zodiac 3 Napisano Novembar 5, 2007 U prolazu, 75 postova Prijavi odgovor kao problematičan ...ne samo da mi je istekao ban na forumu (doduse, nikad se ne zna kad ce ponovo), nego sam i polozio za A kategoriju. Malo sam se neobicno osecao, posle svih onih krutih pravila o kojima sam slusao, te preko 50ccm, te mora manuelni menjac, te kako da stignem do auto skole i da li ce da me uhvati murija na putu do iste, pre mene polozi tip na Beverliju 250, mrtav hladan, lepo izvozao poligon, bez po muke, dok smo se mi lomili na osmici, variomatik cuda cini... Da se nesto nije izmenilo kad su propisi u pitanju, u medjuvremenu? Da se razumemo, inace mislim da je propis kojim se diktira tip menjaca sasvim idiotski, jer ima ljudi koji uopste i ne pomisljaju da voze motor sa mauelnim menjacem, pa ne vidim nijedan dobar razlog zasto bi morali da uce ono sto ce inace ubrzo da zaborave da koriste. Inace, to sto moras da vozis iza nekoga ko polaze za B je nevidjeno maltretiranje. Automobil ispred mene se ugasio bar osam puta, da bi na kraju branikom ocesao parkorani jugo pri polukruznom, potpuna katastrofa. Vrlo je tesko pratiti nekoga ko nema pojma sta radi. Mozda sam samo ja imao losu srecu sa narecenom kandidatkinjom. Inace, novembar mesec, 5 kandidata za A, bio sam ubedjen da cu biti sam. Izgleda da sezona jos traje, bar za nas koji smo okasnili sa polaganjem, i do sada vozili na sopstveni rizik... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jasminko VIR 1554 Napisano Novembar 5, 2007 I N S T R U K T O R, 1214 postova Lokacija: Beograd i okolina Motocikl: R 1200 R Prijavi odgovor kao problematičan Pa nek je sa srecom ! A mozda je bolje sto ova ispred tebe nije imala pojma pa si ti BLJESNUO !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Duh 4 Napisano Novembar 5, 2007 Svrati ponekad, 438 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Yamaha Xt 600 Prijavi odgovor kao problematičan E nek je sa srecom, sezona je tek pocela. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zodiac 3 Napisano Novembar 5, 2007 U prolazu, 75 postova Prijavi odgovor kao problematičan Hvala drugari! Jasminko je verovatno u pravu, mozda ja i nisam vozio toliko po PS-u, koliko su ovi u kolima ispred bili prestravljeni za sopstvene zivote, pa na mene nisu ni obracali paznju. Sad tek vidim koliko je krvav taj instruktorski hleb, glava u torbi svakodnevno, a ni onom panduru nije bilo lako, covek se preznojio nacisto, odmah izleteo iz kola kad smo se vratili, siri ruke u neverici, meni kaze da sam polozio, gleda ovu i krsti se I frapirao sam se kad sam video koliko ljudi polaze voznju, bilo ih je bar 50-60, da l' zbog ovih najavljenih novih propisa, sta li je, ludnica opsta. A bogami i obaraju, jednoj devojci se ugasio auto na poligonu, odmah su je odstranili, bez mogucnosti popravnog za danas, nesto se ne secam da je to eliminacioni faktor, niti mi se auto gasio, a polozio sam pre sto godina, mozda je bilo tako i tada. Rasplakala se, pa mi bilo zao posle sto je nisu pustili da proba jos jednom, bar sam siguran da bi imala bolji ucinak od ove sto sam bio prinudjen da je pratim, ciji je jugo skakao sve vreme kao raga na izdisaju. Inace, ona prica o Vespi kao najboljem sredstvu za polaganje A kategorije definitivno otpada, danas sam u to mogao da se uverim svojim ocima. Dosao tip sa pozajmljenom Vespom, ne moze ler da ubode ni u ludilu, stoji sve vreme sa stisnutim kvacilom, onaj menjac na kormanu je uzas, ne znam kako neko uopste to moze da vozi. On je narocito popizdeo na tipa sa Beverlijem, kaze: "ja se mucim sa ovim sranjem, ruka me vec zabolela od kvacila i menjaca, a ovaj kao gospodin covek..." Dva sata na poligonu sa kandidatima je zabava nevidjenih razmera ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djeneral 1457 Napisano Novembar 5, 2007 Drug član, 1390 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha FZS1000 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav i chestitke za A-dozvolu Sad nema druge nego planirati neke voznjice sledece godine Jos da vidimo i one slike od BMW-a posle farbanja pa jos i neke slike sa neke planinsko-brdsko-sumske voznje iduce sezone...uf... A decko na Vespi...il nema pojma il mu je Vespa kanta Vozio sam vespu par godina i moram reci da je menjac dobra stvar i nije mi se bas desavalo da promasim brzine a posebno ler. Meni licno se ne svidja ideja rucnog menjaca ali barem nisam nijednom pogresio u menjanju brzina. Mislm da je ona recenica u kojoj stoji "Dosao tip sa pozajmljenom vespom" jasno docarala