Desert Fox 248 Napisano Jul 19, 2012 Honda pa sve onda.... , 630 postova Lokacija: Pirot Motocikl: Africa Twin rd07, Suzuki dr 650 Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem original Martinke u super stanju, desetak puta nosene. Nigde ostecene Imaju metalni bruks Duzina gazista je oko 28,28.5 cm sto bi bilo 42,43 otprilike cena 40e, placene su oko 13000 dinara Ne propustite 063 477262 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fanky 1011 Napisano Jul 27, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 1083 postova Lokacija: Beograd - Vinca Motocikl: sprint explorer, Malaguti Madison S250, Suzuki Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan Imam indenticne oko 8 godina i pomerile se nisu, malo se namackaju imalinima i kremama da cuvaju kozu i kao iz radnje, vrede za sve pare 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goblin 238 Napisano Jul 27, 2012 Svrati ponekad, 425 postova Lokacija: Beograd - Borca Motocikl: Futong 250 Prijavi odgovor kao problematičan Imam indenticne oko 8 godina i pomerile se nisu, malo se namackaju imalinima i kremama da cuvaju kozu i kao iz radnje, vrede za sve pare To ti je zato sto si omatorio, pa se vise ne sutiras! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sergio 2328 Napisano Jul 27, 2012 hoochie coochie man, 1239 postova Lokacija: BG/ZG Motocikl: Harley Davidson Road King Classic '07 & Honda CB750K '81 Prijavi odgovor kao problematičan Odlicna cipela za male pare. Ja furam Shelly's rangers... imam 2 para.. jedne su za sutiranje, izivljavanje, motor itd.... a ove druge mackam i pazim, pa obujem za 'specijalne prilike' :D Mada... Shelly's je promenio vlasnika fabrike i kvalitet im je sad otisao u 3 lepe... Kupih skoro nov novcijat par... djon se POTPUNO izlizao posle 3 meseca... kaze ovaj u radnji da se sve vise ljudi zali na to. Sto znaci da Shelly's odlazi u istoriju. Dr. Martens jos uvek drzi kvalitet i svakako je mnoooogo dobra investicija. Planiram da kupim na jesen jedan par. Kupio bih i ove, ali sta cu kad nosim chetrdeset shes' :D Pustinjska lisicO, sorry za blagi off Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Desert Fox 248 Napisano Septembar 27, 2012 Honda pa sve onda.... , 630 postova Lokacija: Pirot Motocikl: Africa Twin rd07, Suzuki dr 650 Prijavi odgovor kao problematičan 40 eura a euro racunam po 100 dinara Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maxxa 303 Napisano Septembar 30, 2012 侍, 671 postova Lokacija: Булбулдер Motocikl: Honda XRV 650 Prijavi odgovor kao problematičan bedak mi samo jer nisam siguran za broj ja nosim 43/44 , moram da premerim nogu... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lemy 1044 Napisano Septembar 30, 2012 Drug član, 1076 postova Lokacija: Novi Sad-Sabac Motocikl: Suzuki DR-Z400, KTM 790 adventure Prijavi odgovor kao problematičan Koji broj je na njima ? cudno mi nesto da su 28-28,5cm a broj 42-43. Po louisu ( kupio letos) 43 je 27-27,5 ? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Desert Fox 248 Napisano Septembar 30, 2012 Honda pa sve onda.... , 630 postova Lokacija: Pirot Motocikl: Africa Twin rd07, Suzuki dr 650 Prijavi odgovor kao problematičan Bas toliko 28-28.5 cm je mera unutrasnjeg gazista. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Desert Fox 248 Napisano Octobar 1, 2012 Honda pa sve onda.... , 630 postova Lokacija: Pirot Motocikl: Africa Twin rd07, Suzuki dr 650 Prijavi odgovor kao problematičan Otisle kolegi sa foruma u Pazovu Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...