bracabgd 904 Napisano Avgust 26, 2015 BJB Maxi Scooter Club, 2086 postova Lokacija: Београд Motocikl: Био некад јапанац сада понтадеранац,и поново јапанац Prijavi odgovor kao problematičan Ako svi idu,ja necu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
panta_kg 687 Napisano Avgust 26, 2015 BJB Maxi Scooter Club, 1551 postova Lokacija: kragujevac Motocikl: Burgman 400 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Ako svi idu,ja necu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DarkoB 697 Napisano Avgust 27, 2015 Zainteresovan, 361 postova Lokacija: Hamburg Motocikl: Beverly 250, Honda NC750X RH09 Prijavi odgovor kao problematičan Mozda se i ja prikljucim, cekamo rutu i petak, da sumiramo obaveze Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11688 Napisano Avgust 27, 2015 BJB Maxi Scooter Club, 4383 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ako je u subotu idem i ja! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fanky 1011 Napisano Avgust 27, 2015 BJB Maxi Scooter Club, 1083 postova Lokacija: Beograd - Vinca Motocikl: sprint explorer, Malaguti Madison S250, Suzuki Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan Ako je nedelja, moooozda uspem i ja, sad za taj Zlatibor, super ideja, moze do ZL pa na put za Sirogojno put fantastican, razdaljina je nekih 30 - 40 km na tom putu ima sta da se obidje, Stopica pecina i Tosina banja a mozda i Tornik, isto put je fenomenalan, zicara radi, na vr planine ima kafic a pogled samo puca Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
matori351 314 Napisano Avgust 27, 2015 BJB Maxi Scooter Club, 340 postova Lokacija: Beograd Motocikl: HONDA CTX700 DCT Prijavi odgovor kao problematičan Od mene ništa ... žena uplatila aranžman u Grčkoj a da me ništa nije pitala i sad moram da idem za vikend i vraćam se sredinom septembra ... grmblj ... nije da ne volim more al' rađe bih se vozio s vama ... provedite se i za mene Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DaliborBP 1261 Napisano Avgust 27, 2015 BJB Maxi scooter club, 1683 postova Lokacija: Backa Palanka SRB / Ludwigsburg DE Motocikl: Sanja o NT1100 :) Prijavi odgovor kao problematičan SUBOTA , 29.08. ZLATIBOR - DRVENGRAD Skup u Rumi, 08-30 casova (tacnije odmaraliste Borkovac 2km iz centra Rume ) Kafa za dobro jutro... Oko 9.00 polazak ka Zlatiboru. ( Sabac - Valjevo - Uzice - Zlatibor ) Pauza na Zlatiboru, za pice i klopu, zatim odlazak u Drvengrad i voznja sarganskom osmicom, ako me oci ne varaju ,13,30 ima tura ( http://www.sarganska...a.rs/page7.html ) ( voznja osmicom stvar dogovora, ko hoce ide, ko nece obilazak ...) Nakon obilaska, povratak lagano kucama. Dogovor oko stajanja za jelo i pice izmedju ucesnika. Svi su dobrodosli... Okvirna kilometraza za ceo dan je 600 km. P.S. NS ekipa, skup kod Merkatora u 07-55h. Spisak : 01. DaliborBP plus brat Kanada 02. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fanky 1011 Napisano Avgust 27, 2015 BJB Maxi Scooter Club, 1083 postova Lokacija: Beograd - Vinca Motocikl: sprint explorer, Malaguti Madison S250, Suzuki Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan Samo treba da se pozove call centar za Sargansku osmicu, da se vidi da li imaju karte i da se rezervisu, ja bio pre dve nedelje i bilo je puuunoooo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 5290 Napisano Avgust 27, 2015 BJB Maxi Scooter Club, 6062 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Lep provod želim - radna i subota i nedelja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lucky George 447 Napisano Avgust 27, 2015 BJB Maxi Scooter Club, 598 postova Lokacija: Beograd, Vidikovac Motocikl: Honda NC750X DCT Prijavi odgovor kao problematičan . . . pa iako se ne provozamo Ćirom . . . biće to lepa vožnja u svakom slučaju . . . 01. DaliborBP plus brat Kanada 02. Lucky George Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krmco 2730 Napisano Avgust 27, 2015 Drug član, 1021 postova Lokacija: Beograd,Zvezdara,Ub Motocikl: yamaha super tenere 1200 Prijavi odgovor kao problematičan Zbunih se sa datumom vožnje Radna mi je subota,sutra ću da vidim da se zamenim s kolegom,pa se stavljam na spisak. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 16336 Napisano Avgust 27, 2015 Integrisan, 9399 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Prosli put ste zaboli termin kad je slava, ovaj vikend opet isto, da je nedelja i mogao bi....ovako se ne uklapam nikako, srecan put vam zelim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DaliborBP 1261 Napisano Avgust 27, 2015 BJB Maxi scooter club, 1683 postova Lokacija: Backa Palanka SRB / Ludwigsburg DE Motocikl: Sanja o NT1100 :) Prijavi odgovor kao problematičan Meni licno ne odgovara nedelja. Ako Vas ima vise za nedelju, vi idite... ja se ne ljutim. Ko je potencijalni za nedelju? Izglasacemo.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lucky George 447 Napisano Avgust 27, 2015 BJB Maxi Scooter Club, 598 postova Lokacija: Beograd, Vidikovac Motocikl: Honda NC750X DCT Prijavi odgovor kao problematičan Ja imam slobodan vikend ...koji god dan izglasate ... ja vozim ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kuzma63 139 Napisano Avgust 27, 2015 Svrati ponekad, 407 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan i meni je svejedno... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11688 Napisano Avgust 27, 2015 BJB Maxi Scooter Club, 4383 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam u nedelju zauzet ceo dan, pa ne mogu. Ali ako ima više interesenata za taj dan - srećan Vam put. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krmco 2730 Napisano Avgust 28, 2015 Drug član, 1021 postova Lokacija: Beograd,Zvezdara,Ub Motocikl: yamaha super tenere 1200 Prijavi odgovor kao problematičan Ja ću oko 13h znati tačno za sutra,kako se kreće iz bgd,svako za sebe,ili se nalazimo negde Послато са HTC One X+ уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kuzma63 139 Napisano Avgust 28, 2015 Svrati ponekad, 407 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan BG ekipa moze da krene sat vremena pre sastanka u Rumi, npr sa benzinske pumpe Zmaj (naravno u pravcu Rume ), u 7.15 da se sakupimo da bi krenuli do 7.30? 01. DaliborBP plus brat Kanada 02. Lucky George 03. Kuzma63 04. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GAGI74 550 Napisano Avgust 28, 2015 Zainteresovan, 536 postova Lokacija: Beograd Zvezdara Motocikl: BMW R1250GS ADV, HONDA PCX 125 Prijavi odgovor kao problematičan 01. DaliborBP plus brat Kanada 02. Lucky George 03. Kuzma63 04. Gagi74 05. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMZEM 2765 Napisano Avgust 28, 2015 ODUSTO OD DIJETE, 2712 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: GSX650F & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan Kako me stavljate na muke videću da li mogu nekako da se iskombinujem ali tanak sam sa vremenom. Problem mi pravi povratak u kasne sate Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krmco 2730 Napisano Avgust 28, 2015 Drug član, 1021 postova Lokacija: Beograd,Zvezdara,Ub Motocikl: yamaha super tenere 1200 Prijavi odgovor kao problematičan 01. DaliborBP plus brat Kanada 02. Lucky George 03. Kuzma63 04. Gagi74 05. Krmco i kolega 06. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lucky George 447 Napisano Avgust 28, 2015 BJB Maxi Scooter Club, 598 postova Lokacija: Beograd, Vidikovac Motocikl: Honda NC750X DCT Prijavi odgovor kao problematičan znači definitvno SUBOTA 29.08.2015. ? ... BG ekipa u 7.15 na pumpi ZMAJ ? . . .prema Rumi , naravno ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11688 Napisano Avgust 28, 2015 BJB Maxi Scooter Club, 4383 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Kuzma ti si bre čovek bez duše, ako uspem da ustanem ujutru - vidimo se na Zmaju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DaliborBP 1261 Napisano Avgust 28, 2015 BJB Maxi scooter club, 1683 postova Lokacija: Backa Palanka SRB / Ludwigsburg DE Motocikl: Sanja o NT1100 :) Prijavi odgovor kao problematičan Alexa ne zezaj,nego dolazi... vidimo se. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lucky George 447 Napisano Avgust 28, 2015 BJB Maxi Scooter Club, 598 postova Lokacija: Beograd, Vidikovac Motocikl: Honda NC750X DCT Prijavi odgovor kao problematičan Alexa...ako treba buđenje u ...5 ...nema problema . . .samo kaži Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...