razloge njegove zbunjenosti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zodiac 3 Napisano Novembar 5, 2007 U prolazu, 75 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ma sve bi bilo ok da, po njegovim recima, Vespu nije pozajmio pre 20 dana, i intenzivno na njoj vezbao svaki dan: sve, sve, ali ler - nikako Ja nisam ranije ni obracao paznju kako se na njoj menjaju brzine, mislio sam da je neki prekidac ili tako nesto u pitanju, kada sam ga video kako lomi ruku da bi ubacio, shvatio sam da itekako ima razloga za nervozu, i meni se ono cini sasvim neprirodnim resenjem. I nije prosao osmicu ni on, dzabe i sto je kratka, i sto je lagana, jadnik je ocito sve vreme mislio samo na taj nesrecni menjac. Njemu ce Vespa ostati nocna mora, po svoj prilici Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sinisa-Sabac 90 Napisano Novembar 5, 2007 U prolazu, 69 postova Lokacija: Šabac Motocikl: KTM SMC 690 R Prijavi odgovor kao problematičan Cestitam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
YOman 109 Napisano Novembar 5, 2007 Motorradfahrer, 1733 postova Lokacija: BGD Motocikl: Race Bike in a Tuxedo Prijavi odgovor kao problematičan Chestitke drugar! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano Novembar 6, 2007 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan Chestitam ti prijatelju! Vidim da osim shto si polozzio, ima tu josh materijala za pamcenje danashnjeg dana. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikka 431 Napisano Novembar 6, 2007 In Mud We Trust, 1918 postova Lokacija: BGD Motocikl: 950ADV Prijavi odgovor kao problematičan Bravo !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1973 Napisano Novembar 6, 2007 Aktivirao se na času, 3281 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: Tamić XL-1000V Prijavi odgovor kao problematičan Legalite, liberte...i ne znam ono treće... Tako treba... Nego. ne spomenu na kakoj si ti raZi polagao? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TomoB 1618 Napisano Novembar 6, 2007 Skilled Rider, 1613 postova Motocikl: Pijađo Ćao Prijavi odgovor kao problematičan Legalite, liberte...i ne znam ono treće... ...jebalite.... :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Joseph B. 142 Napisano Novembar 6, 2007 Drug član, 1300 postova Lokacija: Temerin Motocikl: R1150GS Prijavi odgovor kao problematičan E, od sada i legalno... Cestitam ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zodiac 3 Napisano Novembar 6, 2007 U prolazu, 75 postova Prijavi odgovor kao problematičan Legalite, liberte...i ne znam ono treće... Tako treba... Nego. ne spomenu na kakoj si ti raZi polagao? Na Suzukiju GS 450L, mislim da bi laksi za voznju bio samo bicikl, mada ni u to nisam bas sasvim siguran Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shorty 9 Napisano Novembar 6, 2007 U prolazu, 59 postova Lokacija: BOR / Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Bravo careeeee! nadam se da cu ti se pridruziti u ponedeljak...pa da proslavimo to! Sta ka`es, a? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Elmo_McElroy 26 Napisano Novembar 6, 2007 Svrati ponekad, 119 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: Suzuki Bandit 1250 S Prijavi odgovor kao problematičan Neka je sa srecom!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zodiac 3 Napisano Novembar 6, 2007 U prolazu, 75 postova Prijavi odgovor kao problematičan Bravo careeeee! nadam se da cu ti se pridruziti u ponedeljak...pa da proslavimo to! Sta ka`es, a? Podrzavam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marcony 5 Napisano Novembar 6, 2007 Svrati ponekad, 309 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Piaggio Beverly 200 Prijavi odgovor kao problematičan Cestitam!!! Cek bre, kako je to lik polagao na motoru bez menjaca? (Beverly) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
parezan 0 Napisano Novembar 7, 2007 U prolazu, 38 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan cestitam.. sad da se na miru vozas... valjda se negde i sretnemo, da jednom vidimo tog lepotana ;D (nikako slike da okacis)... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zodiac 3 Napisano Novembar 7, 2007 U prolazu, 75 postova Prijavi odgovor kao problematičan Brate, sta da ti kazem, i sam se sebi cudim, stoje delovi kraj BMW-a vec dva meseca u garazi, a ja nikako da se prihvatim za srafciger... Izgleda da mora da zaveje prvo, sem ako onda ne resim naprasno da te radnje odlozim za prolece ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...