Desert Fox 248 Napisano Jul 25, 2012 Honda pa sve onda.... , 630 postova Lokacija: Pirot Motocikl: Africa Twin rd07, Suzuki dr 650 Prijavi odgovor kao problematičan Podsecate me neodoljivo na '' Long Way Round" Svaka cast!!! http://www.youtube.com/watch?v=egZrvp_4OdU&feature=related Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Saša Jack 6649 Napisano Avgust 4, 2012 MotoDJIR.com, 1362 postova Lokacija: Zemun Motocikl: KTM 1290S Adv;Yamaha Tenere 700 Rally; Piaggio Beverly 300ie 2010: Vespa 300GTS 2015 Prijavi odgovor kao problematičan Redovan servis. Čisto kao trening.Na svakih 6000km. Ne dajem više pare majstorima.Naprave mi veću štetu,a posle se kunu da nije njihova greška. Zamena: ulja,filtera ulja,filtera vazduha Kontrola: kočnica,lanca.ležaja Kao po zakonu opet greška u prethodnom održavanju. Pretegnut šraf na bloku motora,oštećen navoj. Postoji rešenje i za to,ali će morati da sačeka još koji dan. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikeli.pg 711 Napisano Avgust 4, 2012 Zainteresovan, 841 postova Lokacija: Montenegro - PG Motocikl: Honda Varadero xl 1000 v Prijavi odgovor kao problematičan Srecno momci , i svaka vam cast na planu. Jedva cekam prvo javljanje ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mile fazer 4464 Napisano Avgust 5, 2012 Drug član, 2013 postova Lokacija: Pula Motocikl: KTM 1290 SD GT Prijavi odgovor kao problematičan Redovan servis. Čisto kao trening.Na svakih 6000km. Ne dajem više pare majstorima.Naprave mi veću štetu,a posle se kunu da nije njihova greška. Zamena: ulja,filtera ulja,filtera vazduha Kontrola: kočnica,lanca.ležaja Kao po zakonu opet greška u prethodnom održavanju. Pretegnut šraf na bloku motora,oštećen navoj. Postoji rešenje i za to,ali će morati da sačeka još koji dan. doci cu ja opet ako nešto zašteka. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Strale 83 Napisano Avgust 5, 2012 Teoreticar, 337 postova Lokacija: Beograd Motocikl: V strom 650 2008-2013, Prijavi odgovor kao problematičan Kad porastem bicu kao Vi!!! Svaka cast na organizaciji a put ima da bude uzivancija! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jelena599 419 Napisano Avgust 5, 2012 Svrati ponekad, 283 postova Lokacija: Beograd Motocikl: R6 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam tek danas provalila HtR i celu vašu zamišljenu ekspediciju Svaka čast na odvažnosti i malo je reći da vam zavidim! Srećno! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 17207 Napisano Avgust 5, 2012 Integrisan, 8318 postova Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Jelena! Inače, sada već svaki dan po nešto radimo (po ceo dan ): Danas smo bušili zdravu gumu, da vežbamo brzinsko čepovanje, upravo se vratismo iz Baze , a pre toga vozili ceo dan po nekim njivama (da ne pominjem čijom zaslugom ), jbt nije bilo ni puta, skroz oranje i samo lubenice , na prijatnih 40C. Testirali i snimanje zvuka sa radio veze na gopro kamere... Nemanja i Sale možda okače nešto oko ovog bušenja i krpljenja guma , kada se malo odmore... PS: naravno nismo baš ludi i obesni, guma (moja) je već na žici, pa trpi iživljavanja (nove stižiu sledeće nedelje). PPS: Polazak za tri nedelje, primaklo se i jedva čekamo!!! 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
siny 139 Napisano Avgust 6, 2012 Svrati ponekad, 224 postova Lokacija: Modrica Prijavi odgovor kao problematičan Jedva cekam! Vama srecan put i jos srecniji povratak! Dok sam sve ovo citao u stomaku mi nekakvi leptiri kao da i ja idem sa vama! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jokram 63 Napisano Avgust 6, 2012 Svrati ponekad, 213 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda XL650V Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast! Srecan put i povratak!!! Gledace se epizode o ovom podvigu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jokram 63 Napisano Avgust 6, 2012 Svrati ponekad, 213 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda XL650V Transalp Prijavi odgovor kao problematičan E da...hoce li biti nekog GPS trackinga...? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 17207 Napisano Avgust 6, 2012 Integrisan, 8318 postova Prijavi odgovor kao problematičan E da...hoce li biti nekog GPS trackinga...? Razmišljali smo dosta o tome, ima (kao i za većinu stavri u životu ) razloga i ZA i PROTIV. Na kraju smo odlučili da nemamo gps praćenje. Imaćemo blog na www.HitTheRoad.rs i forum ovde - gde ćemo pokušati da se što redovnije javljamo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6716 Napisano Avgust 6, 2012 Ne silazi, 6567 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan samo jedno brzinsko pitanje..... Govori li ko od vas Ruski jezik? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 17207 Napisano Avgust 6, 2012 Integrisan, 8318 postova Prijavi odgovor kao problematičan samo jedno brzinsko pitanje..... Govori li ko od vas Ruski jezik? Govorimo sva trojica... Rukama . Šalim se, znaćemo valjda dovoljno (srpski-ruski-engleski...) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brmbrm 118 Napisano Avgust 6, 2012 Brmbrm, 448 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM Life Race Prijavi odgovor kao problematičan Pa zar nije Mimi doktorirao ruski? Hahaha. Svraćao sam ovih dana do baze da proverim živce učesnicima... Mogu reći da su se dobrano istrenirali... Idemo još malo pa pokret! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jelena599 419 Napisano Avgust 6, 2012 Svrati ponekad, 283 postova Lokacija: Beograd Motocikl: R6 Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da većina ovih koji već prate ovu temu nema ništa protiv da ubacite fotke sa tih priprema (Skittles nešto zataijo ), čisto da vidimo šta nas čeka kad budemo rešili da i mi jednog dana lupimo šakom o sto i kažemo: " Ma, idem na put oko sveta!" Samo napred, i uživajte u iščekivanju polaska! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikulanac 7909 Napisano Avgust 6, 2012 nocni cuvar, 2583 postova Lokacija: White City / White Water Motocikl: Yamaha nouvo elegance Prijavi odgovor kao problematičan samo jedno brzinsko pitanje..... Govori li ko od vas Ruski jezik? Govorimo sva trojica... Rukama . E za to ce vam trebati i kondicija 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Saša Jack 6649 Napisano Avgust 6, 2012 MotoDJIR.com, 1362 postova Lokacija: Zemun Motocikl: KTM 1290S Adv;Yamaha Tenere 700 Rally; Piaggio Beverly 300ie 2010: Vespa 300GTS 2015 Prijavi odgovor kao problematičan Kao što napisa Severian: Krpimo već istrošeno. Vide se i žice pa nije greh. Prvo pranje motora posle treninga po prašnjavim njivama: Nisu nam izbušili gume ni na jednoj njivi,iako smo gazili oranje. Mi to radimo sami. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Saša Jack 6649 Napisano Avgust 6, 2012 MotoDJIR.com, 1362 postova Lokacija: Zemun Motocikl: KTM 1290S Adv;Yamaha Tenere 700 Rally; Piaggio Beverly 300ie 2010: Vespa 300GTS 2015 Prijavi odgovor kao problematičan "Tečno govorim rukama i perfektno se služim smeškom..." Opremljeni smo i literaturom za pred spavanje: - Ruski sa izgovorom - Turski sa naglaskom,izgovorom i paralele sa Srpskim rečima - Tumačenje oblaka,od Borisa Koljčickog - Znakovi na putu,ne pored njega - Slave i običaji Jermenskog naroda kroz vekove - Specijaliteti sa svinjskim mesom na Turski način - Ulicama lutam kroz Soči ... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mimi Vinča 2864 Napisano Avgust 6, 2012 Hit the Road, 1415 postova Lokacija: vinca, beograd Motocikl: BMW R1200GSA Prijavi odgovor kao problematičan I najbitnije...prirucnici: - "Kako ubediti medveda da je u tudjem satoru zanimljivije" - "Kako uvaliti svoje smrdljive carape i gace nekom drugom da opere" - "Koliko treba da se postavi sator?" (50 evra) ima ih jos, ali ne smem da otkrivam 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Violeta 510 Napisano Avgust 6, 2012 Svrati ponekad, 111 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan - Turski sa naglaskom,izgovorom i paralele sa Srpskim rečima ... Htela sam Severianu da uvedem gledanje Sulejmana veličanstvenog, ali ga nema na TV-u, izgleda da se završio. Ništa od lekcija iz turskog A za ruski, tražim MP3 onih baćuški sa Evrovozije da ih sluša dok jezdi kroz ruske stepe (i ostale). A može i na granici da ih pušta dok čeka 8 sati na prelazak 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Violeta 510 Napisano Avgust 6, 2012 Svrati ponekad, 111 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan - "Kako uvaliti svoje smrdljive carape i gace nekom drugom da opere" Pomenuti Severian je šampion u tom sportu. Nema šanse da ga nadmašite 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 17207 Napisano Avgust 6, 2012 Integrisan, 8318 postova Prijavi odgovor kao problematičan Dok se drugi zezaju, evo i da neko prenese atmosferu sa priprema ... Malo snimaka, svi su nemontirani, sa testiranja vožnje, video tehnike, kadriranja, radio veze itd. Ali pokazuju atmosferu. Za nas je put već počeo . Evo jednog šumskog putića preko puta Tenta B: 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 17207 Napisano Avgust 6, 2012 Integrisan, 8318 postova Prijavi odgovor kao problematičan Polazak od Kupinova, u ritove i prvi testovi snimanja zvuka skinutog sa radio veze između motora. Biće još bolje kada dodamo audio filtar, ali idejno rešenje je položilo 100%: 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 17207 Napisano Avgust 6, 2012 Integrisan, 8318 postova Prijavi odgovor kao problematičan Od Save ka Obedskoj bari, ali sa zadnje strane i drvo na putu : 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 17207 Napisano Avgust 6, 2012 Integrisan, 8318 postova Prijavi odgovor kao problematičan A, evo još malo pripreme i majstorisanja iz Baze. Na ovo smo ponosni - GS911 dijagnostički računar za BMW (i još mnogo, mnogo toga je ovaj mali uređaj): Fenomenalno zanimljiva stvar... Skoro kao bušenje guma... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...