ZEMZEM 2601 Napisano Maj 10, 2015 ODUSTO OD DIJETE, 2650 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: GSX650F & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan Ajd da napravim lufta za ovu vožnju ako nešto ne iskrsne, bio prošlog leta do VB sa ženče i uživao u vožnji. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
panta_kg 687 Napisano Maj 10, 2015 BJB Maxi Scooter Club, 1551 postova Lokacija: kragujevac Motocikl: Burgman 400 2007 Prijavi odgovor kao problematičan I ja sam za.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15955 Napisano Maj 10, 2015 Integrisan, 9317 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Daklem, nedelja 17.05. Vrnjacka Banja, skup svatova kod Hotela 1000 Ruza na Avalskom. Valjalo bi poraniti jer NS ekipa ima skoro 500km, dan jos uvek kratak, recimo da krenemo do 9h? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DaliborBP 1242 Napisano Maj 10, 2015 BJB Maxi scooter club, 1665 postova Lokacija: Backa Palanka SRB / Ludwigsburg DE Motocikl: Sanja o NT1100 :) Prijavi odgovor kao problematičan Pratim razvoj situacije.... 660km za mene,ako budem isao..! IJU! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11576 Napisano Maj 10, 2015 BJB Maxi Scooter Club, 4366 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam za, nisam tada u BG ali na vožnju dolazim! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PaPaja 1187 Napisano Maj 11, 2015 Zainteresovan, 915 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Africa Twin AS 2024 Prijavi odgovor kao problematičan Pratim desavanja.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DraganNS 8138 Napisano Maj 11, 2015 Drug član, 1702 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Grand Tourer Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam "beli udovac" do 20.05. dok mi se žena ne vrati iz inostranstva, tako da mogu samo da pratim i , dok sedim tog dana u nekoj "igraonici" sa klincima. Ko mi kriv što nisam pravio decu na vreme 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMZEM 2601 Napisano Maj 11, 2015 ODUSTO OD DIJETE, 2650 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: GSX650F & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan Gledam nešto prognozu na vestima subota kiša za nedelju ništa ne rekoše ???? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11576 Napisano Maj 11, 2015 BJB Maxi Scooter Club, 4366 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Po prognozi kiša je i u nedelju uz max temperaturu od 21 stepena. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15955 Napisano Maj 12, 2015 Integrisan, 9317 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Uhhhh stomugromova.... po semu sudeci, kisa za nedelju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
panta_kg 687 Napisano Maj 12, 2015 BJB Maxi Scooter Club, 1551 postova Lokacija: kragujevac Motocikl: Burgman 400 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Valja se malo i okvasiti,kombinezon je tu tako da što se mene tice kisa nije od presudnog značaja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4927 Napisano Maj 12, 2015 BJB Maxi Scooter Club, 6021 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Slažem se sa Pantom a i vremenska prognoza će garant 2varirati" do vikenda... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMZEM 2601 Napisano Maj 12, 2015 ODUSTO OD DIJETE, 2650 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: GSX650F & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan Ako bude suvo dolazim, sa godinama sam izgubio volju da vozim po kiši. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ssone 76 Napisano Maj 13, 2015 Svrati ponekad, 138 postova Lokacija: BGD Dorcol Motocikl: piaggio beverly 500 Prijavi odgovor kao problematičan Po meni , to je bas, ali bas lepa relacija. Vidite , svari stoje ovako... Ako bude voznje, pridruzicu Vam se u jednoj bas kratkoj relaciji, npr. od Ralje (Koliba preko puta) pa do Mladenovca. To bi iskoristili tek toliko da se upoznamo, da Vas "izpostujem", a i da platim pice Ako se odlucite za voznju , racunajte na mene. A za dalji kontakt preko P.P. za moj br. telefona. Pozdrav i svako dobro! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15955 Napisano Maj 13, 2015 Integrisan, 9317 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Ako nesto mrzim....to je kisa, videcemo kako ce se odvijati u narednim danima, jutros slusam prognozu na radiu i nista lepo za vikend Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMZEM 2601 Napisano Maj 13, 2015 ODUSTO OD DIJETE, 2650 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: GSX650F & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan Pomeramo onda za sledeći vikend, nadam se lepom vremenu ali što reče Dare loša prognoza. Mada znaju oni da omaše samo tako. Bezbroj puta sam odložio put zbog njih a ono vreme bude OK. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DaliborBP 1242 Napisano Maj 13, 2015 BJB Maxi scooter club, 1665 postova Lokacija: Backa Palanka SRB / Ludwigsburg DE Motocikl: Sanja o NT1100 :) Prijavi odgovor kao problematičan Sinisa,naredna nedelja paintball U Bukovcu i voznja po Fruskoj... ima tema i spisak ... Tako da,ako kisa odlozi ovaj vikend,jun nam ne gine. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMZEM 2601 Napisano Maj 13, 2015 ODUSTO OD DIJETE, 2650 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: GSX650F & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan Zaboravih na to. Šta da se radi, kad bude uslova idemo. Nadam se da su ovi dunsteri za prognozu pogrešili pa da u nedelju bude lepo vreme. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GAGI74 526 Napisano Maj 13, 2015 Zainteresovan, 525 postova Lokacija: Beograd Zvezdara Motocikl: BMW R1250GS ADV, HONDA PCX 125 Prijavi odgovor kao problematičan http://www.yr.no/place/Serbia/Central_Serbia/Belgrade/long.html Ima nade za Nedelju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMZEM 2601 Napisano Maj 13, 2015 ODUSTO OD DIJETE, 2650 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: GSX650F & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11576 Napisano Maj 14, 2015 BJB Maxi Scooter Club, 4366 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan I te kako dobre nade, 24° bez kiše mi stoji već 2 dana. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15955 Napisano Maj 15, 2015 Integrisan, 9317 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Kako stvari stoje.... vidimo se u nedelju kod 1000 ruza izgleda da kise nece biti. Sale, posto je vama najdalje.... kad bi vam odgovaralo da se nadjemo u nedelju tj krenemo? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4927 Napisano Maj 15, 2015 BJB Maxi Scooter Club, 6021 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Jbg, moram biti "kvariša" i za ovu vožnju Imam snimanje u nedelju popodne i to nikako ne mogu da eskiviram... Duša me boli al' jbg služba je služba... Vidimo se sledeću nedelju na vožnji i pucanju. Lepo se provedite Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15955 Napisano Maj 15, 2015 Integrisan, 9317 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Ebiga, sta da se radi bit ce prilika Predlog je da se okupimo oko pola 9 da bi krenuli u 9h, pravac KG po pantica pa nastavljamo dalje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMZEM 2601 Napisano Maj 15, 2015 ODUSTO OD DIJETE, 2650 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: GSX650F & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan Ako bude vreme OK dolazim. Ako se slučajno uspavam, u subotu idem na rođendan, čujemo se da mi kažete rutu kojom idete od Avale pa ću zunem auto-putem i priključim se usput negde. Verovatno idete preko Topole pa dalje za KG. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...