zajec 248 Napisano Avgust 15, 2012 Svrati ponekad, 261 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilia Atlantic 500 Prijavi odgovor kao problematičan @sergio, gde se nalazi ta garaza ako nije tajna, i jel ima takva garaza u Zemunu? Mozes na PM Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motor_che 417 Napisano Avgust 16, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 632 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: vozicu SW-T 600 abs Prijavi odgovor kao problematičan najmanji je problem zastititi motor nocu i to svi donekle i radimo, sta raditi preko dana kad se parkiras na pola sata dodjes a njega nema :'( :'( :'( Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sergio 2328 Napisano Avgust 18, 2012 hoochie coochie man, 1239 postova Lokacija: BG/ZG Motocikl: Harley Davidson Road King Classic '07 & Honda CB750K '81 Prijavi odgovor kao problematičan najmanji je problem zastititi motor nocu i to svi donekle i radimo, sta raditi preko dana kad se parkiras na pola sata dodjes a njega nema :'( :'( :'( Ako znam da idem negde gde cu morati da parkiram motor van videokruga, obavezno ponesem disk lock, a u vecini slucajeva i sajlu za vezivanje. Obmotam je negde oko repa na motoru i kad se parkiram negde preko dana stavim disk lock ili sajlu, zakljucam volan i miran sam kol'ko tol'ko Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sergio 2328 Napisano Avgust 18, 2012 hoochie coochie man, 1239 postova Lokacija: BG/ZG Motocikl: Harley Davidson Road King Classic '07 & Honda CB750K '81 Prijavi odgovor kao problematičan @sergio, gde se nalazi ta garaza ako nije tajna, i jel ima takva garaza u Zemunu? Mozes na PM Ovde imas spisak garaza, pored svake imas podatak o kapacitetu za automobile i motocikle. Vecina je pokrivena video nadzorom, a u svakoj postoji cuvar 00-24 i ako sam dobro razumeo, postoji samo jedan ulaz, tj. izlaz itd... Garaze sa rezervisanim parking mestima Ako nadjes neku garazu u komsiluku i ako budes zeleo da zakupis parking mesto, moras prvo da popunis formu, tj. zahtev. Kad to uradis, sacekas par dana da oni obrade taj zahtev, pa te pozovu i kazu da li ima slobodno mesto itd... Zakup parking mesta Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zajec 248 Napisano Avgust 20, 2012 Svrati ponekad, 261 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilia Atlantic 500 Prijavi odgovor kao problematičan Ovde na spisku garaza ne da nema nijedna u mojoj blizini vec nema nijedna u celom Zemunu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motor_che 417 Napisano Avgust 20, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 632 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: vozicu SW-T 600 abs Prijavi odgovor kao problematičan ma tebi je bar lako, ti zivis u Munzeu :lol: ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zajec 248 Napisano Avgust 20, 2012 Svrati ponekad, 261 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilia Atlantic 500 Prijavi odgovor kao problematičan Da, na Novom Beogradu i Zemunu se najmanje kradu motori Da sam ostao u Nehruovoj, sad ne bih imao tih problema. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzaver 130 Napisano Avgust 20, 2012 U prolazu, 82 postova Lokacija: Irig Motocikl: Suzuki SV 650N Prijavi odgovor kao problematičan Kod mene u Irigu do pre mesec dana nisu se krala vozila pa ih niko ni nije zakljucavao...u poslednjih mesec dana su misteriozno nestala 3 auta. Sad svi zakljucavaju stavljaju alarme i kojekakve zastite... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...