srbac 2454 Napisano Novembar 13, 2007 Andragog, 5021 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Silikone je zvanicno Suzukijevo ulje,valjda Japonci znaju sta je dobro!Pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SMOKE 0 Napisano Novembar 13, 2007 U prolazu, 45 postova Prijavi odgovor kao problematičan Silikone je zvanicno Suzukijevo ulje,valjda Japonci znaju sta je dobro!Pozz To su i meni rekli u markosu pa sam iskusio drugo!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RoaD GunneR 13 Napisano Novembar 13, 2007 Zainteresovan, 528 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Silikone je zvanicno Suzukijevo ulje,valjda Japonci znaju sta je dobro!Pozz To su i meni rekli u markosu pa sam iskusio drugo!!!! Ne znam da li je zvanicno ulje sto se suzukija(japanaca) tice. U Markosu sam dobio informaciju da oni uvazavaju garanciju samo ukoliko sipate silkoline zato sto ga oni direktno uvoze, pa su samim tim sigurni da je original. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SMOKE 0 Napisano Novembar 15, 2007 U prolazu, 45 postova Prijavi odgovor kao problematičan Brate batali firmu i kupi motul, nemoj lupati glavu zaje_____ (zabranjeno psovanje) se . Nije vredno razlike u novcu veruj mi!!!!!!!!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Мали Ћаћа 9994 Napisano Novembar 15, 2007 Drug član, 4482 postova Lokacija: Ванкувер, Британска Колумбија Motocikl: Дукати '97 748, '08 848, '09 1198S, '12 1199С, 2020 РСВ4 1100 Фактори, 2021 РСВ4 1100 Фактори Prijavi odgovor kao problematičan Ja koristim u mom trkacem motoru ,ali posto su mi sponzori za ulje ja menjam ulje posle svake trke.Ali mogu ti reci da sam koristio i motul i agip.Kad ispustim ulje polse cetiri trke(t oje sve za jedan dan) ova dva navedena su skoro crna,a Silkolene je skoro iste boje kao kad sam ga sipao u motor. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 2087 Napisano Novembar 15, 2007 Skuteras, 3705 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Ja imam iskustva sa njihovim uljima na automobilima i kamionima. Iz mog iskustva tvrdim da su dobra.Ja ih ne dobijam od uvoznika ili disributera, nego od coveka koji to ulje tovari direktno u njihovoj fabrici u Nemackoj. Sto moze biti vazan faktor(otklonjena je mogucnost falsa).I fabrika u Nemackoj je jedna od nekoliko njihovih fabrika u svetu.Ako nekog zanimaju neke cene mogu da dam kontakt(NIJE REKLAMA) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brrka 226 Napisano Novembar 15, 2007 Zainteresovan, 767 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Yamaha R1 2006, Yamaha R1 2008, Honda 600RR 2006, Kawasaki ZZR 600 1995 Prijavi odgovor kao problematičan Mene zanima kontakt. I zanima me jel ima ulaz u prodavnicu? Znaci da ne bude na crno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AnteK 606 Napisano Novembar 15, 2007 Drug član, 1366 postova Lokacija: okolica Osijeka, RH Motocikl: Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan Ja imam iskustva sa njihovim uljima na automobilima i kamionima. Iz mog iskustva tvrdim da su dobra.Ja ih ne dobijam od uvoznika ili disributera, nego od coveka koji to ulje tovari direktno u njihovoj fabrici u Nemackoj. Sto moze biti vazan faktor(otklonjena je mogucnost falsa).I fabrika u Nemackoj je jedna od nekoliko njihovih fabrika u svetu.Ako nekog zanimaju neke cene mogu da dam kontakt(NIJE REKLAMA) Sve5, no Silkolene je Britanska firma i većina proizvoda se tamo proizvodi. A jesu u vlasništvu njemačkog Fuchsa. