peconi 536 Napisano Jul 12, 2012 Svrati ponekad, 194 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Z750S Prijavi odgovor kao problematičan Znam da ovo bas i nije mesto gde bih trebao staviti ovaj oglas, ali kontam da mozda ima neko zainteresovan na ovom forumu, pa da probam. U pitanju je pec za keramiku zapremine 1700 l , snage 27kw . Pec je radjena da trpi 1400 stepeni a programator do 1100. Pec je u odlicnom stanju i malo je koriscena. Moji su je kupili novu pre 8-9 godina i u to vreme je debelo platili, koristili je neko kratko vreme dok su se jos bavili time i od tada samo bespotrebno zauzima mesto u garazi. Koriscena je za lepljenje nekih aplikacija na sanatirije ali se moze koristiti i u razne druge svrhe. Cena bi bila za pocetak 4000e i podlozna je promeni. Moguce su sve vrste dogovora, zamena za motor, auto ili nesto trece u toj vrednosti. Ako vas jos nesto interesuje pitajte, moj broj je 064/2288-414. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
peconi 536 Napisano Maj 22, 2013 Svrati ponekad, 194 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Z750S Prijavi odgovor kao problematičan Aj da probam opet, mora ovo cudo da ide iz garaze. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
peconi 536 Napisano Mart 11, 2015 Svrati ponekad, 194 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Z750S Prijavi odgovor kao problematičan Opet aktuelno, cena 2600e i to je ispod svake vrednosti, ovog puta zbog hitnog odlaska u inostranstvo. Odlicna prilika za nekog ko ima mogucnosti i volje da pokrene sopstveni posao. Moguce sve vrste dogovora. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...