Rumba 591 Napisano Jul 2, 2013 Zainteresovan, 605 postova Lokacija: Dorćol Prijavi odgovor kao problematičan Пребацисмо цифру од 30 људи ....ако узмемо у обзир да ће сваки мужјак МСЦ да поје'е просечно око 700 гр меса,а просечна женка МСЦ око 200 гр цца...значи три јагњета и то без премишљања!!! лелееееее... Ја без кила (кртине ) не почињем! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Culle 1112 Napisano Jul 2, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 863 postova Lokacija: Beograd MML Motocikl: Aprilia Atlantic Clasic 500,dok ne pojeftini GP Prijavi odgovor kao problematičan Zamolio bi ucesnike da ako imaju ponesu vrecu za spavanje,dusak na naduvavanje(za spavanje ne za plazu ),posteljinu.....znaci bilo sta za spavanje s tim sto da im naravno ne opterecuje prtljazne mogucnosti da u slucaju ako neko naknadno pozeli da ostane na konacistu ne bude bez smestaja.Hvala na paznji .Jagnici su naruceni,pice cemo uzeti u subotu,salatu i hleb.Ko ima ideje za kolicine pica,hleba i salate neka slobodno iznese vrednosti.Jos jednom hvala na paznji pa se vidimo u subotu . 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Culle 1112 Napisano Jul 2, 2013 (promenjeno) BJB Maxi Scooter Club, 863 postova Lokacija: Beograd MML Motocikl: Aprilia Atlantic Clasic 500,dok ne pojeftini GP Prijavi odgovor kao problematičan 01. Culle 02. bracabgd (субота ) 03. BigRider(субота сигурно а недеља можда) 04. Macko021 a.k.a. BojanNexus(субота сигурно а недеља можда) 05. alexanto ekipa: Bilja zbog janjet'ne i Sale zbog svega ostalog Subota, noćenje i nedelja zorom kući 06. Panta_kg verovatno oba dana 07. Laki_90 (Subota sigurno a nedelja mozda 08. Румба (субота и недеља) 09. Alexa i Ivana (subota, nedelja možda) 10. rohirrim i zence(subota povratak kuci isti dan) 11. Satelis ( subota, nedelja klaj klaj nazad u selo ) 12. Crni i Pedja (ostaju na nocenju) 13. Zeka Peka i drugari....za sada samo subota, mozda spavanje... 14. Fanky (Subota) 15. Fićfirić (full pansion) 16. PaPaja (subota) 17. NeCi i mozda GaGa (subota) 18. Srdjan NS (subota i nedelja najverovatnije) 19. Svalerma 20. Acarus ( subota ) 21. Bugiman (full) 22. pizon 23. Leica (full) 24. Šipi (subota) 25. Mishke i Marina Ljudi koji ce sigurno prenociti 1.Alexanto i Bilja 2.Rumba 3.Satelis 4.Crni i Pedja 5.Djura 6.Bugi 7.Leica Ljudi koji ce mozda prenociti 1.Big Rider 2.Macko021 3.Panta 4.Laki 5.Zeka 6.SrdjanNS Molim da se izjasne da li ce ostajati ili ne zbog dalje organizacije Promenio Jul 2, 2013 član Culle Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11549 Napisano Jul 2, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 4365 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan A je l' Kulence kol'ko para da spremimo? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Laki_90 620 Napisano Jul 2, 2013 Zainteresovan, 786 postova Lokacija: Kovin Prijavi odgovor kao problematičan Ko bre sad da se izjasni? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Culle 1112 Napisano Jul 2, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 863 postova Lokacija: Beograd MML Motocikl: Aprilia Atlantic Clasic 500,dok ne pojeftini GP Prijavi odgovor kao problematičan @Alex Mislim da ce pecenje biti dovoljno 500,600 kinti, @Laki Prepravio sam spisak p.s. Ja cu verovatno otici u selo u petak kolima da malo sredim i uredim,nek neko prouci put na mapi i nek on predvodi do Lucana,ako bude potrebe ja cu vas tu sacekati,mozda cak i stavim putokaze . 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