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cope 215 Napisano Novembar 15, 2007 Drug član, 2247 postova Lokacija: Beograd/Šumadija Motocikl: Triumph Tiger 800xc Prijavi odgovor kao problematičan Ja koristim u mom trkacem motoru ,ali posto su mi sponzori za ulje ja menjam ulje posle svake trke.Ali mogu ti reci da sam koristio i motul i agip.Kad ispustim ulje polse cetiri trke(t oje sve za jedan dan) ova dva navedena su skoro crna,a Silkolene je skoro iste boje kao kad sam ga sipao u motor. To sam i ja primetio dok sam ga koristio, menjač i sve ostalo mi je radilo perfektno. E sad Motul mineralno je prepuno deterdženata i tako miriše, ja sam prešao na njega jer ima veću specifičnu gustinu i čini mi se bolji damping faktor od ovih trkačkih ulja, tako da se moja stara baba od afrike jednostavno tiše čuje u svim režimima rada. Retko kada predjem 5000-6000 rpm te uopšte nemam potrebu za uljima tipa 300V i techosyntesis... ps. Silkolen se sećam da sam kapnuo nekoliko kapi u sajlu za brzinomer i nisam mogao da verujem koliko se smanjio otpor kad sam probao da je posle toga zavrtim :) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 2087 Napisano Novembar 15, 2007 Skuteras, 3705 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Sve5, no Silkolene je Britanska firma i većina proizvoda se tamo proizvodi. A jesu u vlasništvu njemačkog Fuchsa. Bas iz tog razloga sam i npisao da je u jednoj od njihovih fabrika,da ne bi dolazilo do zabune. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AnteK 606 Napisano Novembar 16, 2007 Drug član, 1366 postova Lokacija: okolica Osijeka, RH Motocikl: Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan To sam i ja primetio dok sam ga koristio, menjač i sve ostalo mi je radilo perfektno. E sad Motul mineralno je prepuno deterdženata i tako miriše, ja sam prešao na njega jer ima veću specifičnu gustinu i čini mi se bolji damping faktor od ovih trkačkih ulja, tako da se moja stara baba od afrike jednostavno tiše čuje u svim režimima rada. Retko kada predjem 5000-6000 rpm te uopšte nemam potrebu za uljima tipa 300V i techosyntesis... Uh, šta napiše svašta ... ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
m900 227 Napisano Novembar 24, 2007 Zainteresovan, 537 postova Lokacija: Virovitica Motocikl: 916 SPS; M900;A35 AML Racing Prijavi odgovor kao problematičan Chain Gel je veliko sranje! Jednom sam ga naspricao na lanac nikad vise rodio sam mecku dok sam oprao felnu Jedna doza nije za jedno špricanje :o , probaj da je podeliš na više puta Chain Gel se pošprica posle vožnje samo malo da pofarba lanac po glidnama i gotovo . M900 ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
m900 227 Napisano Novembar 24, 2007 Zainteresovan, 537 postova Lokacija: Virovitica Motocikl: 916 SPS; M900;A35 AML Racing Prijavi odgovor kao problematičan Sta mislite o Silkolene proizvodima, da li ih koristite i kako ste zadovoljni sa njima? Silkolene pro SRG 75- full sint ester razvijeno za GP menjače Chain Gel- koristiti u malim količinama (puno ne znači i bolje) Silkolene pro4T- full sint ester vrhunski proizvod Silkolene Comp4- mix ester+MC - odličan izbor Silkolene Scoot Sport- bezdimni sintetički blend , odličan za motore s katalizatorom M900 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
m900 227 Napisano Novembar 24, 2007 Zainteresovan, 537 postova Lokacija: Virovitica Motocikl: 916 SPS; M900;A35 AML Racing Prijavi odgovor kao problematičan Ja imam kle , koristio sam ovu firmu i imao sam problema sa menjacem!! Objasni malo o čemu se radilo ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
m900 227 Napisano Novembar 24, 2007 Zainteresovan, 537 postova Lokacija: Virovitica Motocikl: 916 SPS; M900;A35 AML Racing Prijavi odgovor kao problematičan J a nisam bas kopetentan da pricam o kvalietu tih ulja ali znam da kada sam majstorima pricao da koristim silkolajn ulja rekli su mi svi do jednog da je to tesko njesra Sve stručnjak do stručnjaka što o ulju zna samo da se radi iz nafte i da ima ono za motor i ono za menjač . M900 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
m900 227 Napisano Novembar 24, 2007 Zainteresovan, 537 postova Lokacija: Virovitica Motocikl: 916 SPS; M900;A35 AML Racing Prijavi odgovor kao problematičan Chain Gel je veliko sranje! Jednom sam ga naspricao na lanac nikad vise rodio sam mecku dok sam oprao felnu X 2 Šta potrošio si dva spreja da podmažeš lanac :o Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
m900 227 Napisano Novembar 24, 2007 Zainteresovan, 537 postova Lokacija: Virovitica Motocikl: 916 SPS; M900;A35 AML Racing Prijavi odgovor kao problematičan Sprej za lanac je totalna katastrofa, cak i ako odstoji cijelu noc, preko 200 km/h baca na sve strane. Sa motul-om mi se to nije desavalo Osim što podmazuje sprej i čisti lanac tako da sa viškom otpada i višak prljavštine , kada opereš i očistiš lanac , možeš samo ovlaš da ga pošpricaš i obrišeš krpom , to mu je dosta i neće da baca . M900 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
m900 227 Napisano Novembar 24, 2007 Zainteresovan, 537 postova Lokacija: Virovitica Motocikl: 916 SPS; M900;A35 AML Racing Prijavi odgovor kao problematičan Sprej za lanac je totalna katastrofa, cak i ako odstoji cijelu noc, preko 200 km/h baca na sve strane. Sa motul-om mi se to nije desavalo Ovo je 100% tacno, spreja ima svuda po motoru samo ne na lancu. Popij rakiju prije špricanja da ti se ne tresu ruke , pa neće da ga bude po motoru ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
m900 227 Napisano Novembar 24, 2007 Zainteresovan, 537 postova Lokacija: Virovitica Motocikl: 916 SPS; M900;A35 AML Racing Prijavi odgovor kao problematičan A kako su vam se pokazala gore navedena ulja? Ne znam, nisam imao dovoljno hrabrosti posle spreja da sipam jos i njihovo ulje u motor. Kukavico , popij i jednu rakiju za hrabrost , pa sipaj ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
m900 227 Napisano Novembar 24, 2007 Zainteresovan, 537 postova Lokacija: Virovitica Motocikl: 916 SPS; M900;A35 AML Racing Prijavi odgovor kao problematičan Prethodni vlasnik mog motora je koristio polusintetiku i kaze da je bio zadovoljan. Kad su mi menjali lanac u masini pre mesec dana, rekli su mi da je masina za 5-cu. Ja sam presao na Castrol po nagovoru majstora Normalno kada sledeći puta otvore motor biće za šesticu , jer da kastrol nije roba nebi ga radili od amerike do rumunije , a ima nešto i iz bosne sve teški original Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ernesto 10 Napisano Novembar 24, 2007 Zainteresovan, 981 postova Lokacija: Bgd Prijavi odgovor kao problematičan Kukavico , popij i jednu rakiju za hrabrost , pa sipaj ;D Previse volim svoj motor za eksperimente takve vrste. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Novembar 24, 2007 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan motul je zakon,,,,,,,,,,,,,,,sve ostalo je blago losa kopija,,,, Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
m900 227 Napisano Novembar 25, 2007 Zainteresovan, 537 postova Lokacija: Virovitica Motocikl: 916 SPS; M900;A35 AML Racing Prijavi odgovor kao problematičan motul je zakon,,,,,,,,,,,,,,,sve ostalo je blago losa kopija,,,, A ja sam outlaw i ne poštujem zakon Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SMOKE 0 Napisano Novembar 26, 2007 U prolazu, 45 postova Prijavi odgovor kao problematičan motul je zakon,,,,,,,,,,,,,,,sve ostalo je blago losa kopija,,,, I ja ovako neiskusan tvrdim isto !!!!!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Novembar 26, 2007 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan pa to vi sto vozite dukatije se nezalite,,,toliko brzo idu da vam ni uje nebi spalo sa lanca ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ,,,izvini al imam losa iskustva sa 900ss i monsterom 600 ,,,,,samo motul najbolji je provereno,,uostalom pitaj servisere i videces da ce ti 99%reci da je motul najbolji, Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...