zlacjani 195 Napisano Jul 15, 2012 Svrati ponekad, 251 postova Lokacija: Rakovac Motocikl: zrx1200 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima, u kompenzaciju(da ne kažem "utero" sam dug)sam dobio neke šatore i rešiš da ih ponudim i kolegama sa foruma. U pitanju je dvoslojni šator Mckinley Kea 3 dimenzija "sobe" 210x180cm +70 cm predsoblja. Šator je kompaktan i dužina spakovanog je oko 47cm i lagano staje u Givi v46. šator mi je cenio 55 eura, za istu sumu ga i nudim članovima foruma uz Postexpress uslugu free. Ukoliko se ovo smatra kao komercijali oglas molim Admine da ga brišu, hvala. za kontakt može: pm, mail: zlacjani@gmail.com ili na 064/4493629 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sergio 2328 Napisano Jul 15, 2012 hoochie coochie man, 1239 postova Lokacija: BG/ZG Motocikl: Harley Davidson Road King Classic '07 & Honda CB750K '81 Prijavi odgovor kao problematičan Eh, steta... pre 2 dana sam kupio sator neki 'Š' iz Louisa za 50e. Malko manjih dimenzija (sirina 160cm). Da sam mogao da biram za te pare, svakako bih birao Mckinley, a ne 'OUTDOOR IGLU-PLUS' o kome nema nista na internetu Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...