Gremco 0 Napisano Jul 23, 2012 U prolazu, 8 postova Lokacija: Niksic Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima! Mislio sam da farbam ram svog motora, pa bih da se posavjetujem sa vama! Motor je trenutno crni, a ja bih da bude kombinacija crveno-crna. Dajte neke sugestije! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ratboy 1389 Napisano Jul 23, 2012 Zainteresovan, 952 postova Prijavi odgovor kao problematičan Sugestija je da ne diraš ram, nabolja je crna osim ako ne praviš neko stilizovano sranje ili repliku, crven ram deluje ili ružno ili kičasto. Ako pod ram misliš na noseće cevi a ne na celu spoljašnjost. A i mnogo posla nizašta. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gremco 0 Napisano Jul 23, 2012 U prolazu, 8 postova Lokacija: Niksic Prijavi odgovor kao problematičan Meni je trenutno siva, stariji model SV-a, bih da bude ram crni a plastike crno-crvene, sta mislis o tome? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Adler 189 Napisano Jul 23, 2012 Svrati ponekad, 439 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Piaggio Beverly Sport Touring 350 Prijavi odgovor kao problematičan Sve je stvar ukusa, i ako zelis i mozes svoj motor da udesis po svojoj volji nema vece srece. Ako nisi vican sa photoshopom, uzmi sliku i edituj je u paintu, samo baci crvenu cetkom preko rama, da vidis da li ti uopste na prvi pogleds izgleda dobro, ako ti se i dajle svidja, onda kreni u razradu ideje, tj. kompletnog motora, da li zelis jos nesto da uradis, i na kraju, kada shvatis da si zadovoljan uradi. Nemoj mnogo da pitas oko toga, da li da farbam, da li da ovo, da li da ono, nadji dobrog majstora i uradi ( ili uradi sam sto je jos bolje, ako umes), svako ce ti reci drugacije, kao sto je meni R1 ruzan, i gsx750 mali kao igracka, ne znaci da su oni losi, ruzni, vec je to moja filozofija. Crvena i crna su uvek isle zajedno, probaj neku tamnije crvenu za ram, pod uslovom da su ti sve plastike crne, pa se onda igraj sa ostalim stvarima, npr. skines sve nalepnice, ostavis samo SV650 crvenim slovima, i tako neke sitne crvene detalje, po motoru. Po mom misljenju, previse svetla crvena ne bi isla, u ostaom imas Ducatije sa crvenim ramovima, pa pogledaj malo te kombinacije. PREPRAVKA: Sad sam video da bi ti zeleo u stvari crn ram, a crveno-crne plastike. Ako nemas inspiraciju, pogledaj razne slike po netu, pa uzmi sta ti se svidja. Gradi svoju ideju od drugih. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ratboy 1389 Napisano Jul 23, 2012 Zainteresovan, 952 postova Prijavi odgovor kao problematičan To je dobra kombinacija, crno ispresecano crvenim do najviše 1/3 crvene površine bolje i manje. E sad dezen je komplikovanija stvar, sa nekoliko linija možeš totalno da promeniš kompletan ugodjaj pošto je to prilično kontrastna kombinacija. Najbolje nacrtaj ili nadji na netu nešto nešto približno onome što bi ti hteo da predložimo izmene da ne bude da ti neko nameće kompletno rešenje, to je tvoj motor i treba da bude bar malo odraz tvog ukusa i kreativnosti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gremco 0 Napisano Jul 23, 2012 U prolazu, 8 postova Lokacija: Niksic Prijavi odgovor kao problematičan A sta mislite komplet ram i plastike crne samo linija od blatobrana preko maske, rezervoara do repa crvena, kao sto dodje na bijelog fazera? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MotoBokce 198 Napisano Jul 27, 2012 Svrati ponekad, 103 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Honda xrv 750 rd07a Prijavi odgovor kao problematičan Druze i ja ti predlazem da pogledas dizajn nekih italijanskih motora, jer jedno je u glavi, drugo na slici a trece uzivo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fruitcake 478 Napisano Avgust 5, 2012 oddball, 1146 postova Lokacija: Alba Greca Motocikl: tri šrafa u nozi Prijavi odgovor kao problematičan posto ti moderne tehnologije daju mogucnost da prvo pogledas pre nego sto nesto uradis onda bi bilo bolje tako. nadji neku sliku na netu koja ti se najvise svidja pa gradi ideju prema tome sto ti je vec rekao Adler. pritom, ako zelis samo dvobojnu semu, dakle crno-crvenu sa ostrim linijama uvek mozes da kupis crvenu i crnu izolir traku i da ih lepis po motoru dok ne dodjes do onoga sto te zanima. tada ces biti daleko sigurniji da li to tvom motoru stoji po tvom ukusu. pa kada nadjes ono sto ti se svidja ti se lepo malo odaljis, izvadis fotoaparat/telefon i slikas sa svih strana i posle pravo na farbanje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gremco 0 Napisano Avgust 5, 2012 U prolazu, 8 postova Lokacija: Niksic Prijavi odgovor kao problematičan Ponio sam ram, zadnju viljusku, prednje cizme, fuzastere i jos neke sitnice na farbanje, crna 30% mat, vidjecemo sta ce ispasti a sjutra krecem na smirglanje i pripremanje plastika i rezervoara Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...