Laganica ) 36 Napisano April 13, 2017 Svrati ponekad, 223 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Kymco Xciting 250 Prijavi odgovor kao problematičan Pa Subota bi bila bas ko stvorena. Nema veze , nego zence mi malo ljuto sto ne moze samnom odnosno sa nama jbg )) . Bobane , vidimo se u Kv-u . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikvuksa 1688 Napisano April 13, 2017 Online, 952 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Kalkhoff Prijavi odgovor kao problematičan Radi se i na Veliki Petak, a subotu najavljuju neko nevreme...makar za Čačak... Lep provod svima koji idu sutra. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
braana 6 Napisano April 14, 2017 U prolazu, 6 postova Lokacija: beograd Motocikl: yamaha xmax 400 i kymco agility city 125 Prijavi odgovor kao problematičan Jel neko mozda za popodnevnu voznjicu npr posle 16h Imao sam na umu neku varijantu pored avale pa ralja, mladenovac eventualno do markovackog jezera......kafica pa nazad u veliki prljavi grad? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krmco 2685 Napisano April 14, 2017 Drug član, 1009 postova Lokacija: Beograd,Zvezdara,Ub Motocikl: yamaha super tenere 1200 Prijavi odgovor kao problematičan Zainteresovan za popodnevnu vožnju, idem u 14h do aerodroma, posle toga mogu Послато са HTC Desire 630 dual sim уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
braana 6 Napisano April 14, 2017 U prolazu, 6 postova Lokacija: beograd Motocikl: yamaha xmax 400 i kymco agility city 125 Prijavi odgovor kao problematičan Zainteresovan za popodnevnu vožnju, idem u 14h do aerodroma, posle toga mogu Послато са HTC Desire 630 dual sim уз помоћ Тапатока E pa lepo. Ima nas makar dvojica. I to je nesto. Sta mislis da se nadjemo oko 16h kod motela 1000 ruza, kod NIS benzinske pumpe? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krmco 2685 Napisano April 14, 2017 Drug član, 1009 postova Lokacija: Beograd,Zvezdara,Ub Motocikl: yamaha super tenere 1200 Prijavi odgovor kao problematičan Može, biće možda još jedan motor. Evo ti moj broj 0641651010,za svaki slučaj Послато са HTC Desire 630 dual sim уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
braana 6 Napisano April 14, 2017 U prolazu, 6 postova Lokacija: beograd Motocikl: yamaha xmax 400 i kymco agility city 125 Prijavi odgovor kao problematičan Dogovor pao. Jedino sto nas moze poremetiti je kisa. VIDIMO SE U 16H Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krmco 2685 Napisano April 14, 2017 Drug član, 1009 postova Lokacija: Beograd,Zvezdara,Ub Motocikl: yamaha super tenere 1200 Prijavi odgovor kao problematičan Pusti mi samo sms sa tvog broja, ako se zadržim na aerodromu ili ako kasnim, da mogu da ti javim Послато са HTC Desire 630 dual sim уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
braana 6 Napisano April 14, 2017 U prolazu, 6 postova Lokacija: beograd Motocikl: yamaha xmax 400 i kymco agility city 125 Prijavi odgovor kao problematičan To je to! Znaci oko 16h benzinska pumpa NIS kod 1000 ruza. VIDIMO SE Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Štef 969 Napisano April 24, 2017 BJB Maxi Scooter Club, 1019 postova Lokacija: Beograd, Rakovica, Skojevsko naselje Motocikl: Yamaha Majesty 250 Prijavi odgovor kao problematičan Da li je neko free sutra, Nole Bg (sa foruma) i moja malenkost idemo na kraću vožnju do Kupinova? Krenuli bi oko pola 11, preko blokova, Ledine, Surčin, Jakovo, Progar, Kupinovo, kafa, mali odmor, pa nazad. Otprilike oko dvojke bi bili nazad. Сент фром му ГТ-И9300 усинг Тапаталк Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 16088 Napisano April 24, 2017 Integrisan, 9330 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Arbajtisn lep provod. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dejan88 2609 Napisano April 24, 2017 Zainteresovan, 411 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Ex GSX-750R Prijavi odgovor kao problematičan Isto... