bole gym 2 Napisano Jul 10, 2012 U prolazu, 2 postova Prijavi odgovor kao problematičan Kao sto je u naslovu, sve je ok dok vozim cim stanem temp se penje i ne pada. Kad je drzim na 2000 obrt krene na dole ali cim radi na leru (1200) dize temp do 120-125 i pali mi crvenu lampicu. Tu je gasim da se ohladi. Ima antifriza i dest vode pola-pola i normalno pali pumpu na 101-102c ali ne moze da ohladi na leru. Kontam da nije normalno cim nabije toliku temperaturu da svetli crvena lampica. R1 2005god Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AIeksandar 396 Napisano Jul 11, 2012 Zainteresovan, 764 postova Lokacija: BEG Motocikl: ER6n Prijavi odgovor kao problematičan Na ovim temperaturama je to mozda i normalno, u svakom slucaju motor se vise greje kad je na leru nego kad je na nekoliko hiljada obrtaja zbog podmazivanja i svega ostalog... Vidis da oce konji da izadju vozi ga nemoj da ga drzis mnogo na leru I proveri ler RPM koliko treba da bude kod tebe, i proveri ulje dal ga ima i dal je ok. Poz. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bkns 37 Napisano Jul 11, 2012 U prolazu, 58 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: trenutno bez motora Prijavi odgovor kao problematičan Koliko sam ja cuo tim r1 04-05 je to boljka, pogledaj malo po googlu nisi jedini koji ima taj problem... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bole gym 2 Napisano Jul 11, 2012 U prolazu, 2 postova Prijavi odgovor kao problematičan Na 07-08 kukaju jos vise. Evo jedan Amer kaze "da mi je moja 04, ova nova me izgore". Menjaju joj je neki deo ali ne mogu da provalim sta. Pravo iz garaze na put i odmah nazad u garazu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miskoR6 12 Napisano Novembar 21, 2012 U prolazu, 24 postova Lokacija: Niš Motocikl: Yamaha R6 2006 Prijavi odgovor kao problematičan Ima problem. Jel radi ventilator? Ne bi smeo da je gasis kad digne na 125 vec da teras dok ne spusti bar ispod 100... Moja R6 2006 na leru radi kad je upalim i dize temperaturu do 102-103, onda pali ventilator dok ne spusti na 95 pa ga iskljuci, zatim ponovo penje penje do 102 pa opet ukljuci ventilator i spusti i tako u krug. Ako vozis u gradu ta temperatura je neizbezna za R1 (semafori pale situaciju) obavezno na svaki servis proveri antifriz. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1642 Napisano Novembar 21, 2012 Drug član, 1710 postova Prijavi odgovor kao problematičan Zna da bude i banalna stvar, zapusem hladnjak spolja, losa cirkulacija vazduha... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...