panta_kg 687 Napisano Jul 2, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 1551 postova Lokacija: kragujevac Motocikl: Burgman 400 2007 Prijavi odgovor kao problematičan tu sam ja za do lucana a i dalje... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djuxy 1752 Napisano Jul 2, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 1516 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Versys buljavi Prijavi odgovor kao problematičan A jel se to ide negde za vikend Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Srdjan NS 71 Napisano Jul 2, 2013 Svrati ponekad, 311 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Gilera Nexus 500 Prijavi odgovor kao problematičan 01. Culle 02. bracabgd (субота ) 03. BigRider(субота сигурно а недеља можда) 04. Macko021 a.k.a. BojanNexus(субота сигурно а недеља можда) 05. alexanto ekipa: Bilja zbog janjet'ne i Sale zbog svega ostalog Subota, noćenje i nedelja zorom kući 06. Panta_kg verovatno oba dana 07. Laki_90 (Subota sigurno a nedelja mozda 08. Румба (субота и недеља) 09. Alexa i Ivana (subota, nedelja možda) 10. rohirrim i zence(subota povratak kuci isti dan) 11. Satelis ( subota, nedelja klaj klaj nazad u selo ) 12. Crni i Pedja (ostaju na nocenju) 13. Zeka Peka i drugari....za sada samo subota, mozda spavanje... 14. Fanky (Subota) 15. Fićfirić (full pansion) 16. PaPaja (subota) 17. NeCi i mozda GaGa (subota) 18. Srdjan NS (subota i nedelja najverovatnije) 19. Svalerma 20. Acarus ( subota ) 21. Bugiman (full) 22. pizon 23. Leica (full) 24. Šipi (subota) 25. Mishke i Marina Ljudi koji ce sigurno prenociti 1.Alexanto i Bilja 2.Rumba 3.Satelis 4.Crni i Pedja 5.Djura 6.Bugi 7.Leica Ljudi koji ce mozda prenociti 1.Big Rider 2.Macko021 3.Panta 4.Laki 5.Zeka 6.SrdjanNS Molim da se izjasne da li ce ostajati ili ne zbog dalje organizacije Kako se vecina iz moje okoline dogovori tako cu i ja! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BigRider 1659 Napisano Jul 2, 2013 МК Братство, 1943 postova Lokacija: НОВИ САД СРБИЈА Motocikl: BMW R 1200 RT Prijavi odgovor kao problematičan Бојан и ја само субота!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15854 Napisano Jul 2, 2013 Integrisan, 9293 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Mare ne mogu nociti, pocela sezona kajsija tako da moram pomoci tazbini, narednih par nedelja ustajanje u 04h karavance u ruke i gasss. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DaliborBP 1233 Napisano Jul 2, 2013 BJB Maxi scooter club, 1660 postova Lokacija: Backa Palanka SRB / Ludwigsburg DE Motocikl: Sanja o NT1100 :) Prijavi odgovor kao problematičan Бојан и ја само субота!!! I ja sam na 80 posto da idem... I to samo subota. Tako da cemo nazad lagano ( ma kad BIgi vozi lagano! ) Srdjane izgleda da ces i ti sa nama ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Laki_90 620 Napisano Jul 2, 2013 Zainteresovan, 786 postova Lokacija: Kovin Prijavi odgovor kao problematičan Ja cu samo u subotu....u nedelju nema nista da se klopa :lol: 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
panta_kg 687 Napisano Jul 2, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 1551 postova Lokacija: kragujevac Motocikl: Burgman 400 2007 Prijavi odgovor kao problematičan hahahah Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SALE_CA 440 Napisano Jul 2, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 380 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Vstrom 650 Prijavi odgovor kao problematičan tu sam ja za do lucana a i dalje... Ako je tako kako zboris onda nema sta da se brine :-D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Novak Lazovic 282 Napisano Jul 2, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 313 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Honda PCX 125 2021 Prijavi odgovor kao problematičan Drugari zelim vam lep provod,ja na zalost necu moci da idem. Taman mi je upalo da ne radim za vikend i hteo sam da se stavim na spisak ali sam danas JAO PAO Odlicno sam prosao,malo sam se ogulio i imam otok na zglobu i srecom nije moj motor vec neki krs koji smo popravljali koji je inace prosao mnogo bolje od mene tj. samo sa par ogrebotina. Jos jednom,uzivajte,pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BigRider 1659 Napisano Jul 2, 2013 МК Братство, 1943 postova Lokacija: НОВИ САД СРБИЈА Motocikl: BMW R 1200 RT Prijavi odgovor kao problematičan е да га јебем ...битно да није ништа озбиљно!!! Срећне ти ране јуначе!!! Држ' се биће вожњи!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11549 Napisano Jul 3, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 4365 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Kako bre pade nesrećo? