bobi_krofna 958 Napisano Septembar 8, 2014 Svrati ponekad, 335 postova Lokacija: stockholm Motocikl: plavi Prijavi odgovor kao problematičan svaka cast na druzenju, u danasnje vreme velike otudjenosti jezgro ovog dela foruma nekako uspeva da odrzi interesovanje za voznju...nadam se da ce iduce sezone vise tura biti ka jugu, malo na moj kraj 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DaliborBP 1261 Napisano Septembar 8, 2014 BJB Maxi scooter club, 1684 postova Lokacija: Backa Palanka SRB / Ludwigsburg DE Motocikl: Sanja o NT1100 :) Prijavi odgovor kao problematičan BIce neka voznja u okolini Guce?! Kolega Kule hoce da pece jagnjice... To ti je relativno blizu pa mozemo se malo provozati... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BigRider 1659 Napisano Septembar 9, 2014 МК Братство, 1943 postova Lokacija: НОВИ САД СРБИЈА Motocikl: BMW R 1200 RT Prijavi odgovor kao problematičan Боби па последње две вожње су биле у твом крају,Сокобања и КГ,могао си се прикључити,чак смо били и у Јагодини!!! Прати мало боље.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bobi_krofna 958 Napisano Septembar 9, 2014 Svrati ponekad, 335 postova Lokacija: stockholm Motocikl: plavi Prijavi odgovor kao problematičan prati, bobi, sve, verovatno nisi video, za banju sam bio na transalpini a za kg slepovao skuter, opet na transalpini...gro vas je bg i vojvodina, ali polako, navuci cemo vas na jug, nema rostilj bez leskovac i pivo bez čiču ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan_Jgd 1054 Napisano Septembar 9, 2014 Drug član, 1107 postova Lokacija: Jagodina,Serbia Prijavi odgovor kao problematičan Pa Bigi je više Leskovčanin nego Novosađanin Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bobi_krofna 958 Napisano Septembar 9, 2014 Svrati ponekad, 335 postova Lokacija: stockholm Motocikl: plavi Prijavi odgovor kao problematičan @Tony Clifton...znam sta si teo da kazes ali ne znam coveka, ne smem se zadirkujem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BigRider 1659 Napisano Septembar 9, 2014 МК Братство, 1943 postova Lokacija: НОВИ САД СРБИЈА Motocikl: BMW R 1200 RT Prijavi odgovor kao problematičan Волим ја да се возим више по јужној,иисточној,западној Србији него по северу,само нема се увек за дуге вожње..прати онда биће ускоро нешто интересантно!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arsa 475 Napisano Septembar 30, 2014 BJB Maxi Scooter Club, 324 postova Lokacija: Karaburma - Kanarevo Motocikl: X8-400 Prijavi odgovor kao problematičan Evo vako drugari... Kako sam se ja "zajeb'o u pokusaju" da dostignem Studenicu i ostao uskracen za odlicno druzenje i voznjicu predlazem da ako je neko zainteresovan - pridruzi mi se u voznjici do Koceljeve. Malena varosica na magistralnom putu Valjevo - Sabac. Tamo se 3. i 4.odrzava manifestacija festival zimnice... koceljeva Zanimljiv je ovaj drugi dan i pogotovu spremanje lovackog gulasa kao takmicarskog dela. Tamo ce ucestvovati i neka moja rodbina, pa ako je neko voljan moze mi se pridruziti u probavanju raznih zimnica i gulasa te praznjenju kotlica mog brata Koceljeva je na oko 80ak km od Beograda. U okolini je prelepo uredjeni manastir u selu Draginje: KAONA koji bi mogli usput obici Kaona Tako da.. ko voli nek izvoli... Moj predlog je da se u subotu 4. oktobra krene u 8:00 sa AK te bi se laganom voznjicom stiglo do oko 9:30 taman kad se sve izlozi i festa pocne... plan rute: Spisak: 1. Arsa i Slavka 2. 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BigRider 1659 Napisano Septembar 30, 2014 МК Братство, 1943 postova Lokacija: НОВИ САД СРБИЈА Motocikl: BMW R 1200 RT Prijavi odgovor kao problematičan а само да те питам ја,шта би са тобом где нестаде у суботу??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arsa 475 Napisano Septembar 30, 2014 BJB Maxi Scooter Club, 324 postova Lokacija: Karaburma - Kanarevo Motocikl: X8-400 Prijavi odgovor kao problematičan Pa krenuh sve lepo sa vama... pri izlasku na magistralu poce da stuca i trokira... Imao sam vec taj problem po veelikoj kisi koji je izgleda ostao... Izgleda da su problem vlazni kablovi, svecica, bobina... Mogao sam da dodam gas do 45km/h.. sve preko je dovodilo do trokiranja i gasenja.. gusenja Lagano sam se vratio nazad i kuci Kad se do ujutru osusio isao je kao nov.. tako da.. Eb ga Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 16371 Napisano Septembar 30, 2014 Integrisan, 9410 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Mmmm vrlo interesantan predlog mladjani Arsenije ali za mene ne izvodljiv, moram u kombinat na arbajt Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Carlito. 183 Napisano Septembar 30, 2014 KBK, 400 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Silver Wing 600 Prijavi odgovor kao problematičan Jmbti poso Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rumba 591 Napisano Octobar 3, 2014 Zainteresovan, 605 postova Lokacija: Dorćol Prijavi odgovor kao problematičan Ако временске прилике дозволе, што да не. 1. Arsa i Slavka 2. Румба 3. Никола 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Meli 5 Napisano Octobar 3, 2014 U prolazu, 14 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan Arsa i Slavka Румба Никола Melinda (tentativno) 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arsa 475 Napisano Octobar 3, 2014 BJB Maxi Scooter Club, 324 postova Lokacija: Karaburma - Kanarevo Motocikl: X8-400 Prijavi odgovor kao problematičan Usaglasismo da je Koceljeva blizu i da bi bilo lepo da duze dremnemo i da malko izjutra otopli te predlazem da ipak krenemo u 9 sa AK ako to ne predstavlja problem prijavljenima... DAKLE: 9AM polazak sa AK Spisak: 1. Arsa i Slavka 2. Румба 3. Никола 4. Melinda (tentativno) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMZEM 2791 Napisano Octobar 3, 2014 ODUSTO OD DIJETE, 2717 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: TRACER 9 GT & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan Ako ne budem imao obaveza za subotu najverovatnije dolazim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arsa 475 Napisano Octobar 3, 2014 BJB Maxi Scooter Club, 324 postova Lokacija: Karaburma - Kanarevo Motocikl: X8-400 Prijavi odgovor kao problematičan Ako nam slobodno vreme i vremenske prilike budu dozvoljavale predlazem da obidjemo i spomen kompleks u Brankovinama.. takodje nedaleko odatle ka Valjevu... Sadrzaj kompleksa Brankovina Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DaliborBP 1261 Napisano Octobar 3, 2014 BJB Maxi scooter club, 1684 postova Lokacija: Backa Palanka SRB / Ludwigsburg DE Motocikl: Sanja o NT1100 :) Prijavi odgovor kao problematičan Jel Valjevo najbliza tacka u kojoj se secemo ako ja krenem putem iz BP-a? Msm da sam sutra slobodan, pa mozda se i ja prikljucim... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rumba 591 Napisano Octobar 3, 2014 Zainteresovan, 605 postova Lokacija: Dorćol Prijavi odgovor kao problematičan Jel Valjevo najbliza tacka u kojoj se secemo ako ja krenem putem iz BP-a? Msm da sam sutra slobodan, pa mozda se i ja prikljucim... Ако преко Илока изађеш на Сремску страну Дунава, па кренеш преко Сремске Митовице и Шапца, најбижа тачка би била Владимирци, јужно од Шапца. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Crni Jr. 298 Napisano Octobar 3, 2014 Svrati ponekad, 188 postova Lokacija: Beograd , 29 novembar Motocikl: Yamaha XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Spisak: 1. Arsa i Slavka 2. Румба 3. Никола 4. Melinda (tentativno) 5. Crni Jr. 6. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan_Jgd 1054 Napisano Octobar 3, 2014 Drug član, 1107 postova Lokacija: Jagodina,Serbia Prijavi odgovor kao problematičan Bas "lep" broj pregleda teme 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
panta_kg 687 Napisano Octobar 3, 2014 BJB Maxi Scooter Club, 1551 postova Lokacija: kragujevac Motocikl: Burgman 400 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Spisak: 1. Arsa i Slavka 2. Румба 3. Никола 4. Melinda (tentativno) 5. Crni Jr. 6.Panta_kg 7. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
panta_kg 687 Napisano Octobar 3, 2014 BJB Maxi Scooter Club, 1551 postova Lokacija: kragujevac Motocikl: Burgman 400 2007 Prijavi odgovor kao problematičan kada ste otprilike u koceljevi??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arsa 475 Napisano Octobar 3, 2014 BJB Maxi Scooter Club, 324 postova Lokacija: Karaburma - Kanarevo Motocikl: X8-400 Prijavi odgovor kao problematičan Racunamo malo pre 11h Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
panta_kg 687 Napisano Octobar 3, 2014 BJB Maxi Scooter Club, 1551 postova Lokacija: kragujevac Motocikl: Burgman 400 2007 Prijavi odgovor kao problematičan vidimo se tamo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...