tindirbp 289 Napisano Jul 11, 2012 Zainteresovan, 563 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: ktm 990 Prijavi odgovor kao problematičan suzuki je u super stanju "94 .god.,3 kofera idu uz motor nisu givi kao na slici,nego su malo manji,"remus" auspuh i renthal korman,uradjen servis,nije registrovan,cena 1200 e Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
turbopedja 282 Napisano Jul 12, 2012 Svrati ponekad, 469 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CBR 1100 XX Blackbird SUZUKI DR 800 BIG, Yamaha DT125MX, Yamaha TZR 125 Prijavi odgovor kao problematičan suzuki je u super stanju "94 .god.,3 kofera idu uz motor nisu givi kao na slici,nego su malo manji,"remus" auspuh i renthal korman,uradjen servis,nije registrovan,cena 1200 e Strasan motor, ja ga imam i prezadovoljan sam. Cini mi se da sediste nije originalno mada izgleda da je ovo bolje. Jel mu je to fabricka boja?. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tindirbp 289 Napisano Jul 12, 2012 Zainteresovan, 563 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: ktm 990 Prijavi odgovor kao problematičan sediste presvvlaceno,a boja fabricka Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
turbopedja 282 Napisano Jul 12, 2012 Svrati ponekad, 469 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CBR 1100 XX Blackbird SUZUKI DR 800 BIG, Yamaha DT125MX, Yamaha TZR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Ovakvo sediste je bolje kad imas zadnjeg putnika jer pri kocenju ne stradaju OO A boja je super samo nisam znao da ih ima i u ovoj fabrickoj varijanti. Moj je metaliza svetlo plavi, skoro pa tirkizno na sljokice Puno srece u prodaji i onaj ko ga bude kupio nece se pokajati. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
feelgod 242 Napisano Jul 12, 2012 Svrati ponekad, 121 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Najlepsa kombinacija bolja na DRu, srecna prodaja!!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tindirbp 289 Napisano Jul 12, 2012 Zainteresovan, 563 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: ktm 990 Prijavi odgovor kao problematičan hvala hvala,jeste ,lepa kombinacija boja i lepo mu chuchi ,otice on za te pare ko alva nesekiram se Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tindirbp 289 Napisano Jul 16, 2012 Zainteresovan, 563 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: ktm 990 Prijavi odgovor kao problematičan evo i broj 0616701577,uz motor ide i prednja guma u super stanju,imam i zadnju dobra je 70 % moze da ide uz masnu banderu... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tindirbp 289 Napisano Jul 19, 2012 Zainteresovan, 563 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: ktm 990 Prijavi odgovor kao problematičan sutra stavljam jos slika... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tindirbp 289 Napisano Jul 21, 2012 Zainteresovan, 563 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: ktm 990 Prijavi odgovor kao problematičan suzuki je u super stanju "94 .god.,3 kofera idu uz motor nisu givi kao na slici,nego su malo manji,"remus" auspuh i renthal korman,uradjen servis,nije registrovan,cena 1200 e Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...