ( corba je bila odlicna ) pohvale za novajliju Acarus, odlican si danas biJo ....oktani rasuti po krivina jos uvek mirisu 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motor_che 417 Napisano Maj 3, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 632 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: vozicu SW-T 600 abs Prijavi odgovor kao problematičan 460km, 14h, par MAXI ludaka, nepar novih ljudi... sve u svemu dan za cistu 10ku sto se tice slika svi ce se malo smoriti jer ih NEMA ni 2000 komada... Culle@ a da das dve zelene i da mi verujes na rec, ustedecu ti tri stoje 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Acarus 2 Napisano Maj 3, 2013 U prolazu, 10 postova Lokacija: BEOGRAD Motocikl: SUZUKI BURGMAN 650 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala svima na danasnjem druzenju, bilo je super. Nadam se da cemo uskoro opet u neku slicnu voznju. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Culle 1112 Napisano Maj 3, 2013 (promenjeno) BJB Maxi Scooter Club, 863 postova Lokacija: Beograd MML Motocikl: Aprilia Atlantic Clasic 500,dok ne pojeftini GP Prijavi odgovor kao problematičan Zelim da se zahvalim svima na danasnjem izvanrednom druzenju,sali,posalici,voznji,gostoprimstvu......... @che Necemo mnogo ozbiljno,nek bude u rucak u uscu:) . I kako sad od uzbudjenja i ushicenosti da zaspim Promenio Maj 3, 2013 član Culle Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motor_che 417 Napisano Maj 4, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 632 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: vozicu SW-T 600 abs Prijavi odgovor kao problematičan dogovoreno culence :takoje: ... ali fotoaparat je kod mene da mogu usput da te slikam :P Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Srdjan NS 71 Napisano Maj 28, 2013 Svrati ponekad, 311 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Gilera Nexus 500 Prijavi odgovor kao problematičan Momci jeste li raspolozeni za neku voznjicu i klopu ovih dana? Nismo se okupili vec neko vreme, neki predlog? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
/dragan/ 53 Napisano Maj 28, 2013 Svrati ponekad, 192 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Aprilia Atlantic 500 Prijavi odgovor kao problematičan Ja mogu u cetvrtak al kazu da ce padati kisa. Il u nedelju al tek posle 10 h (radim nocnu u subotu pa bar malo da odspavam). Uvek kad se nesto organizuuje mene sjebe posao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11549 Napisano Maj 29, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 4365 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Serđo izdrži desetak dana do Stanišića.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fanky 1011 Napisano Maj 29, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 1083 postova Lokacija: Beograd - Vinca Motocikl: sprint explorer, Malaguti Madison S250, Suzuki Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan Stanisici 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Srdjan NS 71 Napisano Maj 29, 2013 Svrati ponekad, 311 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Gilera Nexus 500 Prijavi odgovor kao problematičan Ne mogu docekati... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rumba 591 Napisano Maj 29, 2013 Zainteresovan, 605 postova Lokacija: Dorćol Prijavi odgovor kao problematičan Ја знам да је Даре нешто спомињао Станишиће ал' не знам за кад је та вожња планирана. Може неки Инфо? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bobances 18 Napisano Maj 29, 2013 U prolazu, 60 postova Lokacija: Beograd - Zvezdara Motocikl: suzuki burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan jel moze nekako da bude subota, kad se budu organizovali Stanisici, jer mi koji radimo nedeljom nikako da se ukombinujemo za neku voznju.. Pozdrav. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Crni. 448 Napisano Maj 29, 2013 Zainteresovan, 581 postova Lokacija: Beograd,29 novembar Motocikl: Honda Varadero XL 1000 V Prijavi odgovor kao problematičan Prosle godine bili ja, Dare i Fanky a ove- ko- sta- gde i predlazem da se krene ranije pa moz se brckamo i suncamo na bazenu a kad ogladnimo onda na klopu u Stanisice i u povratku na Drinu da varimo uz kiselu...dugorocna prognoza kaze tek subota 08-Jun bez kise i suncano ....ako se ne promeni Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rumba 591 Napisano Maj 29, 2013 Zainteresovan, 605 postova Lokacija: Dorćol Prijavi odgovor kao problematičan Prosle godine bili ja, Dare i Fanky a ove- ko- sta- gde i predlazem da se krene ranije pa moz se brckamo i suncamo na bazenu a kad ogladnimo onda na klopu u Stanisice i u povratku na Drinu da varimo uz kiselu...dugorocna prognoza kaze tek subota 08-Jun bez kise i suncano ....ako se ne promeni Црни ако се не окупа, као да и није иш'о! 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...