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GagiBgd 5 Napisano Jul 3, 2013 U prolazu, 31 postova Lokacija: Beograd-Dorcol Prijavi odgovor kao problematičan Ajde samo da nije nista ozbiljno srecne ti rane i brz oporavak Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Novak Lazovic 282 Napisano Jul 3, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 313 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Honda PCX 125 2021 Prijavi odgovor kao problematičan Bila krivina nizbrdo na desno i nisam mogao da vidim gospodju u kolima koja je vozila po sredini ulice.I ja,da ne bi poljubio haubu,samo sam pipnuo prednju kocnicu i valjda gume lose,blokira mi odmah prednji tocak i opaaaa pravo na ruke pa na bradu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GagiBgd 5 Napisano Jul 3, 2013 U prolazu, 31 postova Lokacija: Beograd-Dorcol Prijavi odgovor kao problematičan kao panter Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
skohajm 184 Napisano Jul 3, 2013 Svrati ponekad, 123 postova Lokacija: CH Motocikl: R1250GSA Prijavi odgovor kao problematičan 01. Culle 02. bracabgd (субота ) 03. BigRider(субота сигурно а недеља можда) 04. Macko021 a.k.a. BojanNexus(субота сигурно а недеља можда) 05. alexanto ekipa: Bilja zbog janjet'ne i Sale zbog svega ostalog Subota, noćenje i nedelja zorom kući 06. Panta_kg verovatno oba dana 07. Laki_90 (Subota sigurno a nedelja mozda 08. Румба (субота и недеља) 09. Alexa i Ivana (subota, nedelja možda) 10. rohirrim i zence(subota povratak kuci isti dan) 11. Satelis ( subota, nedelja klaj klaj nazad u selo ) 12. Crni i Pedja (ostaju na nocenju) 13. Zeka Peka i drugari....za sada samo subota, mozda spavanje... 14. Fanky (Subota) 15. Fićfirić (full pansion) 16. PaPaja (subota) 17. NeCi i mozda GaGa (subota) 18. Srdjan NS (subota i nedelja najverovatnije) 19. Svalerma 20. Acarus ( subota ) 21. Bugiman (full) 22. pizon 23. Leica (full) 24. Šipi (subota) 25. Mishke i Marina 26.skohajm Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Culle 1112 Napisano Jul 3, 2013 (promenjeno) BJB Maxi Scooter Club, 863 postova Lokacija: Beograd MML Motocikl: Aprilia Atlantic Clasic 500,dok ne pojeftini GP Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi koji ce sigurno prenociti 1.Alexanto i Bilja 2.Rumba 3.Crni i Pedja 4.Djura 5.Bugi 6.Leica Ljudi koji ce mozda prenociti 1.Panta 2.Zeka Molim da se izjasne da li ce ostajati ili ne zbog dalje organizacije ..ima li mesta za neko prenociste,isao bih ako ima...jbg,mator sam za tolko km u jednom danu Kako sada stvari stoje ima . Bg-Ns ekipi bi predlozio put koji je na MAPI ,pretopstavljam da vecina zna put do Topole spomenucu samo mesta od Topole do Rudnika radi lakseg snalazenja vozaca Topola > Vinca > Donja Satornja > Gornja Satornja > Jarmenovci > Rudnik pa posle ibarskom do Cacka,gde ce u mestu Konjevici kod motela Kole Bg ekipa cekati Kg-Ks ekipu pretpostavljam oko 11h .Toliko za ovo javljanje . P.S. Culle dvadesetak kilometara od sela je Arilje kroz koje protiče reka Rzav ima nekoliko plaža Urjak , Bosa noga , Žuta stena voda je hladnija nego što smo navikli ali je fenomenalno čista ima i mesta za skakanje sa stene odbojka na pesku vaterpolo itd kafići sa ok cenama .Ako bude prostora sa vremenom a vremenske prilike odgovaraju predlažem da razmotriš posetu. Ako se rucak ne oduzi sto da ne,imamo tu opciju,dogovoricemo se na licu mesta,mozemo da odemo i do bazena u Guci (10km) ili Pozezi (20km) ili vrha Ovcara gde se nalazi prelepi vidokovac Promenio Jul 3, 2013 član Culle 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Crni. 448 Napisano Jul 3, 2013 Zainteresovan, 581 postova Lokacija: Beograd,29 novembar Motocikl: Honda Varadero XL 1000 V Prijavi odgovor kao problematičan A sto ne odma na Ibarsku i pleti do lucana i cao zdravo.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Laki_90 620 Napisano Jul 3, 2013 Zainteresovan, 786 postova Lokacija: Kovin Prijavi odgovor kao problematičan Kohajme jel pao RT?/? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...