Kaya 730 Napisano Jul 17, 2012 Detoksifikovan, 214 postova Lokacija: Beograd i okolina Motocikl: TDM 900 - 2002. Prijavi odgovor kao problematičan Za mene i moju dragu saputnicu koja se boji ksda vozim brzo a uspava se kad vozim kako ona zeli...po mogucnost sa MP3 opcijom...hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeljkamp 3247 Napisano Jul 17, 2012 ЗЕЉКАМП, 1820 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Napisah ti na FB-u ali ajde i ovde. Javi se Arakisu da ti on ugradi komunikaciju koju nose svi BJB redari i ostala kompanija. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
strasilo 3893 Napisano Jul 17, 2012 Drug član, 2288 postova Lokacija: Podravska pripizdina u HR Motocikl: egzotični GSXR750 K88 Prijavi odgovor kao problematičan bježi od komunikacije sa suputnicom koliko te noge nose ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stari roker 4283 Napisano Jul 17, 2012 motoras, 2471 postova Lokacija: PECINCI Motocikl: BMW '73. zderac kilometara // TOMOS APN 4/deva //Gpz900r Ninja // VULCAN VN1500 Prijavi odgovor kao problematičan bježi od komunikacije sa suputnicom koliko te noge nose ... Moze,ali da mu se naprave prekidaci "on","off" i "pokvarilo se"!!! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
strasilo 3893 Napisano Jul 17, 2012 Drug član, 2288 postova Lokacija: Podravska pripizdina u HR Motocikl: egzotični GSXR750 K88 Prijavi odgovor kao problematičan i to je jedno od rješenja.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FJCharlie 2324 Napisano Jul 17, 2012 Elbow dragger, 2405 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR 1KRR Luna Nera / BMW S1KRR Lexa Prijavi odgovor kao problematičan Napisah ti na FB-u ali ajde i ovde. Javi se Arakisu da ti on ugradi komunikaciju koju nose svi BJB redari i ostala kompanija. te pmr stanice su potpuno neupotrebljive po mom iskustvu, preko 60 shto je 90% vozhnje van grada se nishta ne chuje osim SHHHSHSHSHSHSHHS dok komunikacija meni radi i do 120kmh, juche testirano, preko 120 nema smisla... ali je dvosmerna, ne kao pmr jednosmerna. drugo, slazhem se sa onim pokvarila se bude "kako to vozish! uspori! puno se naginjemo! bla bla bla!" napizdi te takvo zvocanje i popizdish i ugasish zashta te posle cheka ribanje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shejtan 378 Napisano Jul 17, 2012 Drug član, 1893 postova Lokacija: NBGD Motocikl: XRV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Napisah ti na FB-u ali ajde i ovde. Javi se Arakisu da ti on ugradi komunikaciju koju nose svi BJB redari i ostala kompanija. te pmr stanice su potpuno neupotrebljive po mom iskustvu, preko 60 shto je 90% vozhnje van grada se nishta ne chuje osim SHHHSHSHSHSHSHHS dok komunikacija meni radi i do 120kmh, juche testirano, preko 120 nema smisla... ali je dvosmerna, ne kao pmr jednosmerna. drugo, slazhem se sa onim pokvarila se bude "kako to vozish! uspori! puno se naginjemo! bla bla bla!" napizdi te takvo zvocanje i popizdish i ugasish zashta te posle cheka ribanje ne koriste se stanice za komunikaciju vozac-suvozac, u toj varijanti je klasicna zicna komunikacija preko uredjaja koji je Joska projektovao, a na koji mogu da se povezu telefon, gps, radio stanica.... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kaya 730 Napisano Jul 17, 2012 Detoksifikovan, 214 postova Lokacija: Beograd i okolina Motocikl: TDM 900 - 2002. Prijavi odgovor kao problematičan Napisah ti na FB-u ali ajde i ovde. Javi se Arakisu da ti on ugradi komunikaciju koju nose svi BJB redari i ostala kompanija. te pmr stanice su potpuno neupotrebljive po mom iskustvu, preko 60 shto je 90% vozhnje van grada se nishta ne chuje osim SHHHSHSHSHSHSHHS dok komunikacija meni radi i do 120kmh, juche testirano, preko 120 nema smisla... ali je dvosmerna, ne kao pmr jednosmerna. drugo, slazhem se sa onim pokvarila se bude "kako to vozish! uspori! puno se naginjemo! bla bla bla!" napizdi te takvo zvocanje i popizdish i ugasish zashta te posle cheka ribanje Sta znaci dvosmerna...ja se trudim da izbegnem poviseni vizir. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zextreme 1283 Napisano Jul 17, 2012 UruK Hai, 2083 postova Lokacija: Bgd/Vozdovac Motocikl: ADV Prijavi odgovor kao problematičan Ne kupuj ja cu ti pozajmiti za put, imam dve i ne koristim ih... Imaju ulaz za MP3 ili navigaciju, dodji uzmi! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kaya 730 Napisano Jul 17, 2012 Detoksifikovan, 214 postova Lokacija: Beograd i okolina Motocikl: TDM 900 - 2002. Prijavi odgovor kao problematičan Ne kupuj ja cu ti pozajmiti za put, imam dve i ne koristim ih... Imaju ulaz za MP3 ili navigaciju, dodji uzmi! Ja sam malo raspakovao motor da sperem naslage prasine i blata, pa kad ga spojim ako ne bude previse viskova po podu garaze, dolazim...ce se javim...Fala kolega Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zextreme 1283 Napisano Jul 17, 2012 UruK Hai, 2083 postova Lokacija: Bgd/Vozdovac Motocikl: ADV Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FJCharlie 2324 Napisano Jul 17, 2012 Elbow dragger, 2405 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR 1KRR Luna Nera / BMW S1KRR Lexa Prijavi odgovor kao problematičan Napisah ti na FB-u ali ajde i ovde. Javi se Arakisu da ti on ugradi komunikaciju koju nose svi BJB redari i ostala kompanija. te pmr stanice su potpuno neupotrebljive po mom iskustvu, preko 60 shto je 90% vozhnje van grada se nishta ne chuje osim SHHHSHSHSHSHSHHS dok komunikacija meni radi i do 120kmh, juche testirano, preko 120 nema smisla... ali je dvosmerna, ne kao pmr jednosmerna. drugo, slazhem se sa onim pokvarila se bude "kako to vozish! uspori! puno se naginjemo! bla bla bla!" napizdi te takvo zvocanje i popizdish i ugasish zashta te posle cheka ribanje Sta znaci dvosmerna...ja se trudim da izbegnem poviseni vizir. dvosmerna znachi da mozhete da prichate oboje u isto vreme.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano Jul 17, 2012 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan A sta mislite da mu Arakis na suvozackoj iskljuci mikrofon, a? :lol: :lol: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...