draza 548 Napisano Jul 12, 2012 Drug član, 1030 postova Lokacija: Soko Banja Motocikl: APRILIA Caponord & Transalp 1999 Prijavi odgovor kao problematičan Ajde da pomognemo prijatelju . Covek hoce da kupi outdoor navigaciju jer mu se dosadilo da se gubimo stalono po sumi a i izplanirao bi rutu pa hoce da se vozi ko covek bez stalnog cimanja . Najvise dolaze u obzir Garmin navigacije . Npr. stari Garmin Quest Garmin etrex vista,legend........ ( po meni najbolji ) Garmin Dakota ili sta imate da ponudite . Broj da ne stavljam . Okacite sta imate ili gde ima nesto slicno da se kupi po nekoj razumnoj ceni i prosledicu na razmatranje . Hvala najlepse !!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boki.64 1924 Napisano Jul 12, 2012 Drug član, 1855 postova Lokacija: NBgd Motocikl: Triumph Tiger 1050, Medlay 150 Prijavi odgovor kao problematičan A, sta kazes na to da premestim ovu temu u Male oglase, u temu "Kupujem"? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draza 548 Napisano Jul 12, 2012 Drug član, 1030 postova Lokacija: Soko Banja Motocikl: APRILIA Caponord & Transalp 1999 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam otvorio i u forumu razno , mislio sam ko gleda ovaj GPS forum , onda i zna sta trazimo tako da mozda je korisno da ostane ovde . Jedino mozda nisam trebao da otvorim u GPS i u RAZNO u isto vreme . Moze da se premesti jedino ako kupujem nije samo za motore . Kako ti druze mislis da je bolje . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...