Satelis 15952 Napisano Decembar 11, 2014 Integrisan, 9317 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Volim da popijem, kako u tazbini kazu "vrucu" ili caj od kajsiovace, secer i voda..... sve je tako umereno i slatko za piti ( ne vise od 1 kaf. solje ), dva puta na dan i nema zime, smrkanja il kasalj..... tako da, ZEMZEM reci zencetu da ti spremi, mozda se i njoj svidi. Da li odgovara polazak sa AK u 10h, tamo bi bili oko pola 12h pa laganezi oko 14-15h kucama jer vec u 16h pada mrak i bice hladnije? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kuzma63 139 Napisano Decembar 11, 2014 Svrati ponekad, 407 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Zaj...i alkohol, samo dobro preznojavanje a i lepsa polovina ce biti zadovoljna, "ljubavi ti si moj aspirin"! @Satelis Sto se mene tice moze u 10h na AK Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
matori351 291 Napisano Decembar 11, 2014 BJB Maxi Scooter Club, 336 postova Lokacija: Beograd Motocikl: HONDA CTX700 DCT Prijavi odgovor kao problematičan ako uspem da izorganizujem neke druge obaveze eto me u 10 na AK ... a ako ne srećna vožnja i lepo se provedite Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djuxy 1752 Napisano Decembar 11, 2014 BJB Maxi Scooter Club, 1516 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Versys buljavi Prijavi odgovor kao problematičan Iz današnje tužne perspektive odlazak na nedeljnu vožnju izgleda kao nemoguća misija.... al sam zato izučio kako preko crvene okrečiti belo... 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GAGI74 526 Napisano Decembar 11, 2014 Zainteresovan, 525 postova Lokacija: Beograd Zvezdara Motocikl: BMW R1250GS ADV, HONDA PCX 125 Prijavi odgovor kao problematičan I ja sam se uzeleo voznje, ako se iskombinujem, dolazim na AK. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DraganNS 8132 Napisano Decembar 12, 2014 Drug član, 1702 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Grand Tourer Prijavi odgovor kao problematičan I ja bih se pridruzio ekipi u Karlovcima - hoce jos neko iz NS i okoline na voznju, pa da se npr. nadjemo prvo negde u gradu i zajedno do Karlovaca? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DaliborBP 1242 Napisano Decembar 12, 2014 BJB Maxi scooter club, 1663 postova Lokacija: Backa Palanka SRB / Ludwigsburg DE Motocikl: Sanja o NT1100 :) Prijavi odgovor kao problematičan Ja ovo tek sad vidim... mada,za nekog (neke) sam vec u Karlovcima! Ali nema veze... Pratim pa da vidim sta ce da bude. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ShomiBGD 47 Napisano Decembar 12, 2014 Svrati ponekad, 132 postova Lokacija: Beograd-Dorćol Motocikl: HONDA X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Nedalja u 10 AK.... vidimo se tamo 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kuzma63 139 Napisano Decembar 12, 2014 Svrati ponekad, 407 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan I ja potvrdjujem, nedelja u 10h. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11570 Napisano Decembar 12, 2014 BJB Maxi Scooter Club, 4366 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ja mogu sutra pešaka da krenem polako Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15952 Napisano Decembar 13, 2014 Integrisan, 9317 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Vidmo se sutra...... ko dosO, dobro dosO @Shomi da ne bude zabune, u 10h je polazak Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ShomiBGD 47 Napisano Decembar 13, 2014 Svrati ponekad, 132 postova Lokacija: Beograd-Dorćol Motocikl: HONDA X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan @Satelis, da...da... to se podrazumeva da budemo pre 10, kad ja kasnim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DaliborBP 1242 Napisano Decembar 13, 2014 BJB Maxi scooter club, 1663 postova Lokacija: Backa Palanka SRB / Ludwigsburg DE Motocikl: Sanja o NT1100 :) Prijavi odgovor kao problematičan Kad ste u Karlovcima? kontam oko pola 12? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15952 Napisano Decembar 13, 2014 Integrisan, 9317 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Bas takoj Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMZEM 2601 Napisano Decembar 13, 2014 ODUSTO OD DIJETE, 2650 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: GSX650F & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan Velika verovatnoća da ću ići sa vama Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DaliborBP 1242 Napisano Decembar 13, 2014 BJB Maxi scooter club, 1663 postova Lokacija: Backa Palanka SRB / Ludwigsburg DE Motocikl: Sanja o NT1100 :) Prijavi odgovor kao problematičan E ljudi na vezi smo sutra, pa se vidimo na semaforu u Karlovcima kad se spustite s banstola! 11,30 cekam Vas! P.S. NS deo i okolina, 11,00 ispred Modene. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Carlito. 183 Napisano Decembar 26, 2014 KBK, 400 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Silver Wing 600 Prijavi odgovor kao problematičan Hocemo da se okupimo na AK u subotu? Svecano da se pojavimo ispred skupstine Mislite o tome Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kuzma63 139 Napisano Decembar 26, 2014 Svrati ponekad, 407 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Mogil bismo da se zajedno sprovedemo do skupstine... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djuxy 1752 Napisano Decembar 26, 2014 BJB Maxi Scooter Club, 1516 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Versys buljavi Prijavi odgovor kao problematičan Ako bude sve po planu ja idem po moju devojčicu Fankyja ujutru i dolazim na AK... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kuzma63 139 Napisano Decembar 26, 2014 Svrati ponekad, 407 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Kada onda krecemo sa AK? 10h? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rohirrim 187 Napisano Decembar 26, 2014 BJB Maxi Scooter Club, 342 postova Lokacija: Beograd-filmski grad Motocikl: PIAGGIO-X9 500cc evo Prijavi odgovor kao problematičan U10 bi trebalo da smo kod skupstine pa da se skupimo oko 9:30 a polazak oko 9:45 da ne stojimo na AK predugo. To je bar moj predlog. Neki drugi predlog dobro dosao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Carlito. 183 Napisano Decembar 26, 2014 KBK, 400 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Silver Wing 600 Prijavi odgovor kao problematičan Slazem se sa rohirrim-om. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kuzma63 139 Napisano Decembar 26, 2014 Svrati ponekad, 407 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam sutra u 9:30 na AK! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Carlito. 183 Napisano Decembar 26, 2014 KBK, 400 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Silver Wing 600 Prijavi odgovor kao problematičan Za pekaroše i picaroše 9h AK Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Carlito. 183 Napisano Decembar 26, 2014 KBK, 400 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Silver Wing 600 Prijavi odgovor kao problematičan Vidimo se!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...