Milan74-Bgd 12 Napisano Jul 15, 2012 Svrati ponekad, 193 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Kao sto naslov kaze, prodajem stender, kupljen u prodavnici na Grobniku. Koriscen par puta u mojoj garazi za moj motor (ne dao Bog da ja nekom popravljam motor ) Stender je podesiv po sirini, tako da bi trebao da je univerzalan. Cena 40 eura. Moze se pogledati u BGD-u. Telefon (moze i SMS) 063/837-2229 Milan Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milan74-Bgd 12 Napisano Avgust 2, 2012 Svrati ponekad, 193 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Nova (i poslednja) cena 35e Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milan74-Bgd 12 Napisano Avgust 13, 2012 Svrati ponekad, 193 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ako ne prodam tokom avgusta stender, cena se vraca na 40 eura...pa, makar ga i ne prodao Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gojko 210 Napisano Avgust 14, 2012 Zainteresovan, 543 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Kawasaki zzr 1400 i Bmw r1200gsa Prijavi odgovor kao problematičan kupljeno Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milan74-Bgd 12 Napisano Avgust 14, 2012 Svrati ponekad, 193 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Kupljeno je tek kada ga platis i preuzmes Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milan74-Bgd 12 Napisano Avgust 18, 2012 Svrati ponekad, 193 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Stender prodat...Neka je sa srecom Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...