Archi 37 Napisano Jul 16, 2012 BadBoy, 139 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Hyosung GT250 RN Prijavi odgovor kao problematičan Da li neko zna, da li je dozvoljeno voziti motor zutom trakom? Cuo sam od kolege da nikada ne pisu kazne, sad za kamere ne znam, a bilo bi korisno pobe i od ludaka u saobracaju koristeci zute trake Ima li ko info ili iskustva, da je dobio kaznu npr? Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dejan Nešković 801 Napisano Jul 16, 2012 Bivši baksuz :), 599 postova Lokacija: Beograd / Leskovac Motocikl: Yamaha FZS600 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan Prošetaj po forumu, ima već ovakvih tema. Još se nije niko javio sa kaznom sa kamere zbog vožnje motora žutom trakom. Nije dozvoljeno, ali se toleriše. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ruske011 601 Napisano Jul 16, 2012 Svrati ponekad, 375 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Opusteno slobodno vozi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MILJAN* 157 Napisano Jul 16, 2012 Zainteresovan, 904 postova Lokacija: Šumadija-Pašaluk Motocikl: SUZUKI V- STROM Prijavi odgovor kao problematičan Ako ti ne stigne za 2 god miran si..:-) Sent from my ASUS Transformer Pad TF300T using Tapatalk 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nenad_dj 305 Napisano Jul 16, 2012 Svrati ponekad, 265 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha fz1 Prijavi odgovor kao problematičan Da ponovimo zaljucak iz prethodnih diskusija na istu temu: Policija ne poseduje softver za skeniranje moto tablica pa su kamere u zutoj traci neupotrebljive kada su motori u pitanju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Archi 37 Napisano Jul 16, 2012 BadBoy, 139 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Hyosung GT250 RN Prijavi odgovor kao problematičan Hvala puno na odgovorima, znaci ipak nisu zbog bezbednosti popustivlji vec zato sto be mogu zabeleze tablica? Hah, valda ce to kao i u ostalim drzavama omoguciti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lug 1378 Napisano Jul 16, 2012 Drug član, 1604 postova Lokacija: NBG Motocikl: SUZUKATI SV650N Prijavi odgovor kao problematičan Hvala puno na odgovorima, znaci ipak nisu zbog bezbednosti popustivlji vec zato sto be mogu zabeleze tablica? Hah, valda ce to kao i u ostalim drzavama omoguciti šta? software za beleženje moto tablica? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Archi 37 Napisano Jul 16, 2012 BadBoy, 139 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Hyosung GT250 RN Prijavi odgovor kao problematičan Hah ne, nego voznju zutom trakom, koriscenje zaustavne (specijalne) na autoputu. Znam da skiro svuda je to dozvoljeno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lug 1378 Napisano Jul 17, 2012 (promenjeno) Drug član, 1604 postova Lokacija: NBG Motocikl: SUZUKATI SV650N Prijavi odgovor kao problematičan oket, nema softvera za moto tablice, ali, šta ako me zaustavi čika policajac? ima li slučaja, da je neko doživeo, ili zna nekog kome se to desilo, itd, da je saobraćajac nekome pisao prijavu za vožnju žutom trakom? cimaju li se sa time? neka insajderska informacija? Promenio Jul 17, 2012 član Lug Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MILJAN* 157 Napisano Jul 17, 2012 Zainteresovan, 904 postova Lokacija: Šumadija-Pašaluk Motocikl: SUZUKI V- STROM Prijavi odgovor kao problematičan Ja nisam znao da to radi na taj način..Nego softver samo beleži da je neko prešao u nekom vremenskom intervalu..Snimak se vrati, zamrzne i izbaci slika motora sa tablicom.. Sad čitam ovde da postoji program koji šta radi? Čita moju tablicu i posle? Samizbaci moju sliku i slovne i brojevne podatke iz moje tablice... Nešto mi to čudno..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lad 207 Napisano Jul 17, 2012 Svrati ponekad, 229 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: 4 cilindra :-))) Prijavi odgovor kao problematičan Softver je podešen na format automobilske/teretne tablice za moto nije(još uvek) to je to,jednostavno ne prepoznaje broj. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pedjas011 85 Napisano Jul 17, 2012 Svrati ponekad, 111 postova Lokacija: Beograd Motocikl: pesaka u ful opremi (ode TDM) Prijavi odgovor kao problematičan znaci moto tablice na auto...eto resenja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Archi 37 Napisano Jul 18, 2012 BadBoy, 139 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Hyosung GT250 RN Prijavi odgovor kao problematičan Cuo sam da motopolicajci sce pishu xD Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
