AcaS 11 Napisano Avgust 27, 2012 Svrati ponekad, 121 postova Lokacija: Pancevo(okolina) Motocikl: u potrazi Prijavi odgovor kao problematičan Zivotna prica ce ovo biti... Srecno ljudi i sve najbolje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mootoograf 360 Napisano Avgust 27, 2012 Svrati ponekad, 225 postova Lokacija: Aranđelovac-Beograd Motocikl: BMW 1200 GSA,BMW R 850R ,Honda PCX 125, Liberty 125,Keeway Logic 125,Tomos APN6 Prijavi odgovor kao problematičan Srećno drugari ! Lepu i bezbednu vožnju Vam želim . :zdravo: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Avgust 27, 2012 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Mimi Vinča, Sasha P i Severian posle višemesečnih priprema, tačno u 04 i 55 h., krenuli su na put dugačak 10.000 km. Par fotki za rastanak i sa nestrpljenjem očekujemo njihovo javljanje sa prvim utiscima sa puta. Ih kakvi su pu, pu, pu ...pravi avnturisti, još će i na Dakar da stignu . Drugari , puno sreće i lepu vožnju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5965 Napisano Avgust 27, 2012 Svakom po zasluzi, 12424 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Šta da vam kažem, samo napred, pratimo vas Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola-Pera 190 Napisano Avgust 27, 2012 Drug član, 1020 postova Lokacija: Sopot Motocikl: BMW R1200RT Honda VFR 800 v-tec MotoGuzzi falkone NSU SuperMAX Tomos T12 Prijavi odgovor kao problematičan Uz vas smo u svakom pogledu,srećno momci! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6784 Napisano Avgust 27, 2012 Ne silazi, 6591 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan ...a oni ce nadam(o) se da napreduju sve vise, svakoga dana u svakom pogledu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gmum44 189 Napisano Avgust 27, 2012 U prolazu, 88 postova Lokacija: bg Motocikl: buell Prijavi odgovor kao problematičan SRECNO MOMCI!!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šarba 1048 Napisano Avgust 27, 2012 Zainteresovan, 805 postova Lokacija: Bg Motocikl: ktm Prijavi odgovor kao problematičan Srecno!!! :takoje: :moto3: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brmbrm 118 Napisano Avgust 27, 2012 Brmbrm, 448 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM Life Race Prijavi odgovor kao problematičan A sada štafetu preuzima Direktor Usamljeni.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5965 Napisano Avgust 27, 2012 Svakom po zasluzi, 12424 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan ...sad je stvarno ostao Usamljen Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Usamljeni jahač 1088 Napisano Avgust 27, 2012 REW/Hit The Road, 502 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R 1250 GSA Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Desert Fox 248 Napisano Avgust 27, 2012 Honda pa sve onda.... , 630 postova Lokacija: Pirot Motocikl: Africa Twin rd07, Suzuki dr 650 Prijavi odgovor kao problematičan Momci su jutros oko pola deset stigli u Pirot na dorucak. Puni su entuzijazma,energije,vedri,veseli nasmejani, radosni, sale se, smeju.... Masine u top formi,momci u top formi. Opasna odela, kacige, jakne,torbe, koferi.... Napravili smo par fotografija koje ce oni okaciti cim budu mogli. Oni su otisli na svoj put a ja sam jurio u skolu na sednicu da ne zakasnim Doslo mi bilo da pobegnem sa sednice,upalim afriku pa za njima dok ima benzina.... Celo vreme sam buljio kroz prozor i razmisljao o njima sa smeskom na licu... Prva sednica nastavnickog veca koja mi nije bila dosadna..... Pozdrav za Severiana, Mimija, Sasu i Skittles. Svaka vam cast i srecan vam put 11 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Usamljeni jahač 1088 Napisano Avgust 27, 2012 REW/Hit The Road, 502 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R 1250 GSA Prijavi odgovor kao problematičan Bravo Fox, hvala za info. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeljkamp 3242 Napisano Avgust 27, 2012 ЗЕЉКАМП, 1820 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Srecan put! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Creative biker 1453 Napisano Avgust 27, 2012 Zainteresovan, 880 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R 1200 GS ADV LC Prijavi odgovor kao problematičan Samo napred, sa ogromnim nestrpljenjem ocekujem prvo javljanje! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djordjino 254 Napisano Avgust 27, 2012 Zainteresovan, 957 postova Lokacija: Kopaonik-Raska Motocikl: Varadero PGM-Fi Prijavi odgovor kao problematičan Srecno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TomoB 1618 Napisano Avgust 27, 2012 Skilled Rider, 1613 postova Motocikl: Pijađo Ćao Prijavi odgovor kao problematičan Beskrajno vam zavidim!! Ali ićiću i ja jednom... pozvala me neka dama iz Jerevana... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Avgust 27, 2012 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Beskrajno vam zavidim!! Ali ićiću i ja jednom... pozvala me neka dama iz Jerevana... A jel ima ta dama, neku drugaricu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Usamljeni jahač 1088 Napisano Avgust 27, 2012 REW/Hit The Road, 502 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R 1250 GSA Prijavi odgovor kao problematičan Moldova’s Independence Day is also an official holiday. It was celebrated first on August 27, 1991. The President of Moldova makes a festive address to the residents of the country. Concerts, fairs and other festive public events take place in Chisinau and other cities and towns on that day. Thus, Moldova celebrates “Limba Noastra” (Our Language) holiday on August 31. People commemorate their national writers and poets on that day. A concert is held typically in the central part of Chisinau with participation of folk dance ensembles as well as Moldovan pop stars and invited guests. August 31 is another day off in Moldova. Koja je verovatnoća da Moldavija slavi celu ovu nedelju ? Prosto neverovatno. Naši drugari su sigurno stigli u Sofiju. Tamo ih je dočekao naš prijatelj Panda. Nažalost, vizu za Moldaviju neće moći da dobiju u Bugarskoj jer je ambasada Moldavije zatvorena iz gore spomenutih razloga. To je samo mala prepreka na putu, ima još država gde je moguće tražiti vizu tako da se za sada ništa ne menja. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Saša Jack 6650 Napisano Avgust 27, 2012 MotoDJIR.com, 1362 postova Lokacija: Zemun Motocikl: KTM 1290S Adv;Yamaha Tenere 700 Rally; Piaggio Beverly 300ie 2010: Vespa 300GTS 2015 Prijavi odgovor kao problematičan Samo da se javimo... Smestili se u hostelu. Snimateljski deo ekipe obilazi Sofiju i snima znamenitosti. Mimi,Severian i Ja došli u goste kod Neše Pande u kanc...pijemo kafu i pravimo strategiju. Kako ući u Moldaviju bez vize? 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4764 Napisano Avgust 27, 2012 Ne silazi, 5558 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Opet potvrda da i pored neverovatno dobrih priprema, postoji mogucnost da stvar krene svojim tokom.. . Nadam se da cete naci nacin da prevazidjete ovu situaciju sa vizom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mile fazer 4464 Napisano Avgust 27, 2012 Drug član, 2013 postova Lokacija: Pula Motocikl: KTM 1290 SD GT Prijavi odgovor kao problematičan propale su im karte za koncert moldavijske pop ikone a još sam im rekao da krenu ranije i da ne skrivaju to od žena. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mile fazer 4464 Napisano Avgust 27, 2012 Drug član, 2013 postova Lokacija: Pula Motocikl: KTM 1290 SD GT Prijavi odgovor kao problematičan Samo da se javimo... Smestili se u hostelu. Snimateljski deo ekipe obilazi Sofiju i snima znamenitosti. Mimi,Severian i Ja došli u goste kod Neše Pande u kanc...pijemo kafu i pravimo strategiju. Kako ući u Moldaviju bez vize? vozeci T-85, ili da gurnu Mimija u prve redove na granici što je isti borbeni ucinak. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mungos 910 Napisano Avgust 27, 2012 The Doctor, 1108 postova Lokacija: Kačarevo Motocikl: BMW K1200 GT, Yamaha FZS 1000 Fazer, BMW K1, R1 Prijavi odgovor kao problematičan Opet potvrda da i pored neverovatno dobrih priprema, postoji mogucnost da stvar krene svojim tokom.. . Nadam se da cete naci nacin da prevazidjete ovu situaciju sa vizom. Neka im to bude naj veća neprijatnost na putu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 17585 Napisano Avgust 27, 2012 Integrisan, 8347 postova Prijavi odgovor kao problematičan Za svaki problem ima rešanja . Moram da priznam, mene prošla pospanost u trenutku kada sam sa bugarskim policajcem utvrdio da ambasada ne radi 7 dana i da nema moldavske vize za nas u Sofiji. Počinje da liči na avanturu, a ne ovaj dosadni auto-put od jutros. Puno pozdrava iz Sofije. Puno nam znači podrška i pozitivna energija! Ovo je samo kratko javljanje, da ne arčimo Pandin Internet previše 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...