milanni 68 Napisano Jul 18, 2012 Svrati ponekad, 136 postova Prijavi odgovor kao problematičan 27.28.29. Bela Crkva MK "RIP" Zna li neko nesto o ovom skupu da li ce biti ko gostuje i nesto od programa. Hvala unapred Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MILJAN* 157 Napisano Jul 18, 2012 Zainteresovan, 904 postova Lokacija: Šumadija-Pašaluk Motocikl: SUZUKI V- STROM Prijavi odgovor kao problematičan Niko me pominje nista...Svirace komarci a kuvace se tradicionalni bajkerski zablji bataci..Provod extra...:-) :-) :-) Sent from my ASUS Transformer Pad TF300T using Tapatalk 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marphi 1138 Napisano Jul 18, 2012 bu!, 609 postova Lokacija: Pa Motocikl: Honda Deauville 650 Prijavi odgovor kao problematičan bice skup,ako nadjem detalje,prosledicu vam...(okacili su plakat na moto skupu u pancevu ) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mishke 574 Napisano Jul 19, 2012 Svrati ponekad, 335 postova Lokacija: Indjija Motocikl: Suzuki GSXR 750 K9 Prijavi odgovor kao problematičan Znam da je otkazan moto skup u Vrscu ove godine ali za Belu Crkvu ne znam... http://www.moto-berza.com/moto-vesti/moto-skupovi/otkazan-moto-skup-u-vrscu/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marphi 1138 Napisano Jul 19, 2012 bu!, 609 postova Lokacija: Pa Motocikl: Honda Deauville 650 Prijavi odgovor kao problematičan ne mogu da nadjem poster ali znam da mi je zapao za oko nastup Vatrene vode i Kraljevskog apartmana... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MILJAN* 157 Napisano Jul 19, 2012 Zainteresovan, 904 postova Lokacija: Šumadija-Pašaluk Motocikl: SUZUKI V- STROM Prijavi odgovor kao problematičan ne mogu da nadjem poster ali znam da mi je zapao za oko nastup Vatrene vode i Kraljevskog apartmana... Kraljevski apartman je razlog da ne dodjemo...Ali, dolazimo pa tih 2 sata se sklanjamo,,, Sent from my ASUS Transformer Pad TF300T using Tapatalk 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pemac 6 Napisano Jul 21, 2012 U prolazu, 83 postova Lokacija: Bela Crkva Motocikl: Honda CB500 / MZ ETZ 150 Prijavi odgovor kao problematičan sviraju Vatrena voda, Kraljevski apartman, Sveti gral, Prorok, Zidari, BIP, Idi begaj koliko se secam sa plakata.Provericu danas u centru pa javljam. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cunami 62 Napisano Jul 22, 2012 U prolazu, 41 postova Lokacija: Odzaci Motocikl: SUZUKI GSF 650 S Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cuperusa 1 Napisano Jul 23, 2012 U prolazu, 33 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Suzuki GSXF 600 Prijavi odgovor kao problematičan Imam u planu da dodjem u Belu crkvu,zanima me ljudi da li sme da se kupa u tom jezeru,kakav je inace provod organizacija cna ulaznice,pica,klope,pa cak i prenocista posto ne dolazim sam,cuo sam razne price ali bih voleo neko iskreno da mi kaze da li valja ili ne.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
isterivac 269 Napisano Jul 23, 2012 Svrati ponekad, 309 postova Motocikl: Honda CBR 600 Prijavi odgovor kao problematičan I mene zanima isto sto i kolegu Milosa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola535 133 Napisano Jul 23, 2012 Svrati ponekad, 266 postova Lokacija: Smederevska Palanka - Beograd(Jerkovic) Motocikl: Yamaha Virago 535-prodat; RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam na kom jezeru se odrzava skup,ali ja sam skoro bio na onom gde je kamp,koje se nalazi sa desne strane pred ulazak u grad. Lepo sredjeno,i cista voda. U slucaju da neko ne nadje smestaj moze tamo da ode sa satorom,meni motorom nisu naplatili ulaz,a mislim da moze da se prespava u satoru za dz isto. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scorpija 2025 Napisano Jul 23, 2012 Svrati ponekad, 444 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Honda CBR 1000 f Prijavi odgovor kao problematičan Skup je na glavnom tj. velikom jezeru! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlaya 238 Napisano Jul 23, 2012 Zainteresovan, 508 postova Lokacija: Lajkovac Motocikl: BMW R 1200 GS Triple black Prijavi odgovor kao problematičan Zar nema niko od organizatora skupa ili neko blizak njima da nas uputi u detalje! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MILJAN* 157 Napisano Jul 24, 2012 Zainteresovan, 904 postova Lokacija: Šumadija-Pašaluk Motocikl: SUZUKI V- STROM Prijavi odgovor kao problematičan http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/83819-12-ti-moto-skup-u-beloj-crkvi/page__pid__1342893#entry1342893 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...