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11583 Napisano April 24, 2017 BJB Maxi Scooter Club, 4366 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Prehladjen..jebaga Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nole Bg 5654 Napisano April 28, 2017 BJB Maxi Scooter Club, 1749 postova Lokacija: Beograd, Mirijevo Motocikl: Bmw R1200Gs Prijavi odgovor kao problematičan Drugari kolege posto cu sledeca 2 vikenda biti odsutan sa voznji koje ce sigurno biti organizovane ja sam odlucio da ovu nedelju vozim jer mi je bas mnogo da 3 vikenda jel prodjem bez voznje. Ja cu da vam napisem moj plan pa ako nekom odgovara da se pridruzi bilo bi lepo ako ne opet ok ja idem pa idem. Bice tu i neki moji drugari koji nisu na forumu ali su ok ljudi i dobri motoristi. Trebalo bi da ce nas kisa mimoici ali i ako padne koja kap nismo od secera. Skup nis mml ustaljeno mesto u pola 11. Smederevo, Mladenovac, Topola. U Topoli rucak pauza odmor. Dalje Arandjelovac, Lazarevac i ibarskom za Bg. Poz za kolege Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Štef 969 Napisano Maj 9, 2017 BJB Maxi Scooter Club, 1019 postova Lokacija: Beograd, Rakovica, Skojevsko naselje Motocikl: Yamaha Majesty 250 Prijavi odgovor kao problematičan Ajde ja da pitam maxi skuteraše... Da li neko planira možda da ide na ovaj moto fest u Banja Luci ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 16088 Napisano Maj 10, 2017 Integrisan, 9330 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Ja sansone nemam moci ic na moto fest Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11583 Napisano Maj 11, 2017 BJB Maxi Scooter Club, 4366 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Propuštam i ja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMZEM 2613 Napisano Maj 11, 2017 ODUSTO OD DIJETE, 2655 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: GSX650F & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan I ovaj vikend KIŠAAAAA, poludeću. Kad je tako razmišljam da sutra odvozam krug do recimo Topole. Zna li neko u kakvom je stanju put od Topole do vrha rudnika. To je ono što su prošle godine kopali i sređivali. Kad sam se vraćao sa Zlatibora ibarskom pre neki dan vidim da stoje neki radnici u prslucima na skretanju za Rudnik i nešto objašnjavaju vozačima koji su hteli da krenu. To je ova deonica. Dali je prohodna motorom. I naravno ako je neko raspoložen može da mi se pridruži. Vreme i mesto polaska - klizno, sklono dogovoru. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nole Bg 5654 Napisano Maj 11, 2017 BJB Maxi Scooter Club, 1749 postova Lokacija: Beograd, Mirijevo Motocikl: Bmw R1200Gs Prijavi odgovor kao problematičan Zem zem i sutra kisa koliko sam video i ako pogode. I nisi samo ti popizdeo zbog vremena svi smo veruj ali sta je tu je Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMZEM 2613 Napisano Maj 11, 2017 ODUSTO OD DIJETE, 2655 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: GSX650F & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan https://www.yr.no/place/Serbia/Central_Serbia/Topola/ https://www.yr.no/place/Serbia/Central_Serbia/Belgrade/ Po ovom vreme na mojoj strani, sutra kad ustanem ciljam u nebo i pravim plan. Možda i skratim turu u zavisnosti od prognoze. Ako bude čupavo onda neki drugi dan. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11583 Napisano Maj 11, 2017 BJB Maxi Scooter Club, 4366 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Po mojoj prognozi posle 11h ne bi trebalo više da pada sutra. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMZEM 2613 Napisano Maj 11, 2017 ODUSTO OD DIJETE, 2655 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: GSX650F & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan Tako i ja kontam, ima dovoljno vremena da se malo izađe i provoza. Ne žurim mogu i u 12h da krenem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 16088 Napisano Maj 11, 2017 Integrisan, 9330 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Ne razmisljaj o Topoli dok ne zavrse, vreme je ocajno od pocetka godine. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMZEM 2613 Napisano Maj 11, 2017 ODUSTO OD DIJETE, 2655 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: GSX650F & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan Onda će skoknemo do Kosmaja, Aranđelovca ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Štef 969 Napisano Maj 11, 2017 BJB Maxi Scooter Club, 1019 postova Lokacija: Beograd, Rakovica, Skojevsko naselje Motocikl: Yamaha Majesty 250 Prijavi odgovor kao problematičan Zem , radim do 15h minimum, na žalost, ali bih ti se svakako pridružio.Sent from my GT-I9300 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...