balavurda 279 Napisano Jul 18, 2012 Svrati ponekad, 209 postova Lokacija: BG Motocikl: versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ja nisam znao da to radi na taj način..Nego softver samo beleži da je neko prešao u nekom vremenskom intervalu..Snimak se vrati, zamrzne i izbaci slika motora sa tablicom.. Sad čitam ovde da postoji program koji šta radi? Čita moju tablicu i posle? Samizbaci moju sliku i slovne i brojevne podatke iz moje tablice... Nešto mi to čudno..... Ништа чудно. Другар је радио за фирму која је софтвер испоручила полицији. Камера те сними у белом и ИЦ спектру (што ће рећи џаба ти сви они лакови за таблице, ако се види очима, види и камера), ОЦР систем препозна број, из базе се узме податак и иде на штампу. Чика пандур само треба да полиже коверту и убаци је у сандуче. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MILJAN* 157 Napisano Jul 18, 2012 Zainteresovan, 904 postova Lokacija: Šumadija-Pašaluk Motocikl: SUZUKI V- STROM Prijavi odgovor kao problematičan Ja nisam znao da to radi na taj način..Nego softver samo beleži da je neko prešao u nekom vremenskom intervalu..Snimak se vrati, zamrzne i izbaci slika motora sa tablicom.. Sad čitam ovde da postoji program koji šta radi? Čita moju tablicu i posle? Samizbaci moju sliku i slovne i brojevne podatke iz moje tablice... Nešto mi to čudno..... Ништа чудно. Другар је радио за фирму која је софтвер испоручила полицији. Камера те сними у белом и ИЦ спектру (што ће рећи џаба ти сви они лакови за таблице, ако се види очима, види и камера), ОЦР систем препозна број, из базе се узме податак и иде на штампу. Чика пандур само треба да полиже коверту и убаци је у сандуче. Uh...mora da ide blato na tablicu :-) Sent from my ASUS Transformer Pad TF300T using Tapatalk 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lad 207 Napisano Jul 18, 2012 Svrati ponekad, 229 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: 4 cilindra :-))) Prijavi odgovor kao problematičan Blato je za endurače normalno,tako da opušteno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fABFBAWFBA 806 Napisano Jul 18, 2012 Svrati ponekad, 377 postova Prijavi odgovor kao problematičan Softver je podešen na format automobilske/teretne tablice za moto nije(još uvek) to je to,jednostavno ne prepoznaje broj. a one kamere za brzinu kod zgrade siv? jel stizu kazne za to? cuo sam blic iza sebe pre neki dan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Niksloter 382 Napisano Jul 19, 2012 Zainteresovan, 725 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan a one kamere za brzinu kod zgrade siv? jel stizu kazne za to? cuo sam blic iza sebe pre neki dan Ako nisi lepo ispao, i ako nema osmeha ne stiže! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Archi 37 Napisano Jul 19, 2012 BadBoy, 139 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Hyosung GT250 RN Prijavi odgovor kao problematičan Hahah, samo da ne krene bus plus ekipa u naplatu kazni xD Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
balavurda 279 Napisano Jul 19, 2012 Svrati ponekad, 209 postova Lokacija: BG Motocikl: versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Hahah, samo da ne krene bus plus ekipa u naplatu kazni xD Видиш, данас сам од другара чуо да новац од наплате казни за шверц у бусу не иде ГСП-у, већ фирми "АПЕКС" (http://www.rating.rs/sr/bonitet/APEX-SOLUTION-TECHNOLOGY). Да ли то значи да људе не превози ГСП, него госн. Влаховић? Ето одговора зашто су аутобуси распали, зашто лети ради грејање, а зими клима, зашто се чека по 20 мин. Очигледно је ово крава музара...одох много у офф. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...