LeshoKv 0 Napisano Jul 18, 2012 U prolazu, 14 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: MZ ETZ251 costum Prijavi odgovor kao problematičan ljudi prodajem svog MZ-a ETZ251 ako neko zna da nekome treba neka me obavesti, prodajem ga zbog kupovine jaceg motora. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kum_Mixer 117 Napisano Jul 19, 2012 Svrati ponekad, 140 postova Lokacija: Srpska Crnja Motocikl: Honda Transalp 600v Prijavi odgovor kao problematičan Koja cena? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LeshoKv 0 Napisano Jul 19, 2012 U prolazu, 14 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: MZ ETZ251 costum Prijavi odgovor kao problematičan 650e za kes moze nize, pozovi na 0646661920 za vise informacija Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Jul 19, 2012 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Tesko ce se to prodati za te pare ! 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LeshoKv 0 Napisano Jul 19, 2012 U prolazu, 14 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: MZ ETZ251 costum Prijavi odgovor kao problematičan 550e zadnja cena Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Jul 19, 2012 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan I za te pare - opet tesko! Da je u fabrickom stanju - pa jos nekako, al ovakav - jako tesko! . Pogledaj malo po oglasima kako se krecu cene za isti motor u fabrickom stanju. A to su cene koje se traze - znaci da se svaka moze skinuti po malo . 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kukul cb 500 s 6 Napisano Jul 20, 2012 Svrati ponekad, 147 postova Prijavi odgovor kao problematičan On 19. 7. 2012. at 23:31, drumskalisica je napisao: I za te pare - opet tesko! Da je u fabrickom stanju - pa jos nekako, al ovakav - jako tesko! . Pogledaj malo po oglasima kako se krecu cene za isti motor u fabrickom stanju. A to su cene koje se traze - znaci da se svaka moze skinuti po malo . bas tako ,najlakse se prodaje original stanje,ja sam kupio pre neki dan 251 u jako dobrom stanju ,tablicu stavi i vozi za 400 e ,pa neka se zapita i zamisli sta je realno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ts-chopper 113 Napisano Jul 20, 2012 Drug član, 1306 postova Lokacija: Nish Motocikl: MZ-ts 250/1 (custom) Prijavi odgovor kao problematičan Sve je stvar ukusa... ja iskreno svoj motor nikada ne bih dao za te pare, a veze nema sa originalom... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LeshoKv 0 Napisano Jul 21, 2012 U prolazu, 14 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: MZ ETZ251 costum Prijavi odgovor kao problematičan i on je u extra stanju nista nema mana nista tako da ako je neko zainteresovan broj je u temi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boban(guga) 293 Napisano Jul 21, 2012 Drug član, 1063 postova Lokacija: st banovci Motocikl: mz Prijavi odgovor kao problematičan Moram da ponovim One koje interesuje nemaju para a oni koji imaju para njih neinteresuje tako da ti je moj savet da nenavanjujes sa prodajom vec ce se pojaviti neko kome se svidja tvoj rad pa ces biti i ti i on zadovoljni samo polako Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...