alexanto 4651 Napisano Jul 25, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 5985 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Drage koleZe i drugari ljubitelji maxiskutera i druženja polako se javlja potreba za temom u kojoj bi se pravili dogovori za MAXI vožnje i vožnjice. Imamo već nekoliko tema u kojima su pravljeni dogovori oko raznih vožnji a nekoliko dogovora je napravljeno i u temi BJB Maxi Scooter Club. Pošto nam se naša MAXI garsonjera polako povećava sa brojem članova i tema, ovu temu ćemo koristiti ubuduće za SVE dogovore oko narednih vožnji kao i za predloge istih. Na taj način imaćemo na jednom mestu sve dogovore i biće lakše pratiti razvoj istih. MAXI pozdrav! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Culle 1112 Napisano Jul 25, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 863 postova Lokacija: Beograd MML Motocikl: Aprilia Atlantic Clasic 500,dok ne pojeftini GP Prijavi odgovor kao problematičan Kao sto smo spomenuli u temi mini maxi voznje MS druzina planira odlazak u etno selo Stanisici u Republici Srpskoj 12.08. Ruta bi isla preko Surcina,Becmena,Karlovcica,Pecinaca pa kroz Dobrince za Rumu pa Sremska Mitrovica,Kuzmin pa Sremska Raca ulazimo u Republiku Srpsku i pred Bjeljinu skrecemo za etno selo,a za povratak bi se dogovorili da idemo preko Badovinaca i Bogatica. 1.Culle 2.Satelis 3. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Beogradski Fantom 37 Napisano Jul 26, 2012 2T tuner, 170 postova Lokacija: Beograd, Kotez Motocikl: Malaguti Phantom F12 LC, Malaguti Madison RS250 Prijavi odgovor kao problematičan Zainteresovan. Ako obaveze dozvole eto me sa vama. Sta treba od papira? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fanky 1011 Napisano Jul 26, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 1083 postova Lokacija: Beograd - Vinca Motocikl: sprint explorer, Malaguti Madison S250, Suzuki Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan 1.Culle 2.Satelis 3.Fanky Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15555 Napisano Jul 26, 2012 Integrisan, 9269 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Kao sto koleZa Culle rece 12.08. (nedelja), tacka polaska bila bi u 9h sa JP na AK. Ruta: Bezanija - Surcin - Becmen - Dec - Karlovcic - Budjanovci - Jarak - S. Mitrovica - Lacarak - Martinci - Kuzmin skretanje levo za Bosut - Balatun - Etno selo Stanisici ( pauza, klopa, setnja...) Povratak bi bio preko Pavlovicevog mosta - Badovinci - Klenje - Bogatic - Belotic - Stiter ( u blizini je Letnjikovac suma ) - Misar - Debrc - Usce - Baric - Umka - Ostruznica - Bg --- negde oko 300km Po dolasku na granicu ( most Raca ) pored voz. dozvole i saob. dozvole potrebno je imati licnu kartu i zeleni karton ( z. karton moguce je izvaditi na samoj granici u trajanju od 12h i kosta 20 maraka ili 10e sto ne bi preporucio ) Svi predlozi i sugestije dobro dosle Evo i linka sta bi posetili http://www.google.rs/search?q=etno+selo+stanisic&hl=sr&prmd=imvnsfd&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ei=0e0QUOuaKczTsgbFjwE&ved=0CFEQsAQ&biw=1280&bih=933 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Crni. 448 Napisano Jul 26, 2012 Zainteresovan, 581 postova Lokacija: Beograd,29 novembar Motocikl: Honda Varadero XL 1000 V Prijavi odgovor kao problematičan 1.Culle 2.Satelis 3.Fanky 4.crnibgd+Slavica Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arsa 475 Napisano Jul 28, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 324 postova Lokacija: Karaburma - Kanarevo Motocikl: X8-400 Prijavi odgovor kao problematičan Mozda neko zainteresovan za: ČETVRTAK, 09. 08. 2012. - GUCA ? Zanima me Koncert DJ Shantela & Bucovina Club Orkestara – pozornica na stadionu od 22:00 Ako ima interesenata da se organizujemo ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15555 Napisano Jul 28, 2012 Integrisan, 9269 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Mozda neko zainteresovan za: ČETVRTAK, 09. 08. 2012. - GUCA ? Zanima me Koncert DJ Shantela & Bucovina Club Orkestara – pozornica na stadionu od 22:00 Ako ima interesenata da se organizujemo ! Ima interesanata za Gucu samo da vidimo ko bi kad mogao, malo je rizicno ostaviti sqt i otici na Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arsa 475 Napisano Jul 28, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 324 postova Lokacija: Karaburma - Kanarevo Motocikl: X8-400 Prijavi odgovor kao problematičan Ja cu sigurno u cetvrtak motorom... i verovatno subota ili nedelja al kolima... Na zalost, vrlo bi rado sa vama u Stanisic.. al opet se gadja sa terminom guce! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Srdjan NS 71 Napisano Jul 30, 2012 Svrati ponekad, 311 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Gilera Nexus 500 Prijavi odgovor kao problematičan Neko od MAXI skuterasa iz NS slobodan ovih dana za neku kafu i upoznavanje? Ako je Alexanto slobodan mogli bi i na neku voznjicu do Zablja da najzad upoznam cuvenog nam predsednika... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4651 Napisano Jul 30, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 5985 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Posle tri sam slobodan, moram pre toga na sahranu... Javite se ranije i nema problema. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15555 Napisano Avgust 4, 2012 Integrisan, 9269 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Sto se tice posete Stanisicima 12.08. kada stignemo u Balatun svraticemo do snajkinih (baka i deka) na kafu,sok, pivce, ladnu dinju i lubenicu pa nastavljamo dalje i ponesite marke ili evre posto dinar tamo nista ne znaci. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeka Peka i drugari 880 Napisano Avgust 4, 2012 veseli stomatolog , 860 postova Lokacija: Beograd Motocikl: dl 650 Prijavi odgovor kao problematičan sutra nema voznje??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BigRider 1659 Napisano Avgust 4, 2012 МК Братство, 1943 postova Lokacija: НОВИ САД СРБИЈА Motocikl: BMW R 1200 RT Prijavi odgovor kao problematičan nema jbg!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Culle 1112 Napisano Avgust 6, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 863 postova Lokacija: Beograd MML Motocikl: Aprilia Atlantic Clasic 500,dok ne pojeftini GP Prijavi odgovor kao problematičan Ja cu morati nazalost da se skinem sa spiska za Stanisice jer 12-og idem na more s tim sto ce biti jos voznjica do kraja sezone pa cemo se voziti . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BigRider 1659 Napisano Avgust 9, 2012 МК Братство, 1943 postova Lokacija: НОВИ САД СРБИЈА Motocikl: BMW R 1200 RT Prijavi odgovor kao problematičan Za sada kako stvari stoje ja ne idem u Stanisice!!! Nisu ispale finansije kako sam ocekivao pa ne verujem da cu uspeti da se organizujem!!! Ipak je tu i je_eni zeleni karton 2000din i 2000din za benzin i isto toliko za tamo to mi je blizu 60ak eura... Tako da picite vi momci a ja ako nesto iskombinujem javim vam!!! Maxi Pozdrav!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15555 Napisano Avgust 9, 2012 Integrisan, 9269 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Bilo kako bilo,ko mogo il ne mogo ja cu biti u 9h na AK Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fanky 1011 Napisano Avgust 9, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 1083 postova Lokacija: Beograd - Vinca Motocikl: sprint explorer, Malaguti Madison S250, Suzuki Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan Dare, uz tebe sam 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SALE_CA 440 Napisano Avgust 12, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 380 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Vstrom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Drugari hocete li navracati na ovu stranu malo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15555 Napisano Avgust 13, 2012 Integrisan, 9269 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Drugari hocete li navracati na ovu stranu malo Cacak, Cacak Sumadiski Rock and Roll... Ako smatras da ima lepog videti/voziti u i oko Cacka, smisli rutu i datum pa ko hoce/moze pridruzuje se eskadrili 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Crni. 448 Napisano Avgust 13, 2012 Zainteresovan, 581 postova Lokacija: Beograd,29 novembar Motocikl: Honda Varadero XL 1000 V Prijavi odgovor kao problematičan Ma ja bi vise voleo kad bi imao neko iz Leskovca pa da se provozamo donde. LESKOVACKA ROSTILJADA Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15555 Napisano Avgust 14, 2012 Integrisan, 9269 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan prasici - ovnici - pilici - jagnjici.... zzzanimacija za zubeee, jos malo pa nestalo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
noxy91 122 Napisano Avgust 14, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 548 postova Lokacija: Paracin Motocikl: gilera runner 50/piaggio x9 500 Prijavi odgovor kao problematičan mozda bi mogli za vikend do kopaonika da se malo provozamo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15555 Napisano Avgust 15, 2012 Integrisan, 9269 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan mozda bi mogli za vikend do kopaonika da se malo provozamo... Dobar predlog ali sada za vikend sam bizzi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
noxy91 122 Napisano Avgust 15, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 548 postova Lokacija: Paracin Motocikl: gilera runner 50/piaggio x9 500 Prijavi odgovor kao problematičan ja sam dao predlog, ali ne znam ni da li cu ja biti slobodan za vikend... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...