Jump to content

Moto Zajednica

Hit the Road I: Evropa - Azija

Recommended Posts

• Svrati ponekad, 225 postova
  • Motocikl: BMW 1200 GSA,BMW R 850R ,Honda PCX 125, Liberty 125,Keeway Logic 125,Tomos APN6

Srećno drugari !

Lepu i bezbednu vožnju Vam želim .

:zdravo: :zdravo: :zdravo:

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Kurblaj Khan, 3245 postova
  • Motocikl: motor, da

Mimi Vinča, Sasha P i Severian posle višemesečnih priprema, tačno u 04 i 55 h., krenuli su na put dugačak 10.000 km. Par fotki za rastanak i sa nestrpljenjem očekujemo njihovo javljanje sa prvim utiscima sa puta.

img4970d.jpg

img4971v.jpg

img4972a.jpg

Ih kakvi su pu, pu, pu 1lol.gif...pravi avnturisti, još će i na Dakar da stignu 1moto3.gif.

Drugari , puno sreće i lepu vožnju 0takoje.gif

• Honda pa sve onda.... , 630 postova
  • Motocikl: Africa Twin rd07, Suzuki dr 650

Momci su jutros oko pola deset stigli u Pirot na dorucak. :jee3: Puni su entuzijazma,energije,vedri,veseli nasmejani, radosni, sale se, smeju.... Masine u top formi,momci u top formi. Opasna odela, kacige, jakne,torbe, koferi....:ooo: Napravili smo par fotografija koje ce oni okaciti cim budu mogli. Oni su otisli na svoj put a ja sam jurio u skolu na sednicu da ne zakasnim 1hmm.gif Doslo mi bilo da pobegnem sa sednice,upalim afriku pa za njima dok ima benzina.... :bicikl: Celo vreme sam buljio kroz prozor i razmisljao o njima sa smeskom na licu... Prva sednica nastavnickog veca koja mi nije bila dosadna..... :)

Pozdrav za Severiana, Mimija, Sasu i Skittles. Svaka vam cast i srecan vam put :zdravo:

• Podržavam 11

• REW/Hit The Road, 502 postova
  • Motocikl: BMW R 1250 GSA

Moldova’s Independence Day is also an official holiday. It was celebrated first on August 27, 1991. The President of Moldova makes a festive address to the residents of the country. Concerts, fairs and other festive public events take place in Chisinau and other cities and towns on that day.

Thus, Moldova celebrates “Limba Noastra” (Our Language) holiday on August 31. People commemorate their national writers and poets on that day. A concert is held typically in the central part of Chisinau with participation of folk dance ensembles as well as Moldovan pop stars and invited guests. August 31 is another day off in Moldova.

Koja je verovatnoća da Moldavija slavi celu ovu nedelju ? Prosto neverovatno.

0ljut2.gif

Naši drugari su sigurno stigli u Sofiju. Tamo ih je dočekao naš prijatelj Panda. Nažalost, vizu za Moldaviju neće moći da dobiju u Bugarskoj jer je ambasada Moldavije zatvorena iz gore spomenutih razloga.

1lud.gif

To je samo mala prepreka na putu, ima još država gde je moguće tražiti vizu tako da se za sada ništa ne menja.

1Mina.gif

• Podržavam 1

• MotoDJIR.com, 1362 postova
  • Motocikl: KTM 1290S Adv;Yamaha Tenere 700 Rally; Piaggio Beverly 300ie 2010: Vespa 300GTS 2015

Samo da se javimo...

Smestili se u hostelu.

Snimateljski deo ekipe obilazi Sofiju i snima znamenitosti.

Mimi,Severian i Ja došli u goste kod Neše Pande u kanc...pijemo kafu i pravimo strategiju.

Kako ući u Moldaviju bez vize?

;)

• Podržavam 3

• Ne silazi, 5558 postova
  • Motocikl: XT1200Z Super Tenere

Opet potvrda da i pored neverovatno dobrih priprema, postoji mogucnost da stvar krene svojim tokom.. :takoje: . Nadam se da cete naci nacin da prevazidjete ovu situaciju sa vizom.

• Drug član, 2013 postova
  • Motocikl: KTM 1290 SD GT

Samo da se javimo...

Smestili se u hostelu.

Snimateljski deo ekipe obilazi Sofiju i snima znamenitosti.

Mimi,Severian i Ja došli u goste kod Neše Pande u kanc...pijemo kafu i pravimo strategiju.

Kako ući u Moldaviju bez vize?

;)

vozeci T-85, ili da gurnu Mimija u prve redove na granici što je isti borbeni ucinak.

• The Doctor, 1108 postova
  • Motocikl: BMW K1200 GT, Yamaha FZS 1000 Fazer, BMW K1, R1

Opet potvrda da i pored neverovatno dobrih priprema, postoji mogucnost da stvar krene svojim tokom.. :takoje: . Nadam se da cete naci nacin da prevazidjete ovu situaciju sa vizom.

Neka im to bude naj veća neprijatnost na putu

• Integrisan, 8347 postova

Za svaki problem ima rešanja :aha: . Moram da priznam, mene prošla pospanost u trenutku kada sam sa bugarskim policajcem utvrdio da ambasada ne radi 7 dana i da nema moldavske vize za nas u Sofiji. Počinje da liči na avanturu, a ne ovaj dosadni auto-put od jutros.

Puno pozdrava iz Sofije. Puno nam znači podrška i pozitivna energija!

Ovo je samo kratko javljanje, da ne arčimo Pandin Internet previše :D

• Podržavam 5

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja