Satelis 15948 Napisano Maj 21, 2016 Integrisan, 9315 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Uhhh lepa destinacija Sale, vrlo rado ali ebiga.... jos malo (nadam se) pa eto i mene Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan_Jgd 1007 Napisano Maj 21, 2016 Drug član, 1091 postova Lokacija: Jagodina,Serbia Prijavi odgovor kao problematičan Sale, misliš do vrha Rtnja? Ja stvarno ne znam sada ovaj put koji si postavio na koj vrh vodi ali ako planiraš da ideš do kapele onda bez 4 sata ne računaj...i toliko nazad. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasha 2067 Napisano Maj 21, 2016 MSC Member (Maxi Scooter Club), 943 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki J300 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Na drugoj slici bi trebalo da bude planinarska staza koja vodi do vrha. Ima nesto preko 5km - taman za 4h setnje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GAGI74 526 Napisano Maj 21, 2016 Zainteresovan, 525 postova Lokacija: Beograd Zvezdara Motocikl: BMW R1250GS ADV, HONDA PCX 125 Prijavi odgovor kao problematičan A meni nesto iskrslo pa treba da budem kod kuce do 15h. Moracu u kracu voznju... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan_Jgd 1007 Napisano Maj 21, 2016 Drug član, 1091 postova Lokacija: Jagodina,Serbia Prijavi odgovor kao problematičan Nazalost, ne mogu da prepoznam na slici sta je tacno obelezeno. Ali ako je u pitanju vrh Siljak, razlika u visini je preko 1000 metara sto znaci da je uspon veoma strm. Ljudima koji su u dobroj formi do njega treba oko 3 sata. A nazad nesto manje. Ali coveku koji nije navikao na to bi trebalo minimum osam sati samo za pesacenje...bez odmora i kuliranja na vrhu. Zaista ne znam gde je ova krajnja tacka koja je obelezena ali ako je to pomenuti vrh Siljak, na tih 1500 i kusur metara, ponavljam, racunaj na osam sati dobrog pesacenja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
panta_kg 687 Napisano Maj 21, 2016 BJB Maxi Scooter Club, 1551 postova Lokacija: kragujevac Motocikl: Burgman 400 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Da se organizuje vožnja od dva dana i satori u podnožju.prvi dan vožnja do tamo i Odlazak na vrh i posle spavanje,a ujutru kucama Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMZEM 2600 Napisano Maj 21, 2016 ODUSTO OD DIJETE, 2649 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: GSX650F & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan Pod uslovom da se svi vrate na vreme u bazni kamp :jee: Žao mi je, ja se već dogovorio sa ženom da pobegnemo sutra malo van grada. Negde bliže da iskuliramo od tenzija od prošle nedelje a moramo i da se vrnemo do 17h imamo neki rođendan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
king_julien 2567 Napisano Maj 21, 2016 Zainteresovan, 580 postova Prijavi odgovor kao problematičan Koliko ima zainteresovanih za ovu ekskurziju na Rtnju? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11566 Napisano Maj 21, 2016 BJB Maxi Scooter Club, 4366 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Sale aj nešto kraće sutra. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasha 2067 Napisano Maj 26, 2016 MSC Member (Maxi Scooter Club), 943 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki J300 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Prema trenutno aktuelnoj prognozi, za vikend nas čeka pravo letnje vreme, pa bi trebalo iskoristiti priliku da se malo protegnu točkovi. Pravac prema jugu, isključivo magistralnim i lokalnim putevima, pa preko Barajeva, Sopota, Arandjelovca, Donje Šatornje i Knića sve do Vrnjačke Banje. Usput ima mnogo zanimljivih stvari, a jedna od njih je i manastir Svete Petke koji se nalazi na 20-tak Km od Banje. Nakon što se osvežimo sa malo Vrnjačke vode, nazad možemo preko Kragujevca, Topole i Mladenovca, što ukupno čini nešto manje od 380 Km. Verujem da su nove Honde spremne za vožnju, a njihovi vlasnici nestrpljivi, pa predlažem da krenemo sa Autokomande u subotu (28/05) u 9h. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15948 Napisano Maj 26, 2016 Integrisan, 9315 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Trebalo bi da mogu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan_Jgd 1007 Napisano Maj 26, 2016 Drug član, 1091 postova Lokacija: Jagodina,Serbia Prijavi odgovor kao problematičan Nisi zaboravio da vozis? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kuzma63 139 Napisano Maj 26, 2016 Svrati ponekad, 407 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Vrlo rado bih se vozio sa vama ali nema ko klince da mi pazi, uz to imamo i neke rodjendane i krstenje,tako da ja nazalost ovaj put preskacem. Nadam se da se druzimo ubrzo na nekom izletu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15948 Napisano Maj 26, 2016 Integrisan, 9315 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Nisi zaboravio da vozis? Podsetih se danas.....kratko ali slatko Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan_Jgd 1007 Napisano Maj 26, 2016 Drug član, 1091 postova Lokacija: Jagodina,Serbia Prijavi odgovor kao problematičan Stigla 'Onda!? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bbocko 209 Napisano Maj 26, 2016 Svrati ponekad, 191 postova Lokacija: Beograd, Zvezdara, Michigen Motocikl: Honda NC 750XD Prijavi odgovor kao problematičan Trebalo bi da mogu Sta onda cekas, turi se na spisak.1. sasha 2. bbocko 3. .... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andro063 0 Napisano Maj 26, 2016 U prolazu, 2 postova Motocikl: Kymco Grand Dink 125 Prijavi odgovor kao problematičan koja ce biti max cruising speed Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasha 2067 Napisano Maj 27, 2016 MSC Member (Maxi Scooter Club), 943 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki J300 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Ova tura je idealna za Honde u razradi i skutere od 125cc. Znači, prosek 60Km/h a max brzina 90Km/h. Idealno za postizanje rekorda u niskoj potrošnji goriva... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DarkoB 650 Napisano Maj 27, 2016 Svrati ponekad, 353 postova Lokacija: Hamburg Motocikl: Beverly 250, Honda NC750X RH09 Prijavi odgovor kao problematičan Rado bih vam se prikljucio ali subota je puna obaveza:-( :-( :-( Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15948 Napisano Maj 27, 2016 Integrisan, 9315 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan 01. sasha 02. bbocko03. Satelis 04. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PaPaja 1187 Napisano Maj 27, 2016 Zainteresovan, 915 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Africa Twin AS 2024 Prijavi odgovor kao problematičan Hmm imam jednog baš pocetnika na NC750x ne znam dal smem da ga povedem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4924 Napisano Maj 27, 2016 BJB Maxi Scooter Club, 6019 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Pa ima već jedan početnik na NC 750x pa povedi i ti tog tvog Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
matori351 291 Napisano Maj 27, 2016 BJB Maxi Scooter Club, 336 postova Lokacija: Beograd Motocikl: HONDA CTX700 DCT Prijavi odgovor kao problematičan ja već imam dogovor za subotu ( Sremski Karlovci + takmičenje u spremanju jagnjetine ispod sača na Stražilovu ) a u nedelju odmaram od subote p.s. Dare je l stvarno stigla ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11566 Napisano Maj 27, 2016 BJB Maxi Scooter Club, 4366 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan 01. sasha 02. bbocko 03. Satelis 04. Alexa & Ivana 05. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GAGI74 526 Napisano Maj 27, 2016 Zainteresovan, 525 postova Lokacija: Beograd Zvezdara Motocikl: BMW R1250GS ADV, HONDA PCX 125 Prijavi odgovor kao problematičan 01. sasha 02. bbocko 03. Satelis 04. Alexa & Ivana 05. Gagi74 06. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...