Joey 1 Napisano Jul 23, 2012 U prolazu, 12 postova Lokacija: Zrenjanin-Muzlja Motocikl: Hornet 600 Prijavi odgovor kao problematičan Evo ovako imam ponudu da dobijem Fzx750 za horneta...pa bih voleo da saznam malo vise oko ovog motora od vas ko ima iskustva snjim ili ko ga ima...hvala unapred Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vukčević 100 Napisano Jul 24, 2012 Svrati ponekad, 152 postova Lokacija: Podgorica Motocikl: Varadero Prijavi odgovor kao problematičan Ovakva? http://www.google.me/imgres?imgurl=http://vyxxn.co.uk/catalog/images/fzx%2520750%2520fazer.bmp&imgrefurl=http://supermagna.ru/%25D1%2584%25D0%25BE%25D1%2580%25D1%2583%25D0%25BC/supermagna-vs-fzx750&h=375&w=500&sz=550&tbnid=iyOXEnOdC5FlPM:&tbnh=90&tbnw=120&prev=/search%3Fq%3Dfzx%2B750%26tbm%3Disch%26tbo%3Du&zoom=1&q=fzx+750&usg=__albmZyxLEmERuOvAcIHYDvcuN3U=&docid=fAi9l_CpzSH9FM&hl=sr-ME&sa=X&ei=_EsOUMTVG8_Nswb6uoG4Bg&ved=0CEwQ9QEwAg&dur=358 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Joey 1 Napisano Jul 24, 2012 U prolazu, 12 postova Lokacija: Zrenjanin-Muzlja Motocikl: Hornet 600 Prijavi odgovor kao problematičan Da da to je taj...samo sto ovaj sto mi nude je 99god...Samo treba da se farba i to je to....Meni se licno svidja motorce,lici na V-maxa,samo me interesuje iskustva snjim.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vukčević 100 Napisano Jul 24, 2012 Svrati ponekad, 152 postova Lokacija: Podgorica Motocikl: Varadero Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam ga imao negdje 2006-te...Bio je dosta zapusten,(ulje-ko zna kad je mijenjano,gume neke stare,pakni nije bilo-gvozdje na gvozdje,itd... I pored svega isao je kao zmaj!!! A tek zvuuk...Ima oko 100 ks,koliko mi se cini. E sad,ne znam zasto mijenjas Horneta za njega? U korist horneta ide : potrosnja,ciklistika,djelovi,registracija...Ne znam,razmisli. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dams1976 37 Napisano Jul 24, 2012 Svrati ponekad, 109 postova Lokacija: SVILAJNAC Motocikl: yamaha fzx 750 Prijavi odgovor kao problematičan 94ks,ali 99 godiste mislim da nema da se nadje! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Joey 1 Napisano Jul 24, 2012 U prolazu, 12 postova Lokacija: Zrenjanin-Muzlja Motocikl: Hornet 600 Prijavi odgovor kao problematičan Neznam on je registrovan kao 96-o ali kako sam gledao papire kako je uvezan tamo stoji da je 99god stvarno neznam...zato sam hteo da pitam nekog ko ima vise iskustva sa ovim motorom...ali kako vidim moracu dobro da razmislim... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maxster 712 Napisano Jul 25, 2012 Svrati ponekad, 400 postova Lokacija: Ptuj - Slovenija Motocikl: Moto Guzzi Norge 1200 GT 8V, V 65 Florida, Malaguti Madison 3 250 ie Carbon Black Edition Prijavi odgovor kao problematičan Za mene definitivno najlepša Yamaha. U ona vremena, kad sam je prvi put vidio kod "Yamaha Gödl" u Grazu u Austriji, negde 1986-te bila je revolucionarna. Bila je nekako cruiser-choper i sport-naked u jednom. Dugo vremena sam takoreći sanjao o njoj al nikad nije došla u moju garažu. Još dan danas bi je uzeo da dobijem kakav dobar primerak. Pošto je u ona vremena u Americi več bio i V-max na tržištu ta FZX je odmah dobila nadimak "mali max" i postala jako popularna među ženama zbog oblika i konstrukcije a i prilično niske visine sedišta. A motor je bio takoreči brutalan vodno hlađeni 4 cilindraš, 750 ccm 94 konja, 6 brzina i več tada 1986-te dosta jak obrtni momenat od 76,5 Nm Bio je i jako brz za tu kategoriju motora. Vmax mu je bila po tvornici 222 km/h a ubrzanje na četvrt milje (400m) oko 11,6 sek ( 187 km/h). No nisi napisao kolika je cjena, kako izgleda,šta treba da se farba itd. Daj ako imaš koju fotku stavi je, da vidimo tu ljepoticu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vukčević 100 Napisano Jul 25, 2012 Svrati ponekad, 152 postova Lokacija: Podgorica Motocikl: Varadero Prijavi odgovor kao problematičan I da,Maxter,stvarno je nekako mala... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Joey 1 Napisano Jul 25, 2012 U prolazu, 12 postova Lokacija: Zrenjanin-Muzlja Motocikl: Hornet 600 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Maxster...Evo danas idem oko 20h kod coveka da vidim motor jos jednom da provozam krug i da slikam pa cu staviti slike,pa da vidimo sta bude...Meni se dopada oblik bas zbog toga sto kako kazes je kao mali V-max i onako lici malo na choopera...evo imam jednu sliku pre 2god...dok je bio kod Druga motor ali ona ga je posle prodao i fzx je samo paljen nije vozen od tada...Nema cenu isao bi za zamenu za horneta... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Joey 1 Napisano Jul 25, 2012 U prolazu, 12 postova Lokacija: Zrenjanin-Muzlja Motocikl: Hornet 600 Prijavi odgovor kao problematičan Evo e sad koliko se vidi ali danas cu da okacim vise slika o motoru... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maxster 712 Napisano Jul 25, 2012 Svrati ponekad, 400 postova Lokacija: Ptuj - Slovenija Motocikl: Moto Guzzi Norge 1200 GT 8V, V 65 Florida, Malaguti Madison 3 250 ie Carbon Black Edition Prijavi odgovor kao problematičan Još i crno-crvena... Kolko sam uspeo da vidim na ovi fotki još je u originalnom izdanju. A kolika je kilometraža? Daj šalji slike večeras... Samo da prišapnem ... ja bi menjao Horneta odmah Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Joey 1 Napisano Jul 25, 2012 U prolazu, 12 postova Lokacija: Zrenjanin-Muzlja Motocikl: Hornet 600 Prijavi odgovor kao problematičan da to mu je orginalna boja...Presao je pravih 28.000km.....stavicu slike pa ces videti kako sada izgleda a da,zaboravih da pominjem da ima 2 x akrapovic izduva...A ovo je moja honda sto bi islo za zamenu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Joey 1 Napisano Jul 25, 2012 U prolazu, 12 postova Lokacija: Zrenjanin-Muzlja Motocikl: Hornet 600 Prijavi odgovor kao problematičan Evo par slicica od Fzx-a...nije ni toliko lose(ali ipak bi ga ja farbao) ali fali mu poliranje i kilometar sat,mislim ima kilometar sat sve je ispravno samo plastika(kutija) od njega je slomljena... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PremieRacing 3051 Napisano Jul 26, 2012 Drug član, 1175 postova Lokacija: New Now Motocikl: Uly Prijavi odgovor kao problematičan zar Hornet ne vredi vise od ovog skrnavog malog Vmaxa... Vidi ga kako je umoran, ne kazem da ne moze da se sredi, ali... I od Akrapovica nema nista, cak ni nalepnica nije original. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Joey 1 Napisano Jul 26, 2012 U prolazu, 12 postova Lokacija: Zrenjanin-Muzlja Motocikl: Hornet 600 Prijavi odgovor kao problematičan zar Hornet ne vredi vise od ovog skrnavog malog Vmaxa... Neznam druze stvarno,neki kazu da vredi a neki da ne...neznam sta da radim,posto ja vise volim Choopere a imam Horneta nekazem da Hornet nije dobar motor,lak je za uplravljanje,vuce,ide,extra zvuk ima,bilo koga sretoh svi kazu da jako lepo radi...ali najveci problem je da sam ja vise za choopera...zato sam i postavio da bih ga menjao za choopera medjutim do sada sam samo ovu ponudu imao...moram jako dobro da razmislim... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maxster 712 Napisano Jul 26, 2012 Svrati ponekad, 400 postova Lokacija: Ptuj - Slovenija Motocikl: Moto Guzzi Norge 1200 GT 8V, V 65 Florida, Malaguti Madison 3 250 ie Carbon Black Edition Prijavi odgovor kao problematičan zar Hornet ne vredi vise od ovog skrnavog malog Vmaxa... Vidi ga kako je umoran, ne kazem da ne moze da se sredi, ali... I od Akrapovica nema nista, cak ni nalepnica nije original. Sad gledajuči razliku u godinama - tu si u pravu. Gledajuči kategoriju i izgled onda taj Hornet - pa makar je to Honda - nema usporedbe. Ipak je FZX bila u ona vremena sam vrh ponude Yamahe a Hornet je jedan prosječan model u brdu Hondine ponude. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maxster 712 Napisano Jul 26, 2012 Svrati ponekad, 400 postova Lokacija: Ptuj - Slovenija Motocikl: Moto Guzzi Norge 1200 GT 8V, V 65 Florida, Malaguti Madison 3 250 ie Carbon Black Edition Prijavi odgovor kao problematičan zar Hornet ne vredi vise od ovog skrnavog malog Vmaxa... Neznam druze stvarno,neki kazu da vredi a neki da ne...neznam sta da radim,posto ja vise volim Choopere a imam Horneta nekazem da Hornet nije dobar motor,lak je za uplravljanje,vuce,ide,extra zvuk ima,bilo koga sretoh svi kazu da jako lepo radi...ali najveci problem je da sam ja vise za choopera...zato sam i postavio da bih ga menjao za choopera medjutim do sada sam samo ovu ponudu imao...moram jako dobro da razmislim... Joey, Gledajuči te slike vidim, da je u dosta dobrom stanju ozirajuči se na godinu proizvodnje - koja je po slikama negde 1988 a ne 1999, kao što si napisao. Možda je tad uvezena u Srbiju i prvi put registrovana. Vidim da su i gume pri kraju Napred ima tvornički 110/90 V 16 a sad je gore 130/60. Znači dosta preširoke i previsoke. I zadnja izgleda isto nešto velika. Treba da bude 140/90 V 15. Auspussi niso od akrapoviča, nego su neki nabuđeni. Dalje prednji far ima original crom lajsnu a ova je izgleda crna il možda i fali . Al to je najmanji problem. Ako papiri, izgled (za dušu jelda) i kilometraža štima a motor ide onda bi je ja - da sam na tvom mestu uzeo - zamenio odmah. Da se lepo opere i ispolira, - skloni tih par nedostataka - onda je to mašina kojih nema više puno ni u EU al i mislim da ih nema više od 2 kod vas. Još je i svake godine starija što samo dobija na vrednosti. Evo to je moje osobno razmišljanje i ja bi danas tako napravio. Sad na tebi je da dobro razmisliš šta želiš i koliko ti ova Yamaha sa dušom - znači Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12705 Napisano Jul 26, 2012 Ne silazi, 7364 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Ja bih ti savetovao da ga zaobidjes, vidno je zapusten. Pogledaj samo gume, tu vec imas 200 eur troska, plus ulje, filteri, pitanje u kakvom stanju stanju su plocice, viljuska itd. Kad neko vozi na onakvim gumama sumnjam da je i na ostale komponente obracao paznju. Kakvi se krsevi prodaju i koliko je muka naci dobar/odrzavan motor, cuti i vozi to sto imas. U suprotnom ces vecito ulagati u neki krs, nikada neces imati dobar motor niti ces uspeti da skupis novac za prelazak na nesto bolje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Joey 1 Napisano Jul 26, 2012 U prolazu, 12 postova Lokacija: Zrenjanin-Muzlja Motocikl: Hornet 600 Prijavi odgovor kao problematičan Evo kad bih ja uzeo dogovor je do sada ako slucajno uzimam dobijam novu zadnju gumu,mali servis i 4 nove svecice,plocice i diskovi su novi do 100%znam od predhodnog vlasnika prenego sto ga je prodao menjao je to su skoro glanc nove...btw motor je 96god...jeste zaostao jer kod coveka stoji godinu ipo dana...ovako za auspuh se nerazumem ali ako kazete da nije arkapovic onda nije meni se licno svidja motor mada stvarno vise ni sam neznam sta cu...vise sam cuo negativnih odgovora nego pozitivnih....nije laka odluka ali ipak hvala na misljenjima dosta pomaze jeste da ne u onu stranu na koju sam mislio al ajd...ja mislio svi ce imati poz odgovore za ovaj motor Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...