StefiVA 617 Napisano Jul 18, 2012 svrati kad mu je dosadno, 258 postova Motocikl: GSXR 600k7 & kTm 690smc 2009 i Thundercat 600 2001 Prijavi odgovor kao problematičan Motor je 2007 godiste presao 13000km, pouzdano to znam jer je kod mene od pocetka, pre 700km stradao mi je servo motor od exupa i sada je namesten da stoji u otvorenom polozaju.Prilikom davanja gasa bilo da je u N ili u brzini i u pokretu kao da ima rupu u gasu izmedju 1500 i 2500 obrtajazatim u toku voznje kada sam u prvoj brzini ili drugoj motor kao da tesko prelazi preko 4000 obrtaja(trazi vise gasa) a u trecoj radi normalno.Svecice sam menjao prosle godine, ulje bi trebalo za par stotina km, filter za vazduh sam skidao i nije zapusen, ne trosi ulje, ne dimi. Jedino filter za ulje nisam menjao. I jedno glupo pitanje kad vec pitam: Sta znaci kad lampica za rezervu trepce a sta znaci kad konstantno sija? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bkns 37 Napisano Jul 18, 2012 U prolazu, 58 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: trenutno bez motora Prijavi odgovor kao problematičan Za prvi problem ti ne mogu pomnoci ali sto se tice rezerve tu mogu. Kada trepce onda si na rezervi (ne znam tacno koliko litara je rezerva) ali jos mozes malo da se vozikas, kada konstantno svetli znaci da treba da krenes pravo na pumpu jer si kritican sa benzinom... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
StefiVA 617 Napisano Jul 18, 2012 svrati kad mu je dosadno, 258 postova Motocikl: GSXR 600k7 & kTm 690smc 2009 i Thundercat 600 2001 Prijavi odgovor kao problematičan Za prvi problem ti ne mogu pomnoci ali sto se tice rezerve tu mogu. Kada trepce onda si na rezervi (ne znam tacno koliko litara je rezerva) ali jos mozes malo da se vozikas, kada konstantno svetli znaci da treba da krenes pravo na pumpu jer si kritican sa benzinom... Hvala za, problem sa rupom u gasu sam resio, sajle od gasa su se rastelovale. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
StefiVA 617 Napisano Jul 18, 2012 svrati kad mu je dosadno, 258 postova Motocikl: GSXR 600k7 & kTm 690smc 2009 i Thundercat 600 2001 Prijavi odgovor kao problematičan E da zaboravio sam jos jednu stvar, od skoro mi se desava a i drugaru na R1. Kada mi motor predje 95 i 105 stepeni desava mi se da menjac nekada teze izbacuje iz brzine i kao da je malo tvrdji. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cyber0167 759 Napisano Jul 18, 2012 Drug član, 1497 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: YZF-R1 Prijavi odgovor kao problematičan E da zaboravio sam jos jednu stvar, od skoro mi se desava a i drugaru na R1. Kada mi motor predje 95 i 105 stepeni desava mi se da menjac nekada teze izbacuje iz brzine i kao da je malo tvrdji. Najverovatnije zbog visoke spoljne temperature i zagrejanosti celog agregata. Jel se to sa menjacem desava kod ovih vrucincina i posle voznje ili ? Kako bi voleo da imam K7 i tvoje probleme 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
StefiVA 617 Napisano Jul 18, 2012 svrati kad mu je dosadno, 258 postova Motocikl: GSXR 600k7 & kTm 690smc 2009 i Thundercat 600 2001 Prijavi odgovor kao problematičan E da zaboravio sam jos jednu stvar, od skoro mi se desava a i drugaru na R1. Kada mi motor predje 95 i 105 stepeni desava mi se da menjac nekada teze izbacuje iz brzine i kao da je malo tvrdji. Najverovatnije zbog visoke spoljne temperature i zagrejanosti celog agregata. Jel se to sa menjacem desava kod ovih vrucincina i posle voznje ili ? Kako bi voleo da imam K7 i tvoje probleme Posle voznje kad ga ugasim i odstoji 5-10min ponovo radi normalno, naravno dok je ugasen ma koliko bi prethodno zagrejan i tad menjac funkcionise normalno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cavalir 338 Napisano Jul 18, 2012 Never drive faster than your angel can fly, 108 postova Lokacija: Louisville KENTUCKY; EU Motocikl: Harley Davidson, cbr 1000 rr Prijavi odgovor kao problematičan To ti je normalna pojava. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...