Jump to content

Moto Zajednica

PRVI DANI MOTO GUZZIJA U SRBIJI

Recommended Posts

• Drug član, 1020 postova
  • Motocikl: BMW R1200RT Honda VFR 800 v-tec MotoGuzzi falkone NSU SuperMAX Tomos T12

Eh kada se samo setim,na malom stornelu sam naučio da vozim, a ubrzo sam vozio falkonca.

Beše to neke davne 78-me u tadašnjem Titogradu,centar za obuku vojne saobraćajne policije!

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Svrati ponekad, 378 postova

Sta reci posle Radetove uvodne reci koja to uz slike opise najbolje moguce. Jedinstven dozivljaj i druzenje. Drago mi je sto ovo nije bio klasican moto skup vec druzenje ljudi koje povezuju iste stvari. Nadam se da ce ovo sto smo doziveli preci u tradiciju i da ce doci do povecanja broja ucesnika. I naravno da su dobrodosli i drugi ljudi dobre volje i ljubitelja zeljni dobrog provoda i druzenja.

Ziveli

• Svrati ponekad, 305 postova
  • Motocikl: KLE 500

Samo bih želeo da se zahvalim domaćinima na gostoprimstvu i izuzetnoj atmosferi :takoje:

Jednostavno je bila čast biti deo prvog zvaničnog okupljanja ljubitelja i vozača Guzzija u Srbiji i nadam se da će ova manifestacija prerasti u tradicinalnu. Do sledećeg okuljanja veliki pozdrav! :zdravo:

• Svrati ponekad, 291 postova
  • Motocikl: Moto Guzzi V35 custom Moto Guzzi California Jackal V11

Bas sam se pitao kako je tebi sve ovo izgledalo , delovao si malo usamljeno , odvojen u nekim svojim mislima dok smo se mi drugi malo intenzivnije druzili. Drago mi je da si ipak dobro i da ti je bilo lepo. Vidimo se , uvek si dobrodosao a do sledece godine imas zadatak da svog KLE naucis par reci italijanski. Pozzzzz

• Svrati ponekad, 305 postova
  • Motocikl: KLE 500

Ne mogu da se otmem utisku da me nisi zamenio sa nekim slučajno, kakva usamljenost :stabre:, pa išao sam sa Vama na izvor Grze i dalje do pećine i nazad i pri tome neprestano brbljao :neznam: .

Svakako bi bilo lepo da smo ostali i na zvanićnom delu koji se oslanjao na akupunkturu :Bokilic: ali porodične obaveze nisu mogle da čekaju pa je to bio jedini razlog ranijeg polaska sa skupa.

Inače, generalno u ovo vreme besparice i opšte apatije sakupiti ovoliko Guzzija nije mala stvar, naprotiv a utisci su zaista jako pozitivni :takoje: tako da se radujem i nestrplivo isčekujem naredni okupljanje Guzzista :)

A što se tiče učenja italijanskog, hmmm, mislim da bi bilo najbolje da taj zadatak prepustim nekom Falkoncu pa neka parla sa KLEmpavim po ceo dan u garaži, jako bih to voleo :) a onda da Vam se pridružimo na sledećem skupu! Do tada, Ciao!

• Podržavam 1

Jooooj Rile izvini ,

velika grupa je bila a ja sam mator , pa malo popusta memorija. Izvini jos jednom za pobrkavanje. Sada sam nacisto KUJ si hehehehe. Da ste ostali na zabavnoscenskom programu koji se odvijao uz logorsku vatru druzenje bi bilo jos bolje zapamceno. Orila se grza od smeha. Ja stvarno imam tu falinku , da ne upamtim imena pri upoznavanju na prvu , ali posle kad uklavirim ne zaboravljam kao slon. Tako sam jednom upoznao devojku , smuvali smo se i trebali sutradan da izadjemo a ja nisam bio siguran za ime ehehehehehe mozes misliti sada. Mada bi sada ime neke lepojke zapamtio iz cuga , taj mi je registar odavno neaktivan hehehehe ima nova fascikla, ceka. Sve u svemu zacin C dobrodosao i sledece godine ako nabavis nekog GUZZI-ja jos i bolje lakse ce mo se razumeti. Pozdrav do nekog drugog druzenja.

• Podržavam 1

• Svrati ponekad, 378 postova

I evo nas opet, nakon manje od godinu dana, sprema se novo druzenje. Uskoro stize i zvanicna objava sa sadrzajem desavanja i satnicom... :takoje:

Postovani prijatelji , Vozaci i ljubitelji brenda MOTO GUZZI prosla je skoro godina od zadnjeg skupa i vreme je da se ponovo vidimo , druzimo i prebrojimo :D . Kao PR ispred organizatora i realizatora skupa objavljujem sledece 0y8e.jpg

Kao i predhodnih godina bicete na vreme obavesteni o neophodnoj kotizaciji , da bi se gore na Grzi pocastili primorani smo na takav potez . Vremena su teska i uveravam vas da ce suma biti stvarno minimalna. Oni koji planiraju da noce neka ponesu satore. Ako uspem da napravim saradnju sa planinarskim domom bicete na vreme obavesteni a smestaj imate u konaku KOLIBA na grzi ciju ponudu imate na netu.

• Podržavam 2

Dobrodosli su svi ljudi dobre volje.

Da ne bude ljutnje i zabune , ovo nije moto skup klasicnog tipa sa trestecom muzikom i binom , paljenjem guma itd. Svrha ovog druzenja je da se vlasnici i ljubitelji MOTO GUZZI motora sretnu , upoznaju , razmene iskustva , pomognu jedni drugima na bilo koji nacin da njihovi ljubimci budu u top formi. Deo izletista Grza koji mi odvojimo za nase druzenje je relativno mali i ne omogucava smestaj velikog broja satora i ljudi. Nema naplacivanja ulaza i naplacivanja pica , sanka i prodavnica ali zato smo kao i prosle godine odlucili da svako ko zeli da ucestvuje u ovom druzenju uplati 1200din a tako skupljena sredstva ce biti potroseni na nabavku pica i klope za ucesnike. Dragi moji Guzzisti i ostali simpatizeri ko zeli da uzme ucesce u ovome neka mi posalje poruku u inbox da bih mu poslao podatke kako da uplati kotizaciju. Prijave i novac cemo primati do 10.05.2014. i to ce biti orijentir koliko ce nas biti gore. Srdacan pozdrav i DOBRODOSLI

• Podržavam